*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wyszłam juz z instyt. Transf i hematologii. Oddalam krew 500 ml. Później prawie całość odzyskałam.
Na jutro będzie koncentrat płytkowy.
Czuje sie dobrze. Zjadła batonika Bajecznego i wypilam sok z owocu Granatu.
A Isabelle to nas zaskoczyła. Jeszcze raz zdrówka Wam życzymy.ania_29, szpilka, Chanela, renia83, nix, zielarka lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Isabelle gratulacje! - dużo siły i zdrówka dla Was.
Mnie od wczoraj potwornie boli żołądek i nie wiem czemudobrze że wizyta u lekarza już jutro. Mała mnie ciśnie na wątrobę pozycji nie mogę znależć... ech
Taką mam ochotę na kawę - może spróbuje się napić... -
Rybka1 wrote:Isabelle gratulacje! - dużo siły i zdrówka dla Was.
Mnie od wczoraj potwornie boli żołądek i nie wiem czemudobrze że wizyta u lekarza już jutro. Mała mnie ciśnie na wątrobę pozycji nie mogę znależć... ech
Taką mam ochotę na kawę - może spróbuje się napić... -
nick nieaktualnyIsabelle skarbie dużo siły wewnętrznej, dużo siły fizycznej, jeszcze więcej zdrowia Tobie i malutkiej - niech nabiera ciałka, i szybciutko da się przytulić mamusi....
3maj się kochanie dzielnie, zobaczysz malutka zacznie szybciutko rosnąć, macie dobrą opiekę...Kosia pozdrawia Alicję -
jakiś pechowy dla nas ten tydzień, dzwonił pan, od którego zamawialiśmy łóżeczko, że zostało uszkodzone w transporcie, czeka aż wróci do niego i dopiero wyśle nam drugie
lepiej niech się pospieszy, bo uświadomiłam sobie, że to już tak blisko do spotkania z synkiem
a dzisiaj śniło mi się, że byłam już z nim w domu, przebierała mu pieluchę moja kuzynka, był taki malutki, że pieluchy były za duże więc dałam jej podpaskę always, a po zmianie on taki maciupki zaczął raczkować i wspinać się nam na kolana!
-
Hej kochane!
Isabelle gratulacje, wszystko będzie dobrze na pewno!
Szpilka, polubiłam za glanyprzypomniały mi się czasy liceum
Dziewczyny, czy któraś kupowała na allegro kocyk minky ocieplany? macie jakiś link do fajnej, sprawdzonej oferty? Czy wystarczy do łożeczka a do wózka kupic grubszy? doradźcie:)
Ja z tymi twardnieniami brzucha już zgłupiałam, jeśli nie czuję bólu to nie panikuję. Teraz wiem jak mała leży, to rozpoznaję co wypycha. Zdaję się na swoją intuicję.. -
MartaKD wrote:blador,spokojnie, jeszcze 8 tygodni:) zdążą z łózeczkiem.
jesteśmy w tym samym dniu ciazy:)
właśnie zauważyłammuszę zmolestować gina 25.11 na wizycie, żeby określił się czy sn czy cc, ostatnio kazał się skupić na dotrwaniu do 37 tygodnia, więc chyba trochę mniej
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Uporalam sie z ubrankami, ostatnia partia do prasowania i ubranka 50-62 w szafce
. 68 w piwnicy
Ja od wczoraj mam akcję pranie, dziś cd, od jutra akcja prasowanie.
Też zrobiłam 56 i 62.
68 to co mam, to schowałam na potem.
Mąż wczoraj malował lakierem łóżeczko, a w wekend malowanie ścian:))))Anutka lubi tę wiadomość