STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie:) ja dzisiaj wstałam, śniadanko, stroiki na drzwi zrobiłam z bombek bo mi sporo ich zostalo:) teraz leżę, czekam aż myjka do okien mi się naladuje i w kuchnii okienko dzisiaj chce umyć.
Chociaż dzisiaj jakoś mi ciężko, czuje takie klucie na dole, ale nie jakoś w środku tylko jakby mi ktoś się wbijal w skórę do samego środka, nie wiem jak to opisać. WGL jak chodzę mam wrażenie że młody mi wypadnie zaraz haha:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 12:57
-
Rubi27 wrote:Super filmik, myślałam że padne ze śmiechu, ale niewiem czy pokazać mężowi
mężowi wysłałam też
..,różnie faceci reagują ,trzeba dobrze przemyśleć poród rodzinny:)...nie no ja i tak bym zaryzykowała i rodzilabym z mężem;)
-
Kendy wrote:Ja płakałam ze śmiechu
mężowi wysłałam też
..,różnie faceci reagują ,trzeba dobrze przemyśleć poród rodzinny:)...nie no ja i tak bym zaryzykowała i rodzilabym z mężem;)
-
Spaceangel
No naprawdę ta olewka lekarza dobijająca. Wszędzie trzeba walczyć,dopominac się i prosić. Mnie też wkurzała ta olewka odnośnie tak ważnego dla mnie i dziecka zastrzyku z immunoglobuliny. Może prywatnie jakoś lekarz chorób zakaźnych?A co twój gin na to? On cię wysłał do zakaźnego ?
Mammamia
Pokaż ta czarna choinkę
Zwolnij jak słabiej się czujesz..okno nie zając..
My może w weekend ubierzemy choinkę. Ja już chce posiedzieć wieczorkiem przy choinkowych lampkach z dobrą herbatka -
Marin wrote:Ja się zastanawiam czy wysłać swojemu. Idziemy rodzić razem i nie wiem jak to może zadziałać na niego. Żeby mi się nie rozmyślił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 13:26
-
Kendy wrote:Jeśli to go może nastraszyć to lepiej nie..choć tam nic nie jest pokazane drastycznego raczej tak dla śmiechu :)ten drugi tatuś najlepszy co się wydarł z radości i pytał czy to napewno jego córka ...to są mega emocje...
i przygląda się z daleka. Ewentualnie będzie mógł wyjść w kulminacyjnym momencie
Kendy lubi tę wiadomość
-
Bobisia wrote:Dziewczyny chce was się doradzić. Brat mojego męża chxe przyjechać z zagranicy do nas na początku stycznia ze swoją dziewczyną. Tylko ja albo juz będę po porodzie albo niedługo on nastąpi. Po remoncie mamy dostępny tylko salon. Czy dla was to tez byłby problem mieć dwóch dodatkowych lokatorów w mieszkaniu krótko przed lub po porodzie????
Czy tylko ja jestem taka "wredna" ze nie chce ich ugoscic. Proszę szczerze.
Ja też mam cyklicznie gościa co miesiąc, ale sam się zapowiedział, że bliżej terminu porodu będzie brał hotel i to jest fair!
Spaceangel- współczuję takiego doświadczenia z lekarzami! masakra.... teraz nie byłaś u ginekologa, tylko u zakaźnego? Co na to Twój gin?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 13:41
-
Marin wrote:Myślę że nie jest takim mieczakiem jak ten co stoi w kącie
i przygląda się z daleka. Ewentualnie będzie mógł wyjść w kulminacyjnym momencie
-
Cały dzień na pełnych obrotach... Najpierw byłam na KTG, wróciłam do domu, usiadłam na 10 minut, napilam się i zaraz do fryzjera wychodziłam. Fryzura na porodówke jest
Ale wróciłam padnięta. Teraz leżakowanko
-
Ja po wizycie. Usg mi zrobił sam, nawet nic nie musiałam mowić. Posprawdzałam przepływy - wszysko ok, ilośc wód ok, szyjka długa, twarda i zamknięta - dzisiaj nie urodzę
Młody od zeszłego czwartku przytył około 300 g - to chyba dobrze. Wazy 2430. Mam liczyć ruchy rano i wieczorem, dawka leku na cisnienie zostaje, bo sie ładnie unormowało. Jak sie cos zacznie dziać to juz spokojnie do mojego szpitala moge jechać, bo na tym etapie sie porodu juz nie wstrzymuje. No. Zaczyna sie robić poważnie
Kolejne pranie wstawione. Myślałam ze wystarczy jeszcze jedno i mam wszystko poprane. No. I dostałam reklamówkę ciuszków od mojej siostry koleżanki. Także prania jeszcze cała masa... -
Paulina
Co robiłaś z włosamija mam plan pare miesięcy po porodzie zrobić sobie matamorfoze,tak na wiosnę zaszaleje:)
Mega
Super,że wszystko ok.
Seli
Jak tam ? Wyszliście ?
Lisa
Jak u Ciebie ?
U mnie już też leżakowanie po dobrym obiadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 15:41
Mega lubi tę wiadomość
-
W doooomuuuu!!!!
No moj pecherz okropny :pKendy, Marin, Paulina_2603, Mega, Elmuszka, Agnuka lubią tę wiadomość
-
W domu jest cudnie :p a maly sie jakos rozbudzil i teraz padl chyba zmeczony ,
Mega lubi tę wiadomość