STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Byliśmy dzisiaj na warsztatach Bezpieczny Maluch. Jeśli macie okazję, to zapiszcie się i idźcie! Dużo cennych informacji
Polecam!!
Kendy, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja warsztaty mam w październiku, miedzy 10 a 20 ale nie pamiętam dokładnie. A szkoła rodzenia (przyszpitalna) dopiero w listopadzie i to mnie najbardziej wkurza. Powinni robić te zajęcia w 2 trymestrze kiedy jesteśmy najbardziej mobilne i dobrze się czujemy. No chyba ze wychodzą z założenia że któraś urodzi wcześniej i będzie mniej roboty
Miłego dnia wszystkim!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 07:59
-
Cześć Wam z rana
wczoraj mieliśmy całą masę załatwień, wróciliśmy dopiero przed 23, więc już nie miałam sił na forum, ale dzisiaj nadrabiam
i zdaję relację z wizyty - moje wyniki nawet lepsze niż ostatnio, Misia rośnie ładnie, wręcz jak to powiedziała ginka, książkowona ten moment 830 gram
oczywiście twarzy znów nam nie pokazała, ale za to szczegółowo mogliśmy się przyjrzeć narządom rodnym Małej
pięknie pozowała haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 08:18
Seli, Zośkaaa, Kendy lubią tę wiadomość
-
Piękna waga Agnuka
Nasz też nie chciał pokazywać buźki
U mnie wietrznie, ponuro... Znów muszę pomyśleć co na obiad hehehe -
Witamy w ten bardzo ładny dzionek:) przynajmniej przez okno wydaje się pogodnie:
młody do 1 w nocy szalał w brzuszku tak to ta glukoza wczoraj obudziła że czulam to calutki dzień prawie bez przerwy;)
Jutro mamy wizytę, to żeby matka jakoś wyglądała dzisiaj zabieram się za swoje pazury, normalnie już wstyd takie mam odrosty;) szewc bez butów chodzi jak to mówiąJutro pierwszy raz mąż ze mna idzie zobaczyc synka, wczesniej nie bylo jak bo praca, zresztsa podejrzewam ze bal sie isc do lekarza rez, miłego dnia wszystkim
Kendy lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja mam zastrzyk podawany w przychodni po wizycie zastrzyk bede miala podawany 14 listopada w 30 tyg nic zz niego nie place ale juz jakies 4 tyg temu polozna zamawiala dla mnie
Lisa24, Kendy lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
8485 wrote:dziewczyny ja mam zastrzyk podawany w przychodni po wizycie zastrzyk bede miala podawany 14 listopada w 30 tyg nic zz niego nie place ale juz jakies 4 tyg temu polozna zamawiala dla mnie
O to u siebie u rodzinnego tez zapytam, chociaż moja przychodnia jest na wsi, lekarki starsze, pielęgniarki jesCze starsze wiec obawiam się, ze może sie nie udać tego zorganizować w ten sposób -
w poprzednich ciazach dostawalam aby po porodzie teraz sie to zmienilo i zapobiegawczo daje miedzi chyba 28-32 albo 26-30 tyg ciazyhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Ja dziś chyba wezmę się za jakieś większe porządki przekładania i układania
tak mnie naszło...
a wpadłam na pomysł by zrobić jakieś naleśniki faszerowane z np. mielonym albo coś
-
Ja dzisiaj tez zaczynam 28 tc. Matko kiedy to zleciało! W poniedziałek zaczęliśmy remont....juz mam dosc... Zaczęliśmy od kuchni - mamy ja ogromna i tam starsza córka miała wydzielony swoj kąciko - pokój. Teraz tam bedzie urzędować teściowa, Młodej oddajemy nasz pokoj a my sie przenosimy do dużego. Ale najpierw trzeba pomalować kuchnie, w małym pokoju położyć panele i pomalować i w dużym pomalować. Robimy sami, bo wiadomo - kazdy grosz sie liczy. Maz jak wraca z pracy to dopiero zaczyna drapanie - ja mu za wiele nie pomogę, a teściowa tez 70 na karku to woli po mieście polatać
Dopiero po remoncie będziemy kupowac łóżeczko, komodę i wózek.
Ja jak miałam badania obciążenia glukoza w piątek to Młody sie ocknął dopiero w niedziele - taka dawka cukru go uśpiła a nie pobudziła. W ogóle mnie do słodkiego nie ciągnie przez zgagę.....Kendy lubi tę wiadomość
-
Lisa24
Dzwonilam do szpitala i bynajmniej u mnie tak "z marszu" nie dają tego zastrzyku. Wysłali mnie do poradni k przy szpitalu czekam w kolejce po skierowanie i dowiem się co dalej chyba coombsa bede musiała też powtórzyć .
A jak u ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 11:11
-
Dzień dobry!
Dostałam właśnie wiadomosci, że mam trzy paczuszki w paczkomacie do odbioru
Seli, sorki, ale jak woda może się w gardle zatrzymywać?
Kendy, też nie wiem kiedy mi zlecial ten czas. Właśnie wczoraj M widzial, że przestawilam w jedno miejsce pomalowane łóżeczko, ale czeka mnie jeszcze jedna warstwa malowania i pyta czy malowalam, ja na to, ze nie i zaczelismu się smiac, że przeciez dopiero pazdziernik, mamy multum czasuAle prawda jest taka, że muszę to ogarnac na dniach.
Agnuka, super wiadomosci, duża dziewczynka
Ja mam zamiar w niedziele wybrac się do Ikei po pojemniki skubba do szuflady i inne pierdoly. Mam nadzieję, że przeziebienie da mi już spokoj, bo już mam dosc tego mleka, majeranku i soli fizjologicznej.
Dobrego dnia!Kendy lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa wrote:Dzień dobry!
Dostałam właśnie wiadomosci, że mam trzy paczuszki w paczkomacie do odbioru
Seli, sorki, ale jak woda może się w gardle zatrzymywać?
Kendy, też nie wiem kiedy mi zlecial ten czas. Właśnie wczoraj M widzial, że przestawilam w jedno miejsce pomalowane łóżeczko, ale czeka mnie jeszcze jedna warstwa malowania i pyta czy malowalam, ja na to, ze nie i zaczelismu się smiac, że przeciez dopiero pazdziernik, mamy multum czasuAle prawda jest taka, że muszę to ogarnac na dniach.
Agnuka, super wiadomosci, duża dziewczynka
Ja mam zamiar w niedziele wybrac się do Ikei po pojemniki skubba do szuflady i inne pierdoly. Mam nadzieję, że przeziebienie da mi już spokoj, bo już mam dosc tego mleka, majeranku i soli fizjologicznej.
Dobrego dnia!
No tak czuje jak mi podbija do góry, wieczorami staram się nie wymiotować i nie kłaść się (nie leżeć) bo wtedy mi wszystko z żołądka wychodzi. Nie wiem jak to inaczej nazwać jak to, że mi staje w gardlejak wypije nawet wodę to po prostu jakby ona nie do końca spłynęła tylko gdzieś na dole gardła była i w każdej chwili jakby miała wylecieć... To tak jakbym się najadła i więcej nie mogła w siebie wepchać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 11:33
-
Sprzątam sobie na raty szafki... Kurczę nie wiedziałam, że takie artefakty spożywcze odkryję ;/ No i nie sądziłam, że mi tak ciężko będzie
ale powoli, powoli i robię.
Za oknem taka wichura szaleje, że masakra... -
Też polecam pojemniki do komody z Ikei. Ja mam co prawda inne niż Skubb bo wymiar mi nie odpowiadał, ale znalazłam tam inne, które idealnie pasują
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7e8c1cd4512.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20695e60356c.jpgKendy, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Kendy narazie od rana latam i nie miałam czasu się jeszcze za to wziąć
mi gin mówiła że muszę się zapisać.. może właśnie najpierw do poradni K i wtedy zapisują, w sumie brzmi sensownie. Daj znać jak się sytuacja rozwinie
Seli z tego co opisujesz to wyglada na refluks, meczy Cię przy tym tez zgaga? Niestety w ciąży to bardzo często występujeja mam to samo, jak np sprzątam i się schylę to czuje jak mi pod gardło podchodzi wszystko
-
Seli wrote:No tak czuje jak mi podbija do góry, wieczorami staram się nie wymiotować i nie kłaść się (nie leżeć) bo wtedy mi wszystko z żołądka wychodzi. Nie wiem jak to inaczej nazwać jak to, że mi staje w gardle
jak wypije nawet wodę to po prostu jakby ona nie do końca spłynęła tylko gdzieś na dole gardła była i w każdej chwili jakby miała wylecieć... To tak jakbym się najadła i więcej nie mogła w siebie wepchać.
To bardziej jak refluks. Zoladek ma mało miejsca, stąd cofanie się tresci zoladkowej zwanej inaczej zgagą i inne podobne cuda. Woda nie może Ci sie odkladac w gardle
Ja mam często zgage, nawet w nocy lub rano na czczo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 11:41
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019