X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:
    Dzieki Ag :) ja tez będę zamawiać z tej stronki ;)))) dlatego tak dopytywalam :d

Proszę bardzo:D

Tymi lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Passiflora Przyjaciółka

Wysłany: 19 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle ale wiadomość!!!! Serdecznie gratuluję! Sama urodziłam się z taką wagą 30 lat temu i nigdy tego nie odczułam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    A tak wogole dziewczyny opanujcie się:)! zadna z nas jeszcze nie ma ciazy donoszonej a wy juz o wywoływaniu porodu??

nic dziwnego każda z nas chciałaby mieć już swoje dzieciaczki przy sobie... ale wiadomo, że trzeba czekać póki co.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie weszlam na strone HM. Online bedzie w 2015;) no nareszcie.

jonka91, MartaKD lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle, gratulacje! ;* I dużo zdrówka dla Was :)

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie chcę rodzić ;)

Ag... śliczne literki :)

Zabrałam się za malowanie kołyski. Myślałam że w 1 dzień się wyrobię, ale zdecydowanie się przeliczyłam. Dzisiaj wszystko idzie jak po grudzie...

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Ja jeszcze nie chcę rodzić ;)

Ag... śliczne literki :)

Zabrałam się za malowanie kołyski. Myślałam że w 1 dzień się wyrobię, ale zdecydowanie się przeliczyłam. Dzisiaj wszystko idzie jak po grudzie...

Ja też jeszcze wolałabym zaczekac w pakiecie:) dziękuje- aczkolwiek to słowa uznania bardziej dla Pani z neju. zazdroszcze osobom takiego talentu:)

pochwal się efektem końcowym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:22

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:57

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle dzielna jestes- teraz bedzie juz tylko lepiej. Trzymamy za Was mocno kciuki.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze, że mała stabilna, odpoczywaj i wracaj do sił, ani się nie obejrzysz, a mała bedzie miała 2kg i bedziecie w domku:)
    a jak Twój mąż przeżył poród?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle - brak mi słów, najważniejsze że z małą stabilnie, a Ty jesteś bardzo, bardzo dzielna.....i oczywiście Twój mąż musiał być z TYTANU - jemu również gratulacje..

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle gratuluję i trzymam Ciebie i za małą Alę kciuki!!!!

Ja dziś po wizycie u gina...
    Kubuś waży+/-2400g, położenie zmienił wkońcu na główkowe, dojrzałość łożyska 1, wody w normie, nerki w normie.
    To już drugie badanie USG z rzędu, gdzie jego biomertia wskazuje, że jest o dwa tygodnie starszy,i znów wychodzi 34 tydzień. być może poród będzie wcześniej niż wyznaczony w 16 tygodniu... mamy to z ginem obserwować na następnych USG

jonka91, Gwiazdeczka27, Kawa, szpilka, rastafanka lubią tę wiadomość

relgtgf6uee8xud8.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż poradził sobie swietnie, nie wiem co bym bez niego zrobiła. Był niesamowitym wsparciem, zwłaszcza, ze położne nie siedzialy u mnie cały czas, ale tylko zaglądały do nas i zostały dopiero jak Alicja miała wyjść. Bez mojego męża to chyba zapomnianym, ze trzeba oddychać.

Ag..., jonka91, Gwiazdeczka27, Malenq, Kawa, szpilka, Agus89, Maud11, nix, rastafanka, kejti91, renia83, Ewelina88, Becia81, MartaKD, Paula44 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle najważniejsze, że personel był przygotowany i teraz robią wszytko co sie da, mała jest dość duża i na pewno silna po mamie, dacie radę i nim się obejrzysz będziecie w domku

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle naprawde dzielnie zniosłaś poród i tak długo wytrzymałaś. No szkoda,że ta cholerna infekcja się przyplątała ale najważniejsze,że córcia stabilna a 7 punktów to super! Bliźniaki rodzą się często też właśnie w takim terminie i są zdrowymi uśmiechniętymi dziećmi, twoja córcia też będzie. Musicie z mężem przejść przez te czekanie aż wyjmą ją z inubatora ale ona jest w naprawde dobrych rękach. Bądź silna

Becia81 lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle silna z ciebie babeczka i z małej na pewno też. Gratuluje wsparcia męża, czasami są jednak nie zastąpieni. Trzymamy mocno kciuki za was żebyście szybko doszli do siebie:)
    Ag super ten program nawet taka ciemna masa jak ja już ogarnęła o co w nim chodzi :D

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bez męża nie dała bym rady, oni naprawdę są niezastąpieni, mimo że mówi się że nie mogą nic zrobić to robią naprawdę wiele, podają wode, trzymają, dają się bić , właśnie gryźć, trzymają za nogi jak wijesz się w bólach i sama obecność sprawia, że czujemy się bezpieczniej i nie jesteśmy zostawione same sobie wśród obcych ludzi.

Malenq, Becia81 lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już widzę minę teściowej jak się dowie że mój M będzie przy porodzie :D

szpilka, Becia81 lubią tę wiadomość

ex2bo7ess0m327wq.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najciemniejsza ciemna masa jestem ja, dzisiaj twardo postanowilam wreszcie conieco zamowic na allegro, tyle mniej lub bardziej potrzebnych rzeczy i to glupie allegro nie dalo mi tego wszystkiego kupic wkoncu jak zredukowalam na zamowienie do 1 laktatora, 2 paczek bella mama i 2 paczek podkladow canpola z klejem, ktore polecala isabelle to poszlo, wszystko bylo z jednego sklepu gapa kids i bez roznicy bylo czy najpierw zaplace czy za pobraniem, myslalam ze rzuce laptopem, probowalam znalezc powod w regulaminie, ale moje ciazowe odmozdzenie nie pozwala mi na to

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle jesteś dzielna, a Twój Mąż to skarb. Z małą na pewno będzie wszystko dobrze. Trzeba jej i Tobie teraz dużo spokoju i miłości. :*

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
‹‹ 1281 1282 1283 1284 1285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ