*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania_29 wrote:Ja jeszcze nie chcę rodzić
Ag... śliczne literki
Zabrałam się za malowanie kołyski. Myślałam że w 1 dzień się wyrobię, ale zdecydowanie się przeliczyłam. Dzisiaj wszystko idzie jak po grudzie...
Ja też jeszcze wolałabym zaczekac w pakiecie:) dziękuje- aczkolwiek to słowa uznania bardziej dla Pani z neju. zazdroszcze osobom takiego talentu:)
pochwal się efektem końcowym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Isabelle gratuluję i trzymam Ciebie i za małą Alę kciuki!!!!
Ja dziś po wizycie u gina...
Kubuś waży+/-2400g, położenie zmienił wkońcu na główkowe, dojrzałość łożyska 1, wody w normie, nerki w normie.
To już drugie badanie USG z rzędu, gdzie jego biomertia wskazuje, że jest o dwa tygodnie starszy,i znów wychodzi 34 tydzień. być może poród będzie wcześniej niż wyznaczony w 16 tygodniu... mamy to z ginem obserwować na następnych USGjonka91, Gwiazdeczka27, Kawa, szpilka, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Mój mąż poradził sobie swietnie, nie wiem co bym bez niego zrobiła. Był niesamowitym wsparciem, zwłaszcza, ze położne nie siedzialy u mnie cały czas, ale tylko zaglądały do nas i zostały dopiero jak Alicja miała wyjść. Bez mojego męża to chyba zapomnianym, ze trzeba oddychać.
Ag..., jonka91, Gwiazdeczka27, Malenq, Kawa, szpilka, Agus89, Maud11, nix, rastafanka, kejti91, renia83, Ewelina88, Becia81, MartaKD, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Isabelle naprawde dzielnie zniosłaś poród i tak długo wytrzymałaś. No szkoda,że ta cholerna infekcja się przyplątała ale najważniejsze,że córcia stabilna a 7 punktów to super! Bliźniaki rodzą się często też właśnie w takim terminie i są zdrowymi uśmiechniętymi dziećmi, twoja córcia też będzie. Musicie z mężem przejść przez te czekanie aż wyjmą ją z inubatora ale ona jest w naprawde dobrych rękach. Bądź silna
Becia81 lubi tę wiadomość
-
Isabelle silna z ciebie babeczka i z małej na pewno też. Gratuluje wsparcia męża, czasami są jednak nie zastąpieni. Trzymamy mocno kciuki za was żebyście szybko doszli do siebie:)
Ag super ten program nawet taka ciemna masa jak ja już ogarnęła o co w nim chodzi -
Ja też bez męża nie dała bym rady, oni naprawdę są niezastąpieni, mimo że mówi się że nie mogą nic zrobić to robią naprawdę wiele, podają wode, trzymają, dają się bić , właśnie gryźć, trzymają za nogi jak wijesz się w bólach i sama obecność sprawia, że czujemy się bezpieczniej i nie jesteśmy zostawione same sobie wśród obcych ludzi.
Malenq, Becia81 lubią tę wiadomość
-
najciemniejsza ciemna masa jestem ja, dzisiaj twardo postanowilam wreszcie conieco zamowic na allegro, tyle mniej lub bardziej potrzebnych rzeczy i to glupie allegro nie dalo mi tego wszystkiego kupic wkoncu jak zredukowalam na zamowienie do 1 laktatora, 2 paczek bella mama i 2 paczek podkladow canpola z klejem, ktore polecala isabelle to poszlo, wszystko bylo z jednego sklepu gapa kids i bez roznicy bylo czy najpierw zaplace czy za pobraniem, myslalam ze rzuce laptopem, probowalam znalezc powod w regulaminie, ale moje ciazowe odmozdzenie nie pozwala mi na to