STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli spoko komu masz marudzić jak nie nam ?
Kendy ja też bym chciała z mężem ale on nie jest przekonany położna mówi że można spokojnie "wymieniać" osoby więc przy 2 fazie porodu chyba zawołam mamę bo mi jeszcze chłop po nocach nie będzie mógł spać
11.2017 - aniołek 8tc
-
A ja patrzyłam na alie i powiem Wam, że ceny... Powalają
to jak mam zamawiać i czekać to wolę kupić gdzieś tutaj... Patrzyłam np. na figurki to schleis wychodzi tanio, maty, też bardzo drogo a nie wiadomo w sumie jak grube, grzechotki i tym podobne też taniej bywają w sklepach niż tam. A ciuszki? spodobały mi się spodenki a w przeliczeniu na złotówki 70 zł... To już u nas taniej, a przynajmniej dotykasz, możesz wybrać i nie czekasz
Zabawki pluszowe też słabo cenowo wychodzą. Ja chyba nie potrafię szukać
-
Wczoraj zrobiłam sobie ostateczną listę zakupów z rozeznaniem co nam jeszcze potrzeba dla dziecka . Sporo tego :)jakieś trzy tysie trzeba szykować. Ale temat ogarnięty. Jestem gotowa na ostatnie zakupy. Listopad i początek grudnia totalnie zakupowe.
-
Seli wrote:A ja patrzyłam na alie i powiem Wam, że ceny... Powalają
to jak mam zamawiać i czekać to wolę kupić gdzieś tutaj... Patrzyłam np. na figurki to schleis wychodzi tanio, maty, też bardzo drogo a nie wiadomo w sumie jak grube, grzechotki i tym podobne też taniej bywają w sklepach niż tam. A ciuszki? spodobały mi się spodenki a w przeliczeniu na złotówki 70 zł... To już u nas taniej, a przynajmniej dotykasz, możesz wybrać i nie czekasz
Zabawki pluszowe też słabo cenowo wychodzą. Ja chyba nie potrafię szukać
I ceny też nie jakieś super niskie, ale akurat te produkty poleciła mi znajoma.
-
Seli wrote:Kendy, wizyta dopiero jutro, dziś muszę podjechać na morfologię, miałam na spokojnie to zrobić w czwartek albo piątek, bo wizytę normalnie miałam mieć w poniedziałek, ale gin stwierdził, że nie będziemy zwlekać bo to niepokojące.
Jak się nie uda ,odpoczywaj dziś dużo. Resztę olej. -
spaceangel wrote:Seli spoko komu masz marudzić jak nie nam ?
Kendy ja też bym chciała z mężem ale on nie jest przekonany położna mówi że można spokojnie "wymieniać" osoby więc przy 2 fazie porodu chyba zawołam mamę bo mi jeszcze chłop po nocach nie będzie mógł spaćmój pewnie byłby przerażony może widokiem i moim bólem ale wiem ,że baaardzo by mi pomógł i nikogo innego sobie nie wyobrażam. Chciałabym mieć porównanie zobaczyć jak jest po naturalnym jak można od razu dzieckiem się zająć. Po cesarce trudno jest,długo się dochodzi do siebie. No ale coś za coś każdy poród ma swoje plusy i minusy
-
Kendy wrote:I dobrze,zrób sobie dziś badania jutro bedziesz miała wyniki i omowisz je z lekarzem. Do jutra na spokojnie,musisz wytrwać wiem ,że wolałabyś dziś polecieć do lekarza ja pewnie też,no ale jak trzeba czekać to trzeba. Chyba że dziś będziesz miała wyniki i uda ci się prywatną wizytę na dziś załatwić. U mnie np wyniki mam popołudniu ,gin prywatnie wieczorem przyjmuje,codziennie wiec mogę lecieć jak trzeba.
Jak się nie uda ,odpoczywaj dziś dużo. Resztę olej.
Ja chodzę tylko prywatniezarówno badania jak i gina mam prywatnie, ale on przyjmuje tylko dwa razy w tygodniu - poniedziałki i środy.
Problem polega na tym, że mnie boli i źle się czuje... Więc nie wiem jak ja dojadę do labo nawet albo jutro na tą wizytę ;/ od dwóch dni z domu nie wychodzę tylko leżę. -
Ja też z reguły prywatnie. To twój rzadko przyjmuje. Jeśli dasz radę wytrwać to spokojnie czekaj do jutra ale jak piszesz ,że tak cie bardzo boli to może rozważ wycieczkę na IP.
Czekanie w nerwach chyba najgorsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 09:50
-
IP raczej mi nie pomoże, skoro on odradzał to poczekam. Przynajmniej mnie zbada bez łaski i zleci co trzeba a tam to nie wiadomo nigdy ;/
Morfologie można robić nie na czczo. -
Elmuszka daj linki, podobają mi się
Seli chyba serio nie umiesz szukać duuuzo dzeczy jest o wiele taniej. :p
Ja na 2 okres mezowi powiedzialam ze ma isc na fajke, wrocil idealnie jak mlody sie urodziłteraz zobaczymy jak będzie
Toż morfologie można naczczo robic, chociaż akurat przy dolegliwosciach Seli morfologia duzo nie powieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 09:53
-
No właśnie chyba nie potrafię
A morfologię + tsh, ft4 robię raz w miesiącui nadszedł ten czas po prostu. Choć cholernie nie chce mi się iść...
-
U mnie cały czas trzyma się dawka 25 na razie.
Kurdę, nie wiem czy nie olać tych badań, może zrobię je w czwartek i mu wyślę... -
Olkakarolka, Katepr:
https://pl.aliexpress.com/item/Baby-Muslin-Blankets-Swaddling-100-Cotton-Swaddle-Wrap-for-Newborn-Babies-6-Layer-Character-Floral-Printed/32818485176.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5fa85c0fMh4YR8
https://pl.aliexpress.com/item/Four-Layer-100-Bamboo-FIber-Blanket-Newborn-Baby-Swaddling-Super-Comfy-Bedding-Blankets-Swaddle-Wrap-Babies/32824905329.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5fa85c0fMh4YR8