*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no drogie:/, mi sie podoba ten mondial duo combi za 4200.
na allegro widzialam za 2100uzywany ale waniliowy a mi sie podoba bialy, pozatym nie chce uzywanego wozka.
ale nie wydaje mi sie ze mi sie jakis inny juz spodoba:) sie odlozy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 19:09
-
nick nieaktualnyDecydując się na dziecko trzeba liczyć się z kosztami mąż upatrzył retro wózek w takim starym stylu za 3500zł i sie uparł że go kupi
jeszcze mu to wybiję z głowy!
na all są naprawde fajne wózki za dużo mniej, najlepiej porozmawiać z kimś znajomym albo nawet jeśli spodoba Wam się gdzieś wózek to zapytać nawet obcej osoby jakiej jest firmy i szukać gdzie najtaniej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 19:22
-
Ja juz po wizycie serduszko bije, wszystko jest ok. Nastepna wizyta 7.07 czyli za miesiac. Lekarz zlecil mi juz wszystkie badania.
Troche zla jestem na siebie bo nie wypytalam o wszystko co chialam no ale najwazniejsze ze serduszko bijeKawa, Cynamonek30, Ag..., kaarolaa, jonka91, GabiKOR, M4DZI4, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agus89 wrote:A ja mam pytanie: Czy przez lato zamierzacie się kąpać normalnie w morzu/jeziorze? Gdzieś kiedyś czytałam że można łatwo złapać jakąś infekcje.
Ja bym nie ryzykowala, bo infekcje mogą być groźne dla malucha. Ale nie odmowilabym sobie basenu, jeśli jeszcze mieścilabym sie w swój strój kąpielowy oczywiścieAgus89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI już mamy pierwsze pytanie do zapisania na kartce Planuję wyjazd do Grecji, więc wszystko przegrzebie w internecie szukając dobrych rad
Nadal poszukuję kapelusza... rok temu były świetne w carrefour ale w tym roku ich nie widzę i żałuję że wcześniej nie kupiłam.. -
Ja również po USG wszystko jest ok, serducho słyszałam i jestem mega szczęśliwa Wielkość Dziecka zgodna z ostatnią miesiączką, więc już się nie martwię! Mój Maluch mierzy 15,9 mm:)
Cynamonek30, isabelle, Kawa, Malenq, kejti91, GabiKOR, M4DZI4, Monifah lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ale u nas dzisiaj grzało słoneczko aż miło
Isabelle jeśli chodzi o kąpiel w jeziorze czy basenie to prędzej bym wybrała jezioro niż ten basen. a z drugiej str. to moja ginka powiedziała mi tak nie dajmy się zwariować na to wszystko co piszą w necie. I mówiła że przeciwwskazań na takie kąpiele nie ma;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 21:51
Coccolina, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Pewnie, że tak Goosiaczek2 bez przesady, z domu byśmy nie wychodziły jakby tak wszystko brać do siebie, a że infekcja, a że przeziębienie, ludzie dookoła też mogą przecież prychać.... ehhh ... prędzej złapiemy grypę w tramwaju od kogoś niż infekcję z jeziora. A tak apropo infekcji, to żeby jej uniknąć to nie powinno się chodzić w mokrym kostiumie po kąpieli, tylko szybko się przebrać w suche gacie i po problemie
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny