STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnaiwi wrote:Badanie rozwarcia a zwykle badanie ginekologiczne to dla mnie totalnie co innego . Przy badaniu rozwarcia mam wrazenie ze lekarz/polozna wsadza reke do lokcia i boli jak *uj dla mnie najgorsza czesc porodu
Dla mnie tez to bylo najgorsze :p -
czarnaiwi wrote:Nie wiem wlasnie ale mam poza oxy podane no-spa? To bylo cos w kroplowce.
A Prostaglandyna? Tez niby przyspiesza rozwieranie i skurcze?
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
Lisa potwierdzam, mi też kazali myć ranę po cc normalnym żelem pod prysznic, bo skóra jest do niego przyzwyczajona i powiedzieli, że Octanisept wyjalawia skórę i nie jest zalecany.
Kendy lubi tę wiadomość
-
Katepr chyba sie nie obrazi jak napisze ;p ale ma rozwarcie na 1.5, miala nieregularne skurcze ale sie wyciszyly i wrocila do domu ;p moze cos urodzi szybko
Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Paulina, no właśnie, raptem kilka lat i już coś innego chociaż wewnątrz szpitale tez mają dodatkowo opracowane swoje procedury i wskazania. Ja się w chirurgi kompletnie w pracy nie obracam, wiec wiedzy na ten temat tez raczej systematycznie nie uaktualniam
-
Seli wrote:Ja na wypisie mam oxy a nie dostawalam ;p
W jednym ze szpitali w moim miescie wstrzymali przyjecia na porodowke..bo przyjeli rodzaca z ospa... i ponoc teraz w pozostalych szpitalach jest sajgon bo ten zamkniety to jeden z wiekszych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 18:54
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
czarnaiwi wrote:Serio? O kurcze, to niezle:)
W jednym ze szpitali w moim miescie wstrzymali przyjecia na porodowke..bo przyjeli rodzaca z ospa... i ponoc teraz w pozostalych szpitalach jest sajgon bo ten zamkniety to jeden z wiekszych...
Serio... w ogole tez by mi wpisali cc ;p a tego oxy wczesniej nie widzialam bo tez bym to skorygowala... ale tez niby codziennie mialam temperature mierzona a tak nie bylo ;p potem mi chcieli wmowic, ze niby spalam jak mierzyli. Mhm. Spac to ja moglam dopiero w domu -
spaceangel wrote:Wzięłam w obroty laktator ręczny siary trochę poleciało zobaczymy może to coś da
Haha, widzę, ze już wszystkiego próbujesz powodzenia
A co do dokumentów medycznych to z temperatura to standard ;P a z oxy i cc to już niezły bajzel mają
Czarnaiwi a można wiedzieć o jakie miasto chodzi? Masakra ogólnie -
Dobry wieczór, jeszcze nie jestem Przyszłą Mamą, mam nadzieję, ze ten czas za 2 lata nadejdzie. Jestem obecnie studentką dietetyki na Śląskim Uniwersytecie Medycznym. Piszę pracę magisterską dotyczącą wiedzy i nawyków żywieniowych wśród Przyszłych Mam. Dlatego zwracam się do Was z olbrzymią prośbą o wypełnienie ankiety, jest ona w pełni anonimowa. Nie spodziewałam się, że przeprowadzenie ankiety przez internet wiąże się z wieloma przeszkodami, dlatego liczę na Was Przyszłe Mamy. Z góry dziękuję za pomoc oraz życzę dużo zdrowia dla Was i Waszych maluszków.
https://drive.google.com/open?id=1HQuYs-DAgy1M2JyrO73QmyfKHd39rEIIkxcMtYWWzVo -
Lisa jestem bardzo zadowolona masz tez mutsy nio? Codziennie gdzies wychodze albo jezdzimy na badania nie zaluje, a po sniegu i wertepach tez dal rade. Fajnie sie prowadzi.
Lisa24 lubi tę wiadomość