STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kendy ciagle z glowki?
U nas dwa torbiele, jeden w lewej polkoli 5mm a w prawej 3mm... kontrola z poczatkiem marcaale niby nie grozne
-
No niestety ale lepsze żyłki na główce,łatwiej. Naszczęście jakoś sprytnie to robią,że mały mocno nie płacze i po niewielki ślad jest.
Seli
Przykro mi że są jednak torbielki ale skoro lekarz twierdzi,że to nic grożnego to pewnie tak jest. Pewnie jest duża szansa,że się wchłoną i śladu po nich nie będzie ,potrzeba tylko trochę czasu .
A my czekamy na wynik aż mi podadzą ...dużo chorych dzieci na oddziale jesteśmy odizolowani,nie kręcę się tam kazali czekać przyjdą powiedzą...więc czekamy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 11:31
-
Kendy wrote:Lisa24
Jak dziś się czujesz? Lepiej?
Dzięki Kendy. Temperatura nawet spadła, zjadłam jogurt to znowu niedobrze mi.. ale ogólnie jest dużo lepiej tylko ta głowa boli dalej cały czas:( tylko prysznic daje ulgę ale prze noc myłam już włosy 4 razy.. nie mogę cały czas siedzieć pod ta wodą
Co do kłucia z główki, wyglada niefajnie bardzo ale podobno dziecko wtedy najmniej cierpi bo żyły są lepiej widoczne i łatwiej się wbić...
Seli najważniejsze, ze torbiele nie są groźne. W marcu może już śladu po nich nie będzie.Kendy lubi tę wiadomość
-
U mnie jak robili z glowki to caly oblepiony byl w krwi
trzymam kciuki za wyniki.
Moga sie nie wchlonac, ale wazne by nie rosly. Ja i tak sie przejmuje. Taka mala glowka -
Moj mial 1-3.01 ;p a ma 6 tygodni
Kendy, Pepper lubią tę wiadomość
-
Seli trzymam kciuki by do marca wszystkonsie wchlonelo.. napisz mi prosze jak u was bedzie ze szczepieniami? Czy ze wzgledu na wczesniactwo beda pozniej? Pytam bo sama nie wiem jak bedzie u nas, wizyte patronazowa mamy dopiero w piatek.
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Czarnaiwi mamy 5w1 i pneumokoki teraz 18.01
mial podana szczepionke wzw b-1 i gruzlice i od tego mialo minac 5 tygodni. A mial podane 2 dni przed wypisem.
-
Kendy trzymam kciuki, żeby wyniki były już ok... :*
Seli za Was również! Gabryś jest silnym chłopczykiem, wierzę, że do marca nie będzie już po tych torbielach śladu
Lisa24 myślę, że to niestety wirus, w moich okolicach szaleje właśnie jelitówka... ;/ ale pocieszeniem jest to, że 3 dni i po wszystkim, jak ręką odjął. Oby u Ciebie szybko minęło, bo trzeba zbierać siły na poród, a nie męczyć się teraz chorobami ;/
i jeżeli chodzi o balonik to już po moim kryzysiewczoraj uznałam, że nie odpuszczę, zmieniałam pozycje, próbowałam różnych wygibasów i znalazłam taką, w której udało mi się zrobić 31 cm obwodu i powiem Ci, że był mniejszy dyskomfort niż jak ostatnio robiłam tę nieszczęsną trzydziestkę... może znalazłam dzięki temu jakąś dobrą pozycję do porodu, o ile można powiedzieć, że cokolwiek może być dobre...
jutro jestem nastawiona na kolejny +1 cm, zobaczymy czy się uda w nowej pozycji
i wiem, że teoretycznie mówią, że niby to 28-30 cm powinno wystarczyć, ale ja widzę u siebie przepaść między tym jak robiłam po dwadzieście kilka cm, a jak trzeba było pokonać magiczne 30 ;d a donoszonych dzieci z główką 30 nie mai plan mam taki, żeby dojść na aniballu do obwodu główki Misi, który mi podają na USG... w poniedziałek popołudniu mam ostatnią wizytę u ginki i zobaczę w ogóle co ciekawego mi powie
Kendy lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Czarnaiwi mamy 5w1 i pneumokoki teraz 18.01
mial podana szczepionke wzw b-1 i gruzlice i od tego mialo minac 5 tygodni. A mial podane 2 dni przed wypisem.
to pewnie i u nas tak będzie.
Kendy suuper!
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Agnuka a można wiedzieć co to za pozycja ?
może się spróbuje zainspirować. Ostatnio najwygodniej mi było na półleżąco z nogami do góry opartymi na ścianie
trzymam kciuki za następne centymetry
a ja się uwijam jak najszybciej z tym dziadostwem i wracam do przygotowań do porodu
zjadłam bułkę ale od razu wyładowała w wc wiec narazie czyszczę organizm i pije wodę. Mam nadzieje, ze Hani nic tam nie zaszkodzi, najbardziej się o nią martwię
Kendy wspaniała wiadomość !czyli jednak weekend uratowany
dzielny Olaf!
-
Kendy to super wiadomosc
Dzieki dziewczyny za kciuki
Za cwiczace z anibalem ja trzymam kciuki.
Mam nadzieje,ze porody beda w stu procentach naturalne
Speceangel wczesniak to meka na poczatku. Zobaczysz jak bedziesz przezywac sama szczepionke a co dopiero jak w inkubatorze jest poprzypinany, ma wenflony, jest pokuty, myslisz tylko aby sam oddychal...Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Lisa24 wrote:zjadłam bułkę ale od razu wyładowała w wc wiec narazie czyszczę organizm i pije wodę. Mam nadzieje, ze Hani nic tam nie zaszkodzi, najbardziej się o nią martwię
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Czytam Was już dłuższy czas bo od 32 tc czyli od momentu kiedy zaczęłam czuć wszelkie dolegliwości wysokiej ciąży. Szukałam wsparcia że nie tylko ja tak mam
Jeszcze nigdy nie udzielałam się na żadnym forum ale jak zobaczyłam dzisiaj post spaceangel to poczułam się jakbym to ja napisała.. od 3 dni czuje się dokładnie tak samo. Mam już dość, jestem zmęczona i codziennie od tygodnia marże zeby odeszły mi już wody.... z drugiej strony oczywiście czuje mega strach
Może coś o mnie: w tym roku skończę 27 lat, to moja pierwsza ciąża, na stałe mieszkam w Niemczechaktualnie jestem w 38 tc (37+6) termin z OM mam na 21.01 ale że będę miała CC to 14.01 na 100% będę miała już dzidzie ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 15:52