STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Katepr Gratuluję! akcja jak z amerykańskiego filmu, ale Wam nie było do śmiechu! dobrze że dojechaliście na czas!
Rubi Serdeczne gratulacje! Taki duży chłopczyk i bez nacinania? WOW! Robiłaś coś w tym kierunku? szybkiego powrotu do formy!
Paulina_2603 fajnie że jeszcze powalczysz o karmienie, trzymam kciuki za to karmienie pod górkę, moze to będzie właśnie to?
Co do dziadka- nie masz na to wpływu. Możecie tylko pojechać i cieszyć tym czasem który Wam został. Tak żeby mieć co wspominać :*
Mammamia11 a jak się czujesz? ciężko już chyba 40+4, dla mnie niewyobrażalne, obym nie doświadczyła!
Lisa to zostałyśmy chyba już tylko we 3 z Mammamia! -
Zaczęłam 39tc
Jutro mam kolejną wizytę i ktg.
Podobno mam dostać juz skierowanie do szpitala.
Ja jestem z cukrzycą, więc może inaczej to się odbywa i nie czeka na poród. Nic kompletnie nie wiem jak będę rodzić cc czy snElmuszka, Mega lubią tę wiadomość
-
No to szybciutko Reni daj znać jutro jak tam
Mi się w końcu udało zapisać na ktg, na piątek
Elmuszka, czuje, ze w takim razie zaraz same zostaniemy na polu bitwy najlepiej będzie jak urodzimy w jednym dniu, przynajmniej nikt nie zostanie osamotniony. No ale wiadomo, łatwo się mówiElmuszka, Reni lubią tę wiadomość
-
My po ważeniu i solidnym spacerku. Mały waży 3500 ładnie przybiera więc mama szczęśliwa.
Reni
Powodzenia
Elmuszka,Lisa,Reni
To życzę byście wszystkie 3 solidarnie razem zaczęły rodzic.
Dziś połowa stycznia a tylko 3 mamy z brzuszkami zostały ( z tych aktywnych) .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 13:15
Lisa24, Reni lubią tę wiadomość
-
Elmuszka, czuje się spoko:) żadnych boli nie mam, nic się nie dzieje:( wczoraj znów poleciało trochę chyba czopa takiego brązowego i tyle, dzisiaj na ktg 10pkt/10 I ani jednego skurczu;) jutro po południu już mnie kładzie na oddział, a w czwartek widzę się z synkiem:) Chyba że zrobi jeszcze szybciej niespodziankę i wyjdzie:) A Ty jak?
-
Kendy wrote:Elmuszka,Lisa,Reni
To życzę byście wszystkie 3 solidarnie razem zaczęły rodzic.
Kto by pomyślał, że styczniówki wystartują w listopadzie!
Ja żadnych objawów, czopów, nic... spina mi się brzuch ale nieboleśnie. Już z tego oczekiwania sprawdzam wkładki hig. co chwilę, wydawało mi się, że coś się sączy, ale nie...
Czuję się już zmęczona, wielka. I drżę ile mała urosła. -
Magdoczka poprostu skurcze sie pojawiły nagle o 5:45(nie spałam od 5 jakos bo maz chrapał wiec jestem.pewna) i odrazu co 2min i mega bolące, no ale mimo to musiałam kilka poczekać zeby sie upewnić. Ale doslownie 5min prysznic, wc, czekalam już sapiąc az maz sie ogarnie i wybiegliśmy z domu.
No to dziewczynki, raz dwa trzy i się rozpakowywaćOlinkaO, Magdoczka lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e80aa621fb42.jpg
Od lewej Zosia i Oleńka.
Oleńka ur.o 8.37. Waga 2480 i 45 cm dł
A Zosia ur.o 8.38. Waga 2850 i 49 cm dł.
W ogóle okazało się,że były w jednym worku. Ciąża 1k1o. Dobrze,że nie wiedziałam wcześniej.OlinkaO, Seli, Lisa24, czarnaiwi, Magdoczka, Elmuszka, katepr, Mega lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Byłam w toalecie! Jupi! Troche się umyłam,ogarnęła. Już bez cewnika Ale mocno obolała
CC to jednak masakra. Po 12 godz porodu sn już nie pamiętałam,że rodziłam,a po cc dopuero pierwsza wizyta w toalecie i to jeszcze gorzej niż emerytkaLisa24 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Gratuluje! Ale dziewuszki sliczne ale chyba roznia sie? Moze to takie zdjecie ale jakby nie blizniaczki
-
To i ja już mam córeczkę na świecie. 3850, 58 cm, 10 punktow. W sumie z zaskoczenia, bo dziś mnie przyjęli na oddział, a ciąć mieli jutro, ale zdecydowali się na dziś i 2 godziny po wejściu do szpitala było po wszystkim. Cięcie bez problemów, teraz trochę boli, ale do wytrzymania. Gratuluję wszystkim już mamusiom, trzymam kciuki za oczekujące
Lisa24, Magdoczka, Elmuszka, Mega lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwaona
Gratulacje! Śliczne dziewczynki:) Wydają się niepodobne :)dwa maluchy na raz . Ale będziecie mieli w domu wesoło. Fajnie:) a starszaki pewnie będą super pomocnikami.
U mnie dziewczyny pomagają i to narazie bardzo chętnie..narazie:)
Mi po CC też było ciężko. Ale nie martw się z każdym dniem,z każdą chwilą będzie lepiej.
Bergamotka
I Tobie gratuluje! Fajnie,że tak " z marszu" Cię cieli. Miałaś mniej czasu na denerwowanie się i myślenie. Moja noc przed CC...całkowicie nieprzespana.Nerwy,myśli różne a i rodząca obok:)Fajna dziewczynka konkretna waga.
Dobrze,że po CC dobrze się czujesz.Chlopaki będą rozpieszczać siostrzyczkę
Porody rozpoczęli chłopcy kończą dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 01:58
-
Niecierpliwa, Bergamotka gratulacje! Wypoczywajcie i cieszcie się dzidziusiami zazdroszczę Wam bardzo, ze jesteście już po
Niecierpliwa, chyba faktycznie lepiej, ze wcześniej nie wiedziałaś o jednym worku..! Tak to zawsze większy stres przez cała ciaze.. a teraz to już po ptakach najważniejsze, ze dziewczynki duże i zdrowe