*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się z Marcelem z rańca
wracając do ostatniego posta Zielarki to powiem wam że ja już czuję gdzieś w sobie że finał się zbliża i jakoś tak zaczynam się uspokajać i wyciszać mentalnie i zamiast się bardziej bać to jakby zaczynam się cieszyć :] matka natura wszystko ma zaplanowane
-
Witajcie Mamuśki!
My też już po śniadanku, zalegamy dalej w łóżku..
Mówię przed chwilką do męża, że jego synuś właśnie mnie mocno skopał, a on do niego się nachylił i do brzucha mówi: dobrze Filip kop mamę mocniej.. a ten maluch z całym impetem łubudubu, wyskoczyła mi mała gulka i musnęła tatusia po policzku..synuś zadziora w tatuśka poszedł..
Edit. Koniec zalegania.. Czas iść na wybory! Później krótka wizyta w biedronce, bo skończyła mi się woda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 09:42
Ag..., szpilka, Agus89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Wczoraj wieczorem idac na trzecie sikanie zamaist snu odkrylam pierwsze krople siary, zarty sie skonczyly niedlugo bede strzelac mlekiem na odlegloscdobrze ze wkladki na wszelki wypadek juz w domu
Ag..., jonka91 lubią tę wiadomość
-
Szpilka fakt, niedlugo kazda z nas bedzie strzelac mlekiem:p
Z cyca prosto do filizanki:P
A co do siary ja mialam wylewy od 23 do ok 27 tygodnia. Od tamtego czasu spokoj i sucho- tylko zaschniete nam na brodawkach ale nic nie kapie.szpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobryyyyyyyyyyyy pięknie..........
wczoraj przeżyłam pierwszy z szoków, jak zdjęłam skarpetki to moje kostki były jak jedne wielkie piłeczki....a wypijam 3l wody dzienniefuck zaczyna się opuchnięcie....niestety po nocy mało zeszło, dobrze że jutro wizyta...
dzisiaj belly powitało:
Jesteś w 33 tygodniu ciąży
(32 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 8
Trymestr: 3
Juppiiiiiiiiiiiiiiiiii
i pytanie: CZY KTÓRAŚ Z WAS leczyła się w klinice niepołodności pomiędzy Łodzią a Częstochową???? moja znajoma z różowej strony poszukuje dobrej, sprawdzonej kliniki, bo już ginowe których przerobiła rozkładają ręce.....
Buziaki i miłego dnia:)
ps. u mnie jak co niedzielę pieczona owsianka ze śliwkami, granatem i gorzką czekoladąAg..., zielarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszpilka całą noc nogi były na poduszkach, i nic.... teraz mąż nasmarował znowu kremem na opuchnięte stopy i na poduszki siup......
Ag... u mnie mała jest bardzo wysoko, aż pod piersiami ją czuję, nawet stanik sportowy przeszkadza jej, bo głową wybija....a nogami kopie po pęcherzu albo odpycha się od mojej pachwiny....heheheh ale czasami mam tak że żebra bolą, pachwiny bolą, a brzuch podskakuje, mała jogging uprawia heheheh (wiem, że nie do śmiechu, bo często i mnie łzy z oczu płyną)...... -
Malenq ja też mam opuchnięte stopy, kostki, łydki, wieczorem zdejmuję skarpetki i mam wgłębienie jak rów mariański. Cała w ogóle jestem spuchnięta. Dłonie także. Po pierwszym porodzie strasznie się pociłam, lało się ze mnie dosłownie, a ważyłam mniej niż teraz. Piętam też jaki szok przeżyłam gdy tydzień po porodzie zobaczyłam jaki mam chude łydki, to nie mógł być tłuszcz, a właśnie woda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 10:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej, u mnie od wczoraj nerwówka
Mąż składał meble w sypialni, ale oczywiście jest mądrzejszy od instrukcji i w taki oto sposób- wyłamał już jedną półkę, zamontował zawiasy z obu stron w "słupku" "bo przecież były tam dziurki", kuźwa a jak mówiłam żeby wziął do tego kolegę co się tym zajmuje to NIEEEEEEEEEE on jest facetem i potrafi składać meble. Ahh jeszcze zamiast popatrzeć na obrazek i zamontować -drzwi-lustro-drzwi-lustro-drzwi to drzwi dał koło siebie i lustra też, na koniec mu coś nie pasowało i klął jak szewc bo na obrazku jednak było inaczej, no ale nie spojrzał Mości Pan, tak więc rozmontowywał spowrotem i od nowa. Na koniec stwierdził że jak jestem taka mądra, (że mu zwróciłam kilka razy uwagę że miał mu pomóc z tym kolega, bo go znam i wiem jak wygląda u niego składanie mebli) że mam sobie sama poskładać łóżeczko i komodę do Małej- no cóż tak więc zrobię.
Wkurzające jak sobie tak człowiek nie da przegadaćania_29 lubi tę wiadomość