*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja okien nie myję.Mama umyła mi jakoś latem i dosyć na razie:)Wigilie spędzamy w domu, będzie tylko moje rodzeństwo,mieszkam z rodzicami,więc mama przygotuje wszystko.A do teściów 160km do Poznania jedziemy teraz i później już pewnie na wiosne.Oni bardzo rzadko przyjeżdżają, pewnie wpadna na "kawę" jak się mała urodzi.Nie wtrącają się do niczego,w ogóle nie mam z nimi za bardzo kontaktu, czasami dzwonią do męża.Do niczego się tez pewnie nie dołożą,ale ja od nich tego nie oczekuję,więc spoko.
-
Ja przed wczasami w maju zrobilam test wyszedl negatywnie tak bylo od dwoch lat, wiec odbilam sobie w Polanczyku dobrym jedzeniem, drinkiem i jeszcze lepszym seksem
Oczywiscie cale,wczasy lazilam z podpaska lub tamponem w torebce.
Natomiast dobry seks ale ostatni byl w dzien powrotu do domu tuz przed pozytywnymi piecioma testami. Pozniej posucha ze wzgledu na zagrozenie ciazy.
Najgorzej ze na wczasach piwko, wodeczka a,tu taka dzidkajedna sie wykluwala we mnie.
Okna myla mi tesciowa, jakby nie umyla to by poczekaly 10 miesiecy, w mieszkaniu tez mam sajgon,jakos to mnie nie przeraza, najwazniejsza dzidka marzylam o niej kilka lat.
Obecnie leze duzo choc lekarz nie kazal ja jednak wole,po schodach nie lazic a spacery zostawie na styczen wtedy nie bedziemy juz sami
Wiecie co pomoglo mi zajsc w ciaze? w marcu sie pogodzilam z tym ze najprawdopodobniej nie bedziemy miec dzieci.
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
A propos ubranek! Wytoczyłam się dzisiaj rano po bułki i do apteki, przy okazji postanowiłam wstąpić do SH, a że wstałam dzisiaj wcześniej to byłam tam ok. 9 rano, a tam pod drzwiami kolejka! Stało jakieś 20 osób - dzisiaj dostawa towaru. Najpierw zrobiłam swoje zakupy i jak już kolejka się wtoczyła, weszłam i ja - co za rzeźnia! Dziewczyny pakowały do koszyków całe stosy dziecięcych ubranek, chyba nawet nie przyglądając im się zbytnio, czułam się strasznie niedoświadczona i niepewna - znalazłam w tym całym chaosie jedynie maleńką sukieneczkę w gwiazki. Na szczęście obok na wycenie było spokojniej i kupiłam dwa pajace i dwie bluzeczki Next. Nie wiem, co te laski robią potem z tymi ciuchami, ale podejrzewam, że całość ląduje na allegro, bo nie sądzę, żeby którekolwiek dziecko było w stanie wynosić tyle rzeczy!
Ag..., ania_29 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:co sądzicie o czyms takim??
http://pl.dawanda.com/product/61632435-puchowy-otulaczek-Mietowy-blekit-nieba
Ag, na grudniówkach i u nas z resztą też rozmawiałyśmy o ochraniaczach z poduszek. Sporo z nas miało wtedy mieszane uczucia, ale widziałam też, że dziewczyny kupowały na allegro - znacznie taniejJa osobiście zrezygnowałam, bo te poduszki optycznie za dużo miejsca zajmują. Dzisiaj przyszła moja pościel - będę miała ochraniacz na całe łóżeczko, ale cieńszy od tych poduszek:)
Ag... lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:co sądzicie o czyms takim??
http://pl.dawanda.com/product/61632435-puchowy-otulaczek-Mietowy-blekit-nieba
Ag.. super to jest, ale dla mnie trochę za drogie jak za parę poduszeczek. Poza tym to już chyba nada się jak dzieciątko jest trochę starsze i zaczyna wędrować, przewracać się po łóżeczku
Ale jak ktoś ma ochotę to oczywiście może zakupić
tutaj jedna blogerka fajnie pokazuje jak zrobić takie chmurkowe poduszeczki
https://www.youtube.com/watch?v=9rfXrTAn1BIAg... lubi tę wiadomość
-
no wlasnie zastanawia mnie to pod kątem zapychania miejsca, ale fajne pozniej ze mozna poprzestawiac w dowolne miejsce, no i nie wiem jak wtedy z cyrkulacja powietrza, przegapilam widocznie ten temat u nas.
pozatym troche drogie wlasnie:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 11:17
-
Martaaa wrote:Ale moje Drogie - czy okna teraz są na prawdę takie ważne?
he he he
Wiem, że Mała jest najważniejsza. Martwi mnie tylko to, że po tej budowie to ja na wiosnę tych okien nie doczyszczę. -
Ag... wrote:no wlasnie zastanawia mnie to pod kątem zapychania miejsca i nie wiem jak wtedy z cyrkulacja powietrza, przegapilam widocznie ten temat u nas.
pozatym troche drogie wlasnie:/
Dziewczyny kupowały od tego sprzedawcy z allegro http://allegro.pl/11cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i4708639754.htmlAg... lubi tę wiadomość
-
Jestem, wróciłam!
Ziąb jak cholera
Kawa niestety nie mam dla Ciebie otulacza. Nie było ani jednego, za to spory był wybór śpiworków
Piszecie o świętach... Chętnie spędziłabym je w domu albo w małym gronie. U nas wigilia jest w kilkanaście osób, za to pierwszy dzień świąt trzeba liczyć w "dziestkach"Zjeżdża się 4 (a może już 5) pokoleń
Mam już kupione papilotki świąteczne, więc wypieków na tę okazję już się nie mogę doczekać. No i żywej choinki... Chociaż się sypie, to zapach jest niepowtarzalny
Póki co fizycznie się dobrze czuję, ale bardziej ogarnia mnie strach, że już tak niewiele czasu zostało do wywrócenia naszego życia do góry nogami. Tyle niewiadomych się z tym wiąże...