STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusto tu dzisiaj. Wszyscy świętują. Ja nie wstaje praktycznie z łóżka, przynajmniej się staram. Przedwczoraj miałam zdejmowanie szwy ale rana nie do konca wygojona i mam dwa nowe. A dziś od południa raz jedna raz drugą bratowa na plotki przyszły i tak siedzą mi na łóżku. Ni nóg wyciągnąć, Ni bąka puścić, normalnie nie mogę... I jeszcze komentarze wczorajsze, że dziwnie chodzę, że na jednym półdupku siedzę i takie tam..
A ja tak bardzo cieszyłam się na Święta we troje -
Hej i wesołych świąt:)
Ostatnio mój post został pominięty ale może dla tego że mało się udzielam. Ale chodź bym chciała coś więcej napisać odpowiedzieć na jakieś pytania wasze nie da się.
Starszak świata poza mną ostatnio nie widzi
Do terminu mogę nie odciągnąć zresztą już 4 tyg temu szyjka maksymalne skrócona A wczoraj na składce delikatna kropeczka krwi czekam teraz tylko na rozwój sytuacji i na skurcze;(Seli lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Hej i wesołych świąt:)
Ostatnio mój post został pominięty ale może dla tego że mało się udzielam. Ale chodź bym chciała coś więcej napisać odpowiedzieć na jakieś pytania wasze nie da się.
Starszak świata poza mną ostatnio nie widzi
Do terminu mogę nie odciągnąć zresztą już 4 tyg temu szyjka maksymalne skrócona A wczoraj na składce delikatna kropeczka krwi czekam teraz tylko na rozwój sytuacji i na skurcze;(
Hej! Dawno Cie tu nie bylo! -
Marin wrote:Pusto tu dzisiaj. Wszyscy świętują. Ja nie wstaje praktycznie z łóżka, przynajmniej się staram. Przedwczoraj miałam zdejmowanie szwy ale rana nie do konca wygojona i mam dwa nowe. A dziś od południa raz jedna raz drugą bratowa na plotki przyszły i tak siedzą mi na łóżku. Ni nóg wyciągnąć, Ni bąka puścić, normalnie nie mogę... I jeszcze komentarze wczorajsze, że dziwnie chodzę, że na jednym półdupku siedzę i takie tam..
A ja tak bardzo cieszyłam się na Święta we troje
Wspolczuje. Ja nie chcialam odwiedzin i uszanowano to. -
Marin ale chamstwo ja bym zwyczajnie powiedziała zeby juz sobie poszly bo chce spac/odpoczac/cokolwiek :p mnie na szczescie nie bedzie nikt odwiedzla tylko maz pewnie
Klaudyś oby sie jeszcze udało przeciagnąć. Jesli to faktycznie kropka to moze sie nie rozkrecic. A gin nie chcial Cie do szpitala polozyc skoro szyjka maksymalnie skrocona byla w 31tyg?
-
Hej dziewczyny. Czytam Was namiętnie ale nie udzielałam się jeszcze. Mam pytanie do tych które będą rodziły naturalnie drugie bądź kolejne dzieciątko....czy wy też tak bardzo boicie się porodu ?? Bo ja panicznie i nie wiem jak sobie z tym poradzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 22:44
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa oczywiście nogi zaciskam jak tylko mogę.
Według belly niby to 36 tydzień tylko ten suwaczek źle działa.
Seli obiecuje poprawę!
Katepr liczę na to że to jednorazowe.
A co do ginekologa to kazała mi się bardzo dużo oszczędzać brać podwójną dawkę no Spy i magnezu i skierowała w następnym tyg na ktg skurczy brak więc powrót do domu i czekać na kolejną wizytę czyli za 3 tyg od ostatniej wizyty A wypada ona 27.12
-
Magdoczka to już niekoniecznie że jest głodny dzieciaki lubią do cyca się przytulić pospać to je uspokaja. Jak nie masz na razie pokarmu spróbuj zrobić mu malutką porcję mm i dokarmić chociaż ja obstawiam że po prostu chce z mamą posiedzieć
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:Magdoczka to już niekoniecznie że jest głodny dzieciaki lubią do cyca się przytulić pospać to je uspokaja. Jak nie masz na razie pokarmu spróbuj zrobić mu malutką porcję mm i dokarmić chociaż ja obstawiam że po prostu chce z mamą posiedzieć
No właśnie po karmieniu kładę go do naszego łóżka i z nim leżę. Więc ma cały czas mamę. Jutro mamy pierwszą wizytę u lekarza. Może ten coś powie. A tymczasem chyba muszę go karmić non stop..
-
Wiesz nie zniechęcaj się. Brzuszek niemowlęcia jest naprawdę malutki i nie wiele pokarmu się w nim mieści.Dodatkowo szybko się męczy przy ssaniu i się wydaje że dużo zjadło a jednak mu mało
Poza tym może po prostu ma potrzebę ssania? To je bardzo uspokaja spróbuj dać smoczek pomasuj brzuszek może zaśnie
11.2017 - aniołek 8tc
-
Magdoczka a sprobuj smoka
moze chce pociomkac jedynie. Moj tez nie pije a czasem tylko trzyma. Slysze kiedy przelyka a kiedy sie bawi jedynie cycem.
-
Magdoczka wrote:Właśnie myślałam o smoczku, ale trochę się obawiam dawać takiemu maluchowi.
Właśnie mi zasnął - po 5,5 h walki.. Moje cyce już nie dają rady..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 17:35
Kendy lubi tę wiadomość
11.2017 - aniołek 8tc
-
Magdoczka, miałam dziś podobnie. Mały wisiał cały czas na cycu. Wpadłam w panikę że nie mam pokarmu bo przystawilam laktato a on nic nie odciągnąć. M pojechał do apteki po mm. Na szczęście przypomniałam sobie ze szkoły rodz o ciepłych okładkach i o ściąganiu 7-5-3. Mały ssal w tym czasie smoczek a ze bardzo nie płakał udało mi się odciągnąć trochę mleka. I mm stoi nie otwierane.
Kendy lubi tę wiadomość