STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina_2603 wrote:Dziewczyny do dzisiaj w Biedronce jest promocja na pieluchy. Pampersy 2 za 49,99 zł za 144 sztuki. Dobrze, że wyczailam tą promocję. Kupiliśmy zapas
Wychodzi po 35 gr za sztukę, więc dobra cena. Może któraś jeszcze skorzysta.
Ja Dade używałam z córką i byłam zadowolona. Za to u nas pampersy się nie sprawdziły . Przemokly mi parę razy i śmierdziały mi plastikiem :)No nam nie podpasowaly ale jest tyle różnych rodzajów że może inne są ok.
Teraz też najpierw spróbuję Dada.Seli lubi tę wiadomość
-
Pauli chyba chodziło,że 2 paczki za tyle
a numerek jaki chcesz
-
Chodziło o Pampersy 2 czyli 3-6 kg
Jedna paczka za 49,99 zł (144 szt.).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 17:33
-
Paulina_2603 wrote:Chodziło o Pampersy 2 czyli 3-6 kg
Jedna paczka za 49,99 zł (144 szt.).
a to widzisz, ja źle zrozumiałam -
Widziałam pampersy jakoś nawet było prawie 200 szt, taka giga paka za 50 zł
i było jeszcze taniej... Ale stwierdziłam, że nie chce wariować z pampersami, w ogóle rozmiar był większy i zostały dwa opakowania wtedy.
-
To bzdura z tymi ruskimi pampersami poprostu to nowa wersja i wszystkie tak juz prawie wygladaja
stara wersja tylko wyglada normalnie, przechodzilam przez to. Fakt wygladaja na ciensze ale są ok. Ja pozostaje wierna pampersom i to nie chodzi o same alergie tylko dady sa sztywniejsze i w dodatku mokre po 1 siku a pampers jakos tak to wchlania ze jest nadal suchy dopiero po kilku siknieciach jest wilgotny zaledwie. W dodatku premium care sa mega zajebiaszcze na noc na pozniej moj maly wstawal rano i mial.chyba 2kg w majtach i nic nie przeciekniete. Ale chyba jeszcze nie bede kupowac i to nr 2 :p
Kendy serio zaczniesz od pampersow 2? Chce to zobaczyc
U nas po wizycie ok...waga 824g
Ja tez prosze o namiary na legginsy zimoweuwierzcie nie wygladam w.moich jeansach wyjsciowo -tych ktore maja krotka gumke sa poprostu dziwne zjezdzaja, takie luzne w udach masakra. A te z hm za to cisna strasznie a do tego jeans sie konczy tak nisko,wkurzajace to i zjezdzaja tez porazka. To wole.ocieplane leginsy chociaz i tak niewiem jak dam.rade bo ja zima zawsze chodzilam legins +jeans.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 21:26
olkakarolka lubi tę wiadomość
-
Katepr, duża kobieta!
A wiece dziewczyny, odebralam portki. Legginsy przyjemne w dotyku, milutkie, bardzo wygodne, też nic nie uciska podobnie jak w tych dresowych. Podeślę Wam link do tego sprzedawcy na allegro. I akurat w przypadku spodni biorę u niego tak jak normalnie nosze czyli rozmiar M, ale wzięłam też koszulke i tu dobrze, że pomierzylam i wzięłam L/XL.
Ja nawet normalnie jakos nie przepadam za biodrowkami, zawsze nosilan coś odrobine wyzszego, ale też nie mega do pasa. Więc nie wyobrazam sobie chodzic teraz w czyms konczacym się pod brzuchem. Zresztą w moje spodnie i tak bym nie wlazła
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Marin, a poza ciuchami dla mnie kupilam jeszcze kilka rzeczy dla malego, jak termometr, przescieradlo nieprzemakalne do łóżeczka, materacyk i przescieradlo do wozka i takie tam
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Zośkaa a ile masz wzrostu? I są takie do kostki czy normalnej dlugosci? Zawsze mam z tym problem, jak wezme s to na bank beda krotkie
Ok doczytalam na aukcji, sa dlugie. A jak z tym ociepleniem? Bo na aukcji nie ma.zdjecia na czym.ono polegaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 22:22
-
katepr wrote:Zośkaa a ile masz wzrostu? I są takie do kostki czy normalnej dlugosci? Zawsze mam z tym problem, jak wezme s to na bank beda krotkie
Ok doczytalam na aukcji, sa dlugie. A jak z tym ociepleniem? Bo na aukcji nie ma.zdjecia na czym.ono polega
W srodku jest taki puszekMam 174cm wzrostu. Jeśli chodzi o dlugosc to te dresowe bez puszku są dluzsze, ale te legginsy też fajnie wypadaja. Troszke za kostke. Jutro Ci wstawie fotke jak wygląda ten puszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 22:48
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Ja widziałam jak testują przypadkowo pampersa i dadę, nie wiem dokładnie jakiej serii były, pewnie to od tego też zależy, ale wlali po 350 ml wody i dada wchłonęła, pampers co prawda nie przeciekł ale ta woda w nim się nie wchłonęła a była na "wierzchu".
-
Marin wrote:Zośka, a jak pochodzi są trochę w tych legginsach zimowych to nie zjeżdżają? Nie zsuwają się? Pytam bo w tamtym roku kupiłam ocieplane i leżą sobie. Jak tylko się trochę poruszam, pochodzę to zarz krok mam w połowie ud.
Tego jeszcze nie wiem... Akurat legginsy kupilam pierwszy raz u tego sprzedawcy. Jednak te drugie spodnie dresowe moge z czystym sumieniem polecic, nic się nie zsuwa.
Wiem już też, zee wiecej nie kupilabym z Lidla tych jegginsow ciazowych. Niby fajne, bo material taki grubszy, akurat na zime, ale wlasnie gdy w nich pochodze to zjezdzaja, co do szału mnie doprowadza. I w sumie chodze w nich w domu.
Katepr pomieszalam z tymi dlugosciami, te z puszkiem są do kostek, a zwykle dresowe za kostke
Dzień dobry tak w ogole!
Dziś wizyta o 17:40olkakarolka lubi tę wiadomość
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
Starania o drugie bobo od 10.2019