*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Isabelle!! Kochana gratuluję i życzę dużo zdrówka. Maleńka na pewno da sobie radę i będzie piękną, zdrową dziewczyną! Strasznie się ciesze, że jej stan jest stabilny.
W pierwszej chwili jak przeczytałam to prawie zawału dostałam, ale jak doczytałam, że stan stabilny to do razu uśmiech i łezka w oku.
Jeszcze raz gratuluję!!!
Karolajla wrote:Dziewczyny zejdę z tematu i zapytam was czy któraś pije herbatę z liści malin albo ma zamiar ?
Bluegirl - A co do tych twardnień to ja właśnie z powodu takich rzadkich byłam w szpitalu i już jest lepiej. Ale szyjka się trochę skróciła chociaż nadal ma 3,5cm. Najlepiej słuchać swojego lekarza. Wie co robi. I nie dotykaj brzucha! Ja mam zakaz od poniedziałku. Od czasu do czasu tylko mogę bo to powoduję skurcze!Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgodnie z tym co jest napisane na stronie parenting ja nie będę mogła pić herbaty z liści malin, ponieważ moja mama miała mięśniaki macicy, a to jest przeciwwskazaniem. Wcześniej się nad tym nie zastanawiałam, a teraz już nie będę sobie tym zaprzątała głowy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 14:25
-
Dobra- to ja nie pije na bank!!!
wlasnie doszly mi literki z neju i zamowilam torbe na allegro do wozka:)
Byla uzywana za 230zl z bialej skory( czyli idealna do kompletu) ale nie bylam przekonana i tak czekalam od miesiaca, ktos wystawil materialową za 60 i koloami pasowala wiec wzielam od razu.no i mam 150 na kiecke:Dmarrtka, jonka91, Gwiazdeczka27, nix lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Ja nie, dla mnie za wcześnie, ciąża zagrożona .I chyba nie będę w cale, będę uprawiała sex ...oj taaaaak będę (chciała bym)
Wiki mi się wydaje, że to zbędny wydatek, wystarczy piluszke tetrową kłaść na ten materac
Jeju jak ja nienawidze pisać z tabletawww.styczniowki2015.phorum.pl -
co do przewijaków ja mam poprostu przescieradełko na swoj twardy łóżeczkowy, ale jak mowisz ze masz taki twardy z desek to fajny jest z Ikei taki dmuchany, na niego pieluszke lub przescieradelko i wystarczy.
Na SR pani taki miała i po kąpaniu na stole na tym kladlismy lale;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 14:51
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, przypomnijcie jakie macie wózki, moze cos mnie zainspiruje... Wiem, ze króluje tutaj Camarelo, a pozostałe? Strasznie denerwuje mnie ten temat. Co uda nam sie z mężem cos wybrać, okazuje sie, ze np. Ma kubelkowa spacerówke, która nie jest zalecana dla dzieci poniżej roku,albo kiepskie opinie na necie.... Chciałabym juz mieć cos na 100% upatrzonego bo tak mało czasu zostało...
Zależy mi na czymś małym, zgrabnym i najlepiej z regulowana rączka aby był odpowiedni dla osoby, która ma 160 cm jak i dla męża, ktory ma 200cmWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 14:40
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Tymi- ja mam takie. Ze strony neju.pl Są to bodajze finezyjne rozmiar 25.
Matko to wogole nic nie wazy:D wzielam dodatkowo jednego misia i wiecej gwiazdek.
przegladnelam wszystkie jakie mieli i pozniej telefonicznie z panią ( niezwykle sympatyczną) ustaliłam ktore chce. Kolorystyke wybralam na pods wzoru ale kobitka ci zrobi jakie chcesz.
Zamowilam 12.11, dzis dostalam. Tam pisze, ze czas realizcji ok 10 dni.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3474aca73e39.jpg
zdjecie ze stolu- wysylalam mężowi. Ze sciany przesle kącik jak juz go skoncze.jonka91, Tymi, Gwiazdeczka27, Agus89, rastafanka, Wiki81, szpilka, lwuska55592, Kawa, MonikaDM, Paula44 lubią tę wiadomość
-
belldandy wrote:Dziewczyny, przypomnijcie jakie macie wózki, moze cos mnie zainspiruje... Wiem, ze króluje tutaj Camarelo, a pozostałe? Strasznie denerwuje mnie ten temat. Co uda nam sie z mężem cos wybrać, okazuje sie, ze np. Ma kubelkowa spacerówke, która nie jest zalecana dla dzieci poniżej roku,albo kiepskie opinie na necie.... Chciałabym juz mieć cos na 100% upatrzonego bo tak mało czasu zostało...
Zależy mi na czymś małym, zgrabnym i najlepiej z regulowana rączka aby był odpowiedni dla osoby, która ma 160 cm jak i dla męża, ktory ma 200cm
emmaljunga nitro city- łatwo sie prowadzi, idealny jak dla mnie a mam 160 i dla małza ktory ma 185. Rączka regulowana. Spacerowka solidna, nie kubelkowa, w pelni rozkladana.
z tym ze ja go kupilam w promocji za pol ceny i z dodatkami, ktorych jak teraz widze nie ma w podst zestawie- wprowadzali nową kolorystyke i była wyprzedaz "starej kolekcji".Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 14:50
-
Gwiazdeczko ja też zamierzałam wywoływać poród seksem... Kurde wiecie że mi jednak trochę tego brak
Z tym że możliwe, że po zdjęciu szwu już się Mały urodzi wiec znowu 6 tygodni zakazu. A ja jednak ciut liczę że się nie urodzichociaż niech da Mamusi ze 3 dni na przytulanki z Tatusiem.
Ag..., jonka91, Gwiazdeczka27, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
belldandy wrote:Dziewczyny, przypomnijcie jakie macie wózki, moze cos mnie zainspiruje... Wiem, ze króluje tutaj Camarelo, a pozostałe? Strasznie denerwuje mnie ten temat. Co uda nam sie z mężem cos wybrać, okazuje sie, ze np. Ma kubelkowa spacerówke, która nie jest zalecana dla dzieci poniżej roku,albo kiepskie opinie na necie.... Chciałabym juz mieć cos na 100% upatrzonego bo tak mało czasu zostało...
Zależy mi na czymś małym, zgrabnym i najlepiej z regulowana rączka aby był odpowiedni dla osoby, która ma 160 cm jak i dla męża, ktory ma 200cm
Bell u nas stanęło w końcu na Bebetto Silvia, obejrzysz w Kubusiu w Bochni. ja mam 158cm. Mąż zmienia ustawienie rączki. Jeździliśmy nim też w Smyku, składaliśmy itp. oprócz funkcjonalności wózka podoba mi się też torba pod wózkiemi już innych nie oglądam