STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdoczka to nie jest mega dużo
a dluga kosc udowa zakłamuje wagę
moj synek w 32 miał 2250 a urodzil sie 3830
U mnie w 28+4 waga 1617g....whyyyyy xD także Vev nie przejmuj sieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 17:40
Magdoczka lubi tę wiadomość
-
Mi na prenatalnych w 31+4 ważył 1698 i Pani doktor którą robiła badanie burknela że duży jest... Ale jak patrzyłam to wg siatek nie jest wcale duży ani mały.
Jedyną "promocja" na Black friday zamierzam skorzystać to darmowa wysyłka u mamaginekolog. Haha. Ciekawi mnie jakość pieluszek tetrowych od niej bo niby takie woow na fb dziewczyny zachwycają się, A szkoda mi płacić za przesyłkę 10 czy 15zl zamawiając tylko pieluchy. A tak wysyłka za Free więc zaryzykuje:) o ile się zalapie:) -
My mamy aż dwa foteliki
Jeden używany, który był razem z wózkiem, ale nie będziemy z niego korzystali, bo po warsztatach Bezpieczny Maluch kupiliśmy nowy - Maxi Cosi Pebble.
-
Moja wczoraj ważyła 2191 to było 33+1 przewidywana waga porodowa 3,4-3,5 więc myślę że i twój synek nie będzie wiele większy. Lekarze potrafią być wredni masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 20:59
11.2017 - aniołek 8tc
-
Dziś jak co czwartek byliśmy na szkole rodzenia w szpitalu w którym będę rodzić. Dostałam listę co do szpitala wymagają położne które będą przyjmować mój poród może którejś z Was się przyda
najbardziej mnie rozśmieszył dobry humor
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a696a13b0b0.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 20:59
Lisa24, Elmuszka lubią tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
To my chyba jutro tez zamówimy fotelik, bo ma byc na promocji.
Fajna lista:) a propos poradnika- zostala mi polecona fajna ksiazka o karmieniu piersia- "Po prostu piersią" Gill Rapley i Tracey Murkett, ponoć rewelacja- zamowilam,ale jeszcze do mnie nie dotarłaElmuszka lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
My byliśmy dzisiaj na wizycie. Mały wazy 2185g.doktor mówi że bedzie szczupły ale długich nogach, niestety buźki nie chciał pokazać ale oglądaliśmy ucho i nawet włoski nad uszkiem doktor pokazywała
Seli lubi tę wiadomość
-
Paulinko, pojechalam na IP do siebie. Chcialam tylko by sprawdzili sprawę. Jeśli chcieliby mnie zostawic na oddziale to na wlasne żądanie bym wyszła i z miejsca na Polną. Już nie w smak było, gdy powiedzialam, że mam termin CC w Poznaniu. A gdy zapytali o lekarza prowadzacego i odpowiedzialam, ze dr Kampioni to tutejszy ordynator burknął pod nosem: "no fantastycznie". Nie wiem czy się boja tego Poznania czy co?
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Czujecie jakoś mocnej ruchy teraz po 32tc? Ja od tygodnia czuje to bez przerwy. Co prawda nie kopniaki ale takie wypychanie jakby się chciał prostowac:) nie powiem fajne to choć zastanawiam się kiedy on śpi... do 3 w nocy szaleje, a jak się o 8 nudzę to też to czuje:) boję się że po drugiej stronie brzuszka też będzie aktywny w tych.porach co teraz, czyli zawsze;)
Didi90, Mega lubią tę wiadomość