X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2019

Oceń ten wątek:
  • Agnuka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może zrób sobie dzień przerwy i jutro spróbuj ;) u mnie to się akurat sprawdzalo :)

23cs R. <3
    age.png
    21cs M. <3
    age.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie zrobiłam;) jutro na spokojnie

Agnuka lubi tę wiadomość

klz99vvjhysycx8i.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnuka wrote:
    O tak, dużo by to ułatwiło ;p
    Zwłaszcza, że mi teraz nie pasuje rodzić, bo mój mąż powinien być ogólnie od soboty na poligonie dwutygodniowym-udalo mu się wykręcić, ale od jutra wieczorem do czwartku południa musi już tam być... tego już się obejść nie dało, bo i tak poszli nam na rękę.
    A u mnie teraz takie klimaty porodowe się włączają, masakra ;p teraz to dopiero mogę rodzić od czwartku wieczorem :D

Katepr jak myślisz, na podstawie Twojego doświadczenia- te moje "objawy" to takie bardziej na już czy do czwartku spokojnie pociągnę? Da się to jakoś ocenić? ;D
    Twój mąż też jest w wojsku?
    Widzę że będziemy mieć ten sam problem mój jedzie końcem stycznia na weekend i też się boję żeby nie zacząć wtedy rodzić bo idziemy na rodzinny poród

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Goniąc marzenia Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2019, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    23.04 po długim wywoływaniu porodu,ostatecznie cięciu cesarskim przyszedł na świat mój 3,4 kg Smyk- Nikoś:)

czarnaiwi, Paulcia28, Agnuka, OlinkaO, Lisa24, Bobisia, Magkb, olkakarolka, Magdoczka lubią tę wiadomość

zem3anlis7huurhv.png
  • Pepper Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2019, 01:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goniąc marzenia wrote:
    23.04 po długim wywoływaniu porodu,ostatecznie cięciu cesarskim przyszedł na świat mój 3,4 kg Smyk- Nikoś:)
    Wielkie gratulacje :)

Czy możesz opowiedzieć o cc? Jak wstawalas i jak się czujesz?

💙Synek 2011
    🩷Córcia 2019
    preg.png

Wysłany: 8 stycznia 2019, 02:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zasadzie miałam cesarkę niecałe 3 h temu,więc jeszcze jestem w nieczuciu. Ale rozumiem dziewczyny,które o tym mysla- pół godziny i po sprawie. Wszesniej 7 godzin wywoływali u mnie porod-nikomu nie zycze

_kar0 lubi tę wiadomość

zem3anlis7huurhv.png

Wysłany: 8 stycznia 2019, 02:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jedno jest pewne-dziecko to najważniejsze szczęście:)

Seli, _kar0 lubią tę wiadomość

zem3anlis7huurhv.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2019, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goniacmarzenia
    Gratulacje ! niech się maluch zdrowo chował.
    A Ty jak się czujesz?

qb3cj44jih1qq6pl.png
  • czarnaiwi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2019, 02:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goniąc marzenia wrote:
    Gratulacje :)! Witamy na świecie!

l22n6iyeodmrpg2f.png
    10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
    AMH 7,12 ng/ml
    LH 5,9 mLu/ml
    FSH 5,6 mLu/ml

Wysłany: 8 stycznia 2019, 02:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy wrote:
    Goniacmarzenia
    Gratulacje ! niech się maluch zdrowo chował.
    A Ty jak się czujesz?
    Obolała ale szczesliwa:) jeszcze jak na złość,złapałam w ostatnim dniu taki katar,nieżyt nosa,że się dusiłam,ale synek cud!

zem3anlis7huurhv.png

Wysłany: 8 stycznia 2019, 02:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnaiwi wrote:
    Gratulacje :)! Witamy na świecie!
    Dziękuję;)

zem3anlis7huurhv.png

Wysłany: 8 stycznia 2019, 02:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b6f5c85cced20033med.jpg

OlinkaO, czarnaiwi, Lisa24, Bobisia, Paulina_2603, katepr, Seli, olkakarolka, _kar0 lubią tę wiadomość

zem3anlis7huurhv.png
  • Kendy Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2019, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie cud:) gratulacje jeszcze raz.

qb3cj44jih1qq6pl.png

Wysłany: 8 stycznia 2019, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kendy wrote:
    Faktycznie cud:) gratulacje jeszcze raz.
    Dziękuję:)

zem3anlis7huurhv.png
  • Agnuka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2019, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goniąc marzenia ogromne gratulacje!!! :) <3

KlaudyŚ tak, też w wojsku, także trzeba zaakceptować specyfikę pracy i to, że często nie ma go w domu... pewnie mnie rozumiesz.

Ale tym razem będą musieli jeszcze bardziej pójść nam na rękę z tym poligonem... bo u mnie faktycznie też coś się już na pewno rozkręca i nie ma opcji, żeby dzisiaj wieczorem mi pojechał... :P teraz całą noc miałam z głowy, zero snu. Niby skurczy nie mam, tzn mam takie delikatne i może z 5 silniejszych by się nazbierało przez te kilka godzin, więc bez szału. Ale dwa razy zabarwił mi się już papierek lakmusowy na granatowo, czyli jednak te częstsze wizyty w toalecie, to był początek do odchodzenia wód, chyba... :D
    na 8 rano mam jeszcze planowaną wizytę u położnej na ktg, także zobaczę co mi powie, czy to już mam jechać do szpitala czy czekać na jeszcze bardziej spektakularne efekty :D

23cs R. <3
    age.png
    21cs M. <3
    age.png
  • Lisa24 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2019, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goniąc marzenia, wielkie gratulacje i dużo zdrówka dla Was! <3

Agnuka może będziesz należeć do tych kilku procent kobiet, które rodzą idealnie w dzień wyznaczonego terminu ;))

Agnuka lubi tę wiadomość

klz99vvjhysycx8i.png
  • spaceangel Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2019, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goniącmarzenia gratki mały przystojniak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 09:01

relgvcqgarwutg3a.png

11.2017 - aniołek 8tc
  • katepr Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2019, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnuka to do szpitala się wybieraj jak wody odchodzą :p chociaz jak to sprawdzasz papierkiem??

Goniąc marzenia gratulacje. A poród sn i skurcze bolą nieważne czy wywolywane czy nie, 7h to i tak nic przy niektórych 12h ;)

Agnuka lubi tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Paulina_2603 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2019, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo przy 18 godzinach jak u mnie ;)

17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2019, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnuka wrote:
    Goniąc marzenia ogromne gratulacje!!! :) <3

KlaudyŚ tak, też w wojsku, także trzeba zaakceptować specyfikę pracy i to, że często nie ma go w domu... pewnie mnie rozumiesz.

Ale tym razem będą musieli jeszcze bardziej pójść nam na rękę z tym poligonem... bo u mnie faktycznie też coś się już na pewno rozkręca i nie ma opcji, żeby dzisiaj wieczorem mi pojechał... :P teraz całą noc miałam z głowy, zero snu. Niby skurczy nie mam, tzn mam takie delikatne i może z 5 silniejszych by się nazbierało przez te kilka godzin, więc bez szału. Ale dwa razy zabarwił mi się już papierek lakmusowy na granatowo, czyli jednak te częstsze wizyty w toalecie, to był początek do odchodzenia wód, chyba... :D
    na 8 rano mam jeszcze planowaną wizytę u położnej na ktg, także zobaczę co mi powie, czy to już mam jechać do szpitala czy czekać na jeszcze bardziej spektakularne efekty :D
    Często wyjeżdża na takie dwu tygodniowe wyjazdy?
    Mój póki co jest w obronie terytorialnej ale jeszcze rok i planuje iść na zawodowego. A twój to pewnie już zawodowy albo jakaś wyższa ranga :)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

‹‹ 904 905 906 907 908 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ