STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Elmuszka wrote:Dziewczyny, może któraś z Was kupowała już leginsy zimowe ciążowe? możecie polecić jakiś sklep internetowy lub sprzedawcę na allegro?
A nie lepiej jeansy po prostu?zwykle legginsy ciazowe bym dokupila...
-
Ja zawsze w jeansach chodzilam
to i teraz tez mi wystarcza
-
Elmuszka wrote:No ale teraz w ciążowych, co nie?
A co one inne niz zwykle? ;p moim zdaniem cieplej w brzuch tylkobo pas maja a tak to nie roznia sie od zwyklych.
U mnie pogoda tragiczna... dzis z domu sie nie wynurzylam... leje, wieje... troche porobilam, herbatka wypita i z kocizna w lozku sobie zalegamy -
Seli wrote:A co one inne niz zwykle? ;p moim zdaniem cieplej w brzuch tylko
bo pas maja a tak to nie roznia sie od zwyklych.
U mnie pogoda tragiczna... dzis z domu sie nie wynurzylam... leje, wieje... troche porobilam, herbatka wypita i z kocizna w lozku sobie zalegamy
Tutaj też raz pada, raz słońce.
Kota zazdraszczam! -
Elmuszka
chodzilo mi o to, ze jak chodzilam w zwyklych w tamtym roku tak w tym ciazowe mi wystarcza. Nie widze roznicy w grubosci ich.
Kot fajny jest jak spi -
Tak tak, już się rozumiemy
Bo mi chodziło o to, że szkoda mi kasy na kilka par dzinsów ciążowych, mam jedne "wyjściowe". A resztę czasu planuje przechodzić w takich grubszych leginsach, kupiłam trochę tunik swetrowych i musi wystarczyćDlatego poszukuję właśnie leginsów
-
Elmuszka wrote:Tak tak, już się rozumiemy
Bo mi chodziło o to, że szkoda mi kasy na kilka par dzinsów ciążowych, mam jedne "wyjściowe". A resztę czasu planuje przechodzić w takich grubszych leginsach, kupiłam trochę tunik swetrowych i musi wystarczyćDlatego poszukuję właśnie leginsów
Ale ocieplane ciazowe to widzialam kosztuja kolo 100 zl. Mam 3 pary ciazowych jeansow i mysle, ze wystarcza -
Elmuszka wrote:Ja kupiłam ostatnio za 35 zł w sklepie linette.pl, jakość spoko, ale strasznie mało zapasu w brzuchu mają, więc szukam innych.
Ale takie na zime ciazowe? Czy zwykle? Bo nawet w lidlu sa zwykle za 25 zl... -
Elmuszka
Na allegro kupiłam (Leggins-world) ocieplane czarne leginsy ciążowe nawet z zapiętkami by po kostkach nie wiało.
Mam jeansy ciążowe ale jakoś stawiam na wygodę wolę legginsy ale może się przekonam w jeansach zawsze lepsza prezencja;)
-
Kendy większość źródeł mówi ze między 28 a 30 tyg wiec w sumie 29 wydaje się optymalny
bardzo się cieszę, ze udało Ci się załatwić za darmo
zawsze to 300-400zl do przodu
) w takim razie jutro zadzwonię do poradni K w szpitalu i zapytam czy mogę się już zapisać bo mam jeszcze troszke więcej czasu
)
-
Kendy wrote:Elmuszka
Na allegro kupiłam (Leggins-world) ocieplane czarne leginsy ciążowe nawet z zapiętkami by po kostkach nie wiało.
Mam jeansy ciążowe ale jakoś stawiam na wygodę wolę legginsy ale może się przekonam w jeansach zawsze lepsza prezencja;)
Mi wygodniej w jeansachw legginsach po domu moge lazic ale tak poza czuje sie jakos tak niepewnie, nie wygodnie. No i racja, jest wyjsciowo ;p
-
Elmuszka wrote:Dziewczyny, może któraś z Was kupowała już leginsy zimowe ciążowe? możecie polecić jakiś sklep internetowy lub sprzedawcę na allegro?
Ja znów mam jakieś takie dziwne uczucie w brzuchu... nie pasuje mi to ani do skurczów B-H, ani do twardnienia brzucha, ani do refluksu... po prostu strasznie boli mnie góra brzucha pod żebrami, wraz z upływem dnia coraz mocniej... no i cały brzuch jest stale twardy, dopiero leżenie go zmiękcza, ale po wstaniu znowu jest twardy...
Elmuszka, właśnie dziś pojade odebrac do paczkomatu 2szt.legginsow ocieplanych ciazowych i 1 szt dresowych, to pozniej Ci napisze opinieOgólnie te dresowe bardzo polecam, bo już jedne mam takie same, teraz dokupilam czarne. I naprawdę są mega wygodne, nic nie uciska i nie krepuje ruchow. A legginsy pierwszy raz u tego sprzedawcy kupilam więc jeszcze się nie wypowiem
I koszulke z długim rekawem ciążowa tez kupilam
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Dziewczyny do dzisiaj w Biedronce jest promocja na pieluchy. Pampersy 2 za 49,99 zł za 144 sztuki. Dobrze, że wyczailam tą promocję. Kupiliśmy zapas
Wychodzi po 35 gr za sztukę, więc dobra cena. Może któraś jeszcze skorzysta.
Zośkaaa lubi tę wiadomość
-
Ja na razie sprobuje z Dada
podobno to ten sam producent co pampers i niby lepiej chlonne
-
Seli wrote:Ja na razie sprobuje z Dada
podobno to ten sam producent co pampers i niby lepiej chlonne
-
Lisa24 wrote:Kendy większość źródeł mówi ze między 28 a 30 tyg wiec w sumie 29 wydaje się optymalny
bardzo się cieszę, ze udało Ci się załatwić za darmo
zawsze to 300-400zl do przodu
) w takim razie jutro zadzwonię do poradni K w szpitalu i zapytam czy mogę się już zapisać bo mam jeszcze troszke więcej czasu
)
,będzie na coś dla dzidzi. Już dziś miałam zakupić parę gadżetów ale sił brakło i obiad gonił.
Tobie powodzenia:)
U mnie nie było już miejsc by się zarejestrować więc różnie może być u ciebie. Pewnie zadzwoń jak najszybciej.Ja najpierw naczekalam się w kolejce by zapytać lekarza czy mnie przyjmie mimo że ma już limit pacjentów i potem się dorejestrowac i z powrotem do kolejki.Nfz końcówka roku,ciężko o miejsce w takich poradniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 16:48
-
Paulina_2603 wrote:Moja siostra testowała kiedyś Dade, ale nie zdały egzaminu. Ja zaczynam od Pampersow, a najwyżej później będziemy testować coś innego.
nie znam się, mówili by próbować najpierw od tańszychwięc spróbuje, jak nie będą uczulać to zostaną, jak będą kiepskie to będą pampersy