*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł
mimo 3 z rzędu nieprzespanej nocy mam jakoś dużo energii.
Ja wszystkie kosmetyki kupuję w najmniejszych opakowaniach, bo w przypadku gdyby Hania miała uczulenie na któryś i chciałabym zmienić to nie chcę wyrzucać kasy w błoto, a po co maja mi później w domu te rzeczy stać.
Mam fazę na mandarynki, zaraziła mnie któraś, co po nocy je jada ;P chyba magdalena jeśli dobrze pamiętam.
Mam pytanie do Anutki, czy ty kochana planujesz rodzić w Zielonej? -
nick nieaktualnyHah się uśmiałam
Zadzwownił do mnie przed chwilką Pan z hotelu Rezydencja w Piekarach śląskich bo rok temu byliśmy tam na sylwestra i pyta:
-Czy podesłać Państwu ofertę tegorocznego sylwestra, bo przygotowaliśmy jeszcze więcej atrakcji i na pewno będziemy zadowoleni.
-Niestety w tym roku podziękuję-mówię.
-Zdecydowali się Państwo na sylwestra w innym miejscu mam rozumieć?- pyta Pan
-Tak, na porodówce- odpowiadam haha
Pogratulował, życzył szybkiego rozwiązania i zaprosił w przyszłym rokukamilaaa_88, Becia81, jonka91, Ag..., renia83, MartaKD, Selene, rastafanka, olka25, Agus89, lwuska55592, Bounia, Chanela, szpilka, zielarka lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny. Dołączam do grona niemogących spać. Całkowicie się rozregulowałam. Nie mogę spać do 3 rano, albo wstaję siku, albo Mała tak mnie kopie, pręży się i wypina, że nie mogę zasnąć. Potem śpię do 10-11, jestem skołowana pół dnia... ech, tak chciałam byc w ciąży, a teraz to juz bym chciała być fit mamą, z dawną energią.
renia83 lubi tę wiadomość
-
kamilaa ja jem dużo mandarynek ale Ewelina chyba jeszcze więcej ;p
Ja zapiajam samotność gorącą czekoladą. Dziewczyny pocieszcie mnie proszę, ostatnio jak byłam z koleżanką to obie zamówiłyśmy wlaśnie gorącą czekoladę a ja wzięłam z syropem amaretto. I do głowy mi nie przyszło że to alkohol ! Od kiedy się zorientowałam to nie daje mi spokoju... -
A magdalenka masz racje, to faktycznie ewelina pisała że w nocy je mandarynki
Myślę że ilość tego amaretto w twojej czekoladzie była znikoma i nie masz czym się martwić, bardziej stres może twojemu synkowi zaszkodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 12:14
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Maud a co Ty tam pozamawiałaś że taka kwota Ci wyszła?? Bo nawet dzieląc to na dwóch dużo wyjdzie.
Kawa ja się zdecydowałam na laktator Lovi Prolactis - on kosztuje w Gemini 315 zł. Z jednej strony wiem, że mogę rzadko go używać, ale z drugiej od zawsze miałam problem z bolesnością piersi i nie wyobrażam sobie używać ręcznego, a chciałam po prostu sprawdzony... Podobno był wzorowany na Medeli Swing, a jest o ponad 100 zł tańszy więc wzięłam taki
Reszta zamówienia to mojej szwagierki (a dokładnie siostry mojego męża, więc nie szwagierki ale nie wiem jak się mówi...), a ona ma 2 dzieci w wieku 2,5 i ponad 1 roczek i 3 w drodze na luty(wszystkie przez cc!!!!) więc duuużo potrzebuje
Kawa lubi tę wiadomość
-
Maud11 wrote:
Zwykłe kremy mi nie pomagają, a od wysuszenia robią się dodatkowo swędzące bąble....
Macie jakiś sprawdzony krem na super suche dłonie, ale nie zatykający???
(Mi np. po Neutrogenie robi mi się jeszcze gorzej, ale to chyba dlatego że ona jest strasznie tłusta...)
Ja polecam http://www.doz.pl/apteka/p52330-La_Roche-Posay_Lipikar_Baume_AP_balsam_do_ciala_200_ml
Miałam problem ze 2 lata temu, czerwone dłonie swędzące łuszcząca skóra. Wizyty u dermatologa itp itd. Nic nie pomagało. Kosmetyczka mi poleciła ten La Roche. Teraz dłonie mam gładkie co bym nie robiła -
Witajcie, ja po wizycie u gina. Po wczorajszych dobrych wieściach z usg dziś już trochę gorzej. Mam więcej leżeć, zero sprzątania, główka małej jest jeszcze wysoko, ale będzie napierać. No i z uwagi na moje skurcze trzeba się oszczędzać. Także dupa do góry i byle do stycznia
-
Chanela wrote:Kawa nam położna na SR mówiła że fiolet jest dobry ale jak pomalujesz skórę wokół pępka to nie widać że coś się dzieje, np. w razie stanu zapalnego.
To zaszalałaś z wielkościąmi każdy mówił że on jest dość wydajny i moim koleżankom stoi te 50ml i go nie używają bo skończyły im się pomysły. A długie są daty ważności wszystkiego?
Ja używam od dawna Octenisept po prostu do odkażania skaleczeń, przy ugryzieniach owadów, odkażam sobie cążki i nożyczki do paznokci :)Przydaje się.Kawa, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChanela co do fioletu dzięki że mówisz- nie wiedziałam
w takim razie może wykorzystam go na sam koniuszek pępolinka a przy skórze octanisept
A faktycznie octanisept może przydać się przy robótkach z żelami, tipsami i lampie UVChanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaaa wrote:Ja używam od dawna Octenisept po prostu do odkażania skaleczeń, przy ugryzieniach owadów, odkażam sobie cążki i nożyczki do paznokci :)Przydaje się.
To dobrze że się przydaje bo ja też jak Kawa mam 250 ml, ale też na szczęście do 2019
To w tym czasie zdążymy jeszcze po jednym bąblu urodzića niektóre to może nawet i 2
Kawa, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny