*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawa wrote:Ja zakupiłam łóżeczko Paula Late KLUPŚ za 192zł(+komodę z przewijakiem) myślałam że ze wzgledu na niską cenę będzie "jednorazowe" ale jest solidnie wykonane i wykończone. Szczebelki wyciągane, wysokość regulowana. A turystycznie pewnie też dokupię bo mam duży dom (ale to już pewnie używane)
-
Chanela wrote:Anielle współczuję takiej sytuacji. A co po pół roku? Jest już możliwość zostawienia gdzieś takiego szkraba? Nie ma co, bardzo pomagają w zakładaniu rodziny..
No a pozniej nie ma wyjscia, zlobek - jesli bede miec szczescie bo narazie mi odpisali ze jestem na liscie oczekujacych. Jak nie to niania tyle ze na nianie wydam tyle co zarabiam wiec wogole bezsensu.
Ech, narazie staram sie o tym nie myslec i cieszyc sie tym co mnie czeka w najblizszej przyszlosci. Potem sie zobaczy, jakos sie moze ulozy, zycie sie zawsze jakos uklada wiec jestem dobrej mysliChanela lubi tę wiadomość
-
My mamy łóżeczko turystyczne. Stoi i czeka na Alę
Jeszcze miesiąc i 1 dzień do planowanego terminu porodu, wg OM. Jutro idę na wizytę do nowego lekarza, więc zapytam o ten wodnisty śluz, bo u mnie od kilku dni jest mega, aż portki wczoraj mokre były i nie wiedziałam czy to wody czy się spociłam...
nix lubi tę wiadomość
-
Ja mam ubezpieczenie w tej firmie, co to należy Uniqać, he he he. Ale po wypłaceniu za narodzenie dziecka rezygnujemy z tego, a przechodzę na ubezpieczenie firmowe małża. Nie chcą dziady płacić za nic. Mój tata leżał w szpitalu 5 dni, złożyliśmy wniosek o wypłacenie 150 zł za pobyt w szpitalu to kazali mu złożyć dokumenty sprzed 5 lat, że nie chorował wcześniej na tę chorobę. Sama dokumentacja ze szpitala kosztowała (zrobienie xero dokumentacji) 80 zł, a i tak nie wypłacili, bo miał bóle pleców jakieś 4,5 roku temu i powiązali to z tą rwą kulszową na którą leżał ostatnio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 12:03
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj doczytałam, że kupiliśmy Ali płyn do kąpieli Nivea zalecany po 1. miesiącu życia. Muszę kupić jeszcze jeden, ale tym razem poczytam dokładniej, co jest napisane. Niby czytałam, ale do tego nie doszłam.
A dla siebie nie używam teraz żadnego kremu, czasami Nivea, jak mam suchą skórę, bo w ciąży mam takie zmiany od kremów do twarzy, skóra się robi taka w plamki.
Ja ostatnio dostałam zwolnienie do 10 stycznia 2015r. już!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 12:12