STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zdechnę w nocy przez zgagę .... Ale ..... maz pojechał na zakupy spożywcze i kupił mi rafaello i orzeszki no i zajrzał do kfc i przywiózł zingera. Na dzisiaj jestem spełniona jutro poprawie wieśmakiem i super
czarnaiwi lubi tę wiadomość
-
Mega rafaello też bym wciągnęła..
Moj szpital zajął 3.miesjce w ogólnopolskim rankingu szpitali organizowanym przez jednostkę Ministerstwa zdrowia-centrum monitorowania jakosci w służbie zdrowia oraz dziennik Rzeczpospolita. Fajnie
Pierwsze miejsce- wojewódzki szpital w Białej-Podlaskiej, drugie Centrum Onkologii w Bydgoszczy.
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Mega wrote:A ja zdechnę w nocy przez zgagę .... Ale ..... maz pojechał na zakupy spożywcze i kupił mi rafaello i orzeszki no i zajrzał do kfc i przywiózł zingera. Na dzisiaj jestem spełniona jutro poprawie wieśmakiem i super
Czarnaiwi
Tak na przyssawki:) fajne są. No też jestem w szoku ..ale miał doradcę był z córką ..podpowiadała jaką mama chce choinkę w tym roku
Noi cudny wieczór przy choince:)Mega lubi tę wiadomość
-
czarnaiwi wrote:Mega rafaello też bym wciągnęła..
Moj szpital zajął 3.miesjce w ogólnopolskim rankingu szpitali organizowanym przez jednostkę Ministerstwa zdrowia-centrum monitorowania jakosci w służbie zdrowia oraz dziennik Rzeczpospolita. Fajnie
Pierwsze miejsce- wojewódzki szpital w Białej-Podlaskiej, drugie Centrum Onkologii w Bydgoszczy. -
katepr wrote:Elmuszka tu masz link do sciagniecia listy https://www.rp.pl/assets/pdf/RP2839321213.PDF
Dla mnie taki ranking niewiele znaczy :p z dziennika rzeczpospolita... -
Cały dzień spokojny a teraz jak czas spać to się synek rozszalał..no nic pogapimy się jeszcze chwilę na choinke
No mąż się spisał,choinka wygląda super.
W ogóle fakt ,że był w Pepco..( nie lubi tego sklepu a ja wprost przeciwnie
Dobrej przespanej nocki wszystkim -
Cześć dziewczyny.
Dzisiaj mialam wizytę i mój mały Olek ma 2600g. Wszystko ok. Szyjka trzyma. Wiec vzekam jeszcze 4 tygodnie. Jutro zaczynam ostatni miesiąc. Szybko to zlecialo.
Ja szykuje małe prezenty na wigilię dla całej rodziny handmade. Pierniki ozdabiam i kupiłam czerwone bombki i pisali olejowe i będę je ozdabiac. Mam dużo czasu wiec chce go wykorzystać.
Mój mały Olek również szaleje. Mam wrażenie ze jest bardziej ruchliwy niż kilka tygodni temu.
Nie daje mamie spać.
Dobrej nocki
Lisa24, Elmuszka, olkakarolka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Lisa24 wrote:Seli, właśnie pamietam jak u Ciebie było:/ posiewy wychodzą cały czas czysto, ale pamietam ze Tobie ostatnie tez wyszły dobrze.spaceangel wrote:mam wizyty co tydzień i przed każdą mam robione ktg aż do porodu. Co nie oznacza że gin cokolwiek sprawdza na wizycie pomimo sugestii
I teraz zaczynam się zastanawiać czy nie zrobić na własną rękę posiewu? Jak myślicie?
Wrzucam Wam ciekawy artykuł o terminie porodu i przedwczesnym wywoływaniu: https://mataja.pl/2014/05/pospiech-wysoce-niewskazany-o-tym-ze-dwa-tygodnie-moga-czynic-roznice/Seli lubi tę wiadomość
-
Elmuszka wrote:Mi ostatnio wyszły bakterie w moczu i zarówno położna jak lekarz powiedzieli, że skoro mocz był mętny to pewnie to błąd pobrania...
I teraz zaczynam się zastanawiać czy nie zrobić na własną rękę posiewu? Jak myślicie?
Wrzucam Wam ciekawy artykuł o terminie porodu i przedwczesnym wywoływaniu: https://mataja.pl/2014/05/pospiech-wysoce-niewskazany-o-tym-ze-dwa-tygodnie-moga-czynic-roznice/
Posiew kosztuje grosze a chyba lepiej miec pewnoscElmuszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. Ja już po wizycie w labo. Ciekawe jaki będzie mój mocz... Teraz śniadanko w bufecie szpitalnym i idę na KTG. Miłego dnia
Elmuszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, dzis kiepska noc, bezsennna ...
Co myślicie o piciu naparu z liści malin i braniu wiesiołka? Ponoć zmiękcza szyjkę przez co nieco skraca poród, jakos tak sceptycznie do tego podchodzę..zamierzacie z tego korzystać?
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Dzień dobry. Witam się przy kawce
Ja się wyspałam,wyprawilam dzieci do szkoły,wróciłam do wyrka i dospałam:) a co..w końcu to moje " ostatki" .2 tygodnie do CC, 14 dni i zamierzam dużo dość,sporo odpoczywać,podpinać wszystko i...coś nowego...spacerować. W przyszły tygodniu poodprowadzam trochę córkę do szkoły . Trzeba się trochę poruszac.Anastezjokog też zalecała spacery ,ciąża donoszona więc czemu nie. A kondycja moja fatalna..trzeba się trochę rozruszać by mamuśka dała radę na pełne obroty:)
Paulina.
Widzę,że Ty też robisz badania na czczo ?
Elmuszka
Nie zaszkodzi sobie zrobić posiew dla spokoju Tylko pamiętaj o zasadach przygotowania moczu do badań
Piję kawkę i biorę się za pakowanie prezentów i zamawianie prezentu dla męża.. zasłużył na coś jeszcze,byl grzeczny
Seli
Jak dziś Gabryś się miewa?
Zośka
Jak Czaruś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 10:13
-
czarnaiwi wrote:Dzień dobry, dzis kiepska noc, bezsennna ...
Co myślicie o piciu naparu z liści malin i braniu wiesiołka? Ponoć zmiękcza szyjkę przez co nieco skraca poród, jakos tak sceptycznie do tego podchodzę..zamierzacie z tego korzystać?
Ale Ty masz chyba synka w wieku przedszkolnym tak?
I dobrze kojarzę,ze Ty rodziłas synka w 36 tc? Jeśli to tak to nie wiem czy potrzebujesz przyspieszenia
Ja co najwyżej naturalne sposoby w sensie spacer..i mam ochotę na seks...ale boje się..poza tym u mnie CC..lepiej dotrwać do terminu.