STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
ale wczoraj mnje dobily polozne... zalozyla kroplowe i cos ucisnela, ze piekl wenflon nie do przezycia. To chcialam by zmienila choc to byl wczorajszy...
Tak wjebala mi igle w reke, ze nerw trafila i zyla pekla... bol jak...
Potem powiedzialam, gdzie ma zalozyc bo tam mam na pewno silna zyle ale nogi az mi sie trzesly. Zalozyla i nie chciala starego zdjac :o no co za baba... -
Hejo. Ja już po pobraniu i napoju bogów :p czekam na kolejne pobranie pod szpitalem na świeżym powietrzu bo tak mi niedobrze bleh.
Seli pewnie się zagiął czy coś wtedy tak boliale że starego nie chciała zdjąc, co za śwor :p nie przejmuj się, a to jakas starsza polozna? U nas kiedys taka jedna pracowala, masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 07:25
-
Taka w srednim wieku... No mialam dwa przez moment ;p a jak mi zyle rozwalila to sie pyta "a moze zostawimy go jednak?"... brrrr ;p
-
U mnie w labo była kiedyś taka młoda babka, która fatalnie pobierala krew. Jak wpieprzyla igle w żyłę, to myślałam że z drugiej strony łokcia wyjdzie. Teraz są takie fajne babki, tak delikatnie pobierają krew, że nic nie czuć
Ja dopiero jem śniadanie. Stwierdziłam, że nie będę już tak wcześnie wstawać. Póki mogę to śpięJutro niestety pobudka będzie wcześnie, bo idę do diabetologa i na KTG.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 10:29
-
Tez dzisiaj byłam w labo. Prawie godzinę czekałam w kolejce, taki ruch. Wpuszczają Was dziewczyny czasami w kolejkach? Bo mi się to tylko raz zdarzyło, był to taki trochę starszy pan, aż mi głupio było, ze akurat starsza osoba w kolejce w aptece mnie przepuszcza a nie te młodsze osoby... aż nie wiedziałam jak się zachować
Mega lubi tę wiadomość
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
To i ja streszcze moją wycieczkę do odziału chorob zakaźnych.Było mi nie dobrze całą drogę i jak Wyszłam z autobusy to zwróciłam śniadanie po drodze. Zanim znalazłam ten oddział to słabo mi się zrobiło i chyba dobrze bo na rejestracji się zlitowała i od razu poszła do lekarza. Wziął moje wyniki 5 minut na mnie wrzeszczał że po co ja tu przyszłam że to za późno bo ja już rodze że trzeba było na początku ciąży że te negatywne wyniki to na pewno błędne i że to pewnie stara infekcja że to skandal itp itd kazał iść krew oddać i przyjść w piątek gdzieś gdzie nie zrozumiałam dokładnie a on nie chciał powtórzyć. w punkcie pobran też się zlitowali wzięli mnie od razu bo 30 babć w kolejce nie chciało mi nawet krzesła ustąpić a co dopiero miejsca w kolejce. podjechałam podmiejskim na dworzec bo nie miałam już siły iść i siedze wreszcie w autobusie do domu
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja dzisiaj chciałam swoją pracownię posprzątać... cholera na środku mąż mi postawił komode którą przeszkadzała na korytarzu. Była pełna płynów i środków do sprzątania więc żeby ja przesunąć wszystko wyciągnęłam, całą się zasapalam przy tym i jak już była pusta to chciałam przesunąć i.... zrobiłam prawie dziurę w panelach i złamała się nozka od komody. Wydawała się ciężka więc się zaparlam A ona pusta już nie ciężka taką i się narobili... zrobiłam jeszcze większy balagam:) więc idę dalej spać co by nie było więcej szkód
mąż po 14 będzie to na zakupy jedziemy i do laboratorium po wyniki GBS.
-
Ja zostałam dwa razy przepuszczona w kolejce i raz sama skorzystałam w Ikei, bo było tyle ludzi. A tak to ludzie mają klapy na oczach...
-
Ja wczoraj byłam w labie, jak to w poniedziałek kolejka az na klatkę schodową, ale ja się nie czaiłam i poszłam pod same drzwi i jak prosili kolejne osobybto po prostu weszlam, na drzwiach jest napisane ze m.in.kobiety w ciazy wchodza bez kolejki, inaczej to bym stała conajmniej 40 minut w duchocie i tłokum ale jak stałam pod drzwiami to oczywiście zaden facet nie raczyl wstac z lawki.
No coz, kulture wynosi sie z domu..Mega lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Hej
Niestety sporadycznie się zdarza,że ktoś ciężarna przepuści. Przeważnie wzrok odwracają i udają,że nie widzą. Ja będąc ciężarna dwa razy napewno będę przepuszczać ciężarne w przyszłości w miarę możliwości.
Spaceangel
Niezbyt udana ta twoja wycieczka a to lekceważenie tematu dobijające.
Niestety trzeba mieć mega zdrowie i cierpliwość żeby " chorować".
Seli
Nie dawaj się tam.
Jak dziś się czujecie z Gabrysiem?
Zośka
Jak u Was sytuacja? -
Spaceangel ale przeciez poprzednie mialas negatywne wyniki nie? Lekarz debil i tyle :p
Tak samo nie kumam co mialo dac kolejne pobranie krwi?? Pewnie wyjdzie to samo,kiedy tamto pobranie mialas?
Ja mam juz wiekszosc wynikow, sa conajmniej dziwne bo hemoglobina ciut spadla 11.2 ( nie bralam codziennie zelaza :p) a poziom zelaza mam mega wysoki ponad 300 a 170 norma..takze nie kumam za bardzo.
Krzywa chyba ok bo po godzinie 152 poziom. Czekam na insuline
Apropo kolejek w zadnej ciazy ani razu nikt mnie nie przepuścił ani nie poprosił "na przód" xDWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 13:16
-
katepr wrote:Spaceangel ale przeciez poprzednie mialas negatywne wyniki nie? Lekarz debil i tyle :p
Tak samo nie kumam co mialo dac kolejne pobranie krwi?? Pewnie wyjdzie to samo,kiedy tamto pobranie mialas?
Ja mam juz wiekszosc wynikow, sa conajmniej dziwne bo hemoglobina ciut spadla 11.2 ( nie bralam codziennie zelaza :p) a poziom zelaza mam mega wysoki ponad 300 a 170 norma..takze nie kumam za bardzo.
Krzywa chyba ok bo po godzinie 152 poziom. Czekam na insuline
Apropo kolejek w zadnej ciazy ani razu nikt mnie nie przepuścił ani nie poprosił "na przód" xD
11.2017 - aniołek 8tc
-
Kendy u mnie jak się napina góra to tam młoda ma tyłek albo nogi bo po prostu czuje jak się przewala, jak mam skurcz no to bardziej na dole czuć i teraz to już naprawdę boli.
U mnie ogórkowa ale nie mam apetytu. Gdyby mała nie kopała cały dzień to może bym się załamała ale ona się przypomina że to dla niej muszę się trzymaćKendy lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Mój brzuch jak się napina, to bardziej czuje to na górze. Ale nie są to bolesne skurcze.
A na obiad mieliśmy dzisiaj kurczaka w cieście francuskim i do tego pomidorki z mozzarellą. SmakowałoKendy lubi tę wiadomość
-
Kendy wrote:Lisa24
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7683679054
Jeszcze taka koszule sobie domówiłam u tego sprzedawcy.Też super.Nawet wygodniejsza,bo bez guzikówWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 16:41
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml