*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak pisal Tuwim -
cierpliwosc: najnudniejsza forma rozpaczy
Kazda z nas musi cierpliwie czekac do wizyty. Pomimo czasem bezsensownych obaw
Ja to chyba nadal nie moge uwierzyc,ze jestem w ciazy i mam gdzies w podswiadomosci zakodowany czarny scenariusz, tak jakbym chciala przygotowac sie na rozne sytuacje. A przeciez nigdy nie da sie przygotowac na "przyszlosc", niezaleznie jaka bedzie. Po prostu trzeba cieszyc sie chwila. A kysz zle mysli! A kysz!
zielarka, Patrycha, Delia lubią tę wiadomość
-
Mistrzyni piękne podsumowanie:) Trzeba myśleć pozytywnie i już!

Ja bety nie robiłam, żeby się niepotrzebnie nie stresować. Moja lekarka tych badań nie wymaga.
Ja swoje pierwsze USG mam już za 80 godzin
i nie mogę się doczekać! Co to 3 dni oczekiwania do 24 dni, które są już za mną
Kawa kciuki mocno zaciśnięte, czekamy na relacje!
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Kochane stycznioweczki, czy ktoras miala przyrost HCG ponizej normy po 48h ale i tak wszystko bylo w porzadku ??
Ja do 40 tys. miałam wzrost wzorowy, po tem było kiepsko z przyrostem (w ciągu 4 dni np. 20%)
Ponieważ serce biło jak dzwon a USG tydzień później również wzorowe, lekarz zalecił aby już nie badać bety, bo potobno figle płata od któregoś tygodnia.
Najważniejsze aby na początku ciąży przyrost był prawidłowy.
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkich.Ja cieszyłam się już że moje mdłości trwały tak krótko bo tydzień a tu po dwóch dniach przerwy znów mnie muli ,boli głowa a lodówki nawet nie chcę otwierać i jak ja mam zrobić jakiś obiad?I znów nie mogę nic jeść- mam nadzieję ze dzidzi nic nie będzie.Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane:) Patrzę że dziś jakiś dzień mega dolegliwości i bóli
ja też dołączam tyle że nie z mdłościami ale z katarem i bólem gardła,ostatnie spacery w chłodku wychodzą mi bokiem :p Głowa też trochę cmi ale do zniesienia.
Kawa 3mam kciuki za wizytę a wszystkim dziś cierpiącym przesyłam uściski i zdrówka życzę
!!!!
Delia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJonka91, super filmik, poryczałam się jak niemądra.
Dziewczyny, oficjalnie dołączam do rzucających pawiami...Mam szczera nadzieję, ze dziś to był pierwszy i ostatni bo zdecydowanie nie podchodzą mi przytulanki z kibelkiem. I chyba już do końca życie nie spojrzę w stronę paprykarzu szczecińskiego.
Kawa jak po wizycie
?
Aha, ja też nie badałam bety, tak jak u którejś z dziewczyn lekarz nic mi nie mówił, ze mam robić i szczerze mówiąc nawet nie wiem jak to u mnie wygląda, czy można nawet samej iść i chcieć, teraz to i tak musztarda po obiedzie i nie ważne, bo wszystko jest ok. Jeszcze tylko 2 tygodnie i następna wizyta
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo więc wróciłam. Ta wizyta na NFZ tylko mnie przekonała że ten ginekolog to cymbał do potęgi en-tej! Powiedział że nie muszę brać luteiny bo po co skoro plamienia ustały (więc recepty też nie dostałam). Dostałam tylko skierowanie na badania.
Z tych dobrych wieści to Bubelinowski mierzy już 2,51cm, serducho bije jak dzwon i wiecie co? Na monitorze widać juz było jak "Wyginam śmiało ciało" tańczył sobie jak baletnica!
ah i wg usg to 9t4d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:23
kasia86, Ag..., jonka91, isabelle, MonikaDM, Malenq, M4DZI4, Delia lubią tę wiadomość

!

[/url]