*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak pisal Tuwim -
cierpliwosc: najnudniejsza forma rozpaczy
Kazda z nas musi cierpliwie czekac do wizyty. Pomimo czasem bezsensownych obaw Ja to chyba nadal nie moge uwierzyc,ze jestem w ciazy i mam gdzies w podswiadomosci zakodowany czarny scenariusz, tak jakbym chciala przygotowac sie na rozne sytuacje. A przeciez nigdy nie da sie przygotowac na "przyszlosc", niezaleznie jaka bedzie. Po prostu trzeba cieszyc sie chwila. A kysz zle mysli! A kysz!zielarka, Patrycha, Delia lubią tę wiadomość
-
Mistrzyni piękne podsumowanie:) Trzeba myśleć pozytywnie i już!
Ja bety nie robiłam, żeby się niepotrzebnie nie stresować. Moja lekarka tych badań nie wymaga.
Ja swoje pierwsze USG mam już za 80 godzin i nie mogę się doczekać! Co to 3 dni oczekiwania do 24 dni, które są już za mną
Kawa kciuki mocno zaciśnięte, czekamy na relacje!M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Kochane stycznioweczki, czy ktoras miala przyrost HCG ponizej normy po 48h ale i tak wszystko bylo w porzadku ??
Ja do 40 tys. miałam wzrost wzorowy, po tem było kiepsko z przyrostem (w ciągu 4 dni np. 20%)
Ponieważ serce biło jak dzwon a USG tydzień później również wzorowe, lekarz zalecił aby już nie badać bety, bo potobno figle płata od któregoś tygodnia.
Najważniejsze aby na początku ciąży przyrost był prawidłowy.M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkich.Ja cieszyłam się już że moje mdłości trwały tak krótko bo tydzień a tu po dwóch dniach przerwy znów mnie muli ,boli głowa a lodówki nawet nie chcę otwierać i jak ja mam zrobić jakiś obiad?I znów nie mogę nic jeść- mam nadzieję ze dzidzi nic nie będzie.Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane:) Patrzę że dziś jakiś dzień mega dolegliwości i bóli ja też dołączam tyle że nie z mdłościami ale z katarem i bólem gardła,ostatnie spacery w chłodku wychodzą mi bokiem :p Głowa też trochę cmi ale do zniesienia.
Kawa 3mam kciuki za wizytę a wszystkim dziś cierpiącym przesyłam uściski i zdrówka życzę !!!!Delia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJonka91, super filmik, poryczałam się jak niemądra.
Dziewczyny, oficjalnie dołączam do rzucających pawiami...Mam szczera nadzieję, ze dziś to był pierwszy i ostatni bo zdecydowanie nie podchodzą mi przytulanki z kibelkiem. I chyba już do końca życie nie spojrzę w stronę paprykarzu szczecińskiego.
Kawa jak po wizycie ?
Aha, ja też nie badałam bety, tak jak u którejś z dziewczyn lekarz nic mi nie mówił, ze mam robić i szczerze mówiąc nawet nie wiem jak to u mnie wygląda, czy można nawet samej iść i chcieć, teraz to i tak musztarda po obiedzie i nie ważne, bo wszystko jest ok. Jeszcze tylko 2 tygodnie i następna wizytaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo więc wróciłam. Ta wizyta na NFZ tylko mnie przekonała że ten ginekolog to cymbał do potęgi en-tej! Powiedział że nie muszę brać luteiny bo po co skoro plamienia ustały (więc recepty też nie dostałam). Dostałam tylko skierowanie na badania.
Z tych dobrych wieści to Bubelinowski mierzy już 2,51cm, serducho bije jak dzwon i wiecie co? Na monitorze widać juz było jak "Wyginam śmiało ciało" tańczył sobie jak baletnica!
ah i wg usg to 9t4dWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:23
kasia86, Ag..., jonka91, isabelle, MonikaDM, Malenq, M4DZI4, Delia lubią tę wiadomość