*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
renia83 wrote:Dziewczyny leze na porodówce "małej" próbują wstrzymać skurcze które zaczęły się o 3.30 w nocy, narazie przegrywamy niestety bo mały się ewidentnie pcha i robi rozwarcie, nie chciałam straszyć, nie piszę bo nie mam siły, buziaki
-
Znalezione na jakimś forum
"Byłam dziś w szpitalu bo niestety także mam pessar i w nocy złapały mnie
bolesne skurcze,a u mnie to niestety dopiero 27tc.
Przy okazji spytałam o skracanie i rozwieranie sie szyjki przy założonym
krążku. Pessar nie ściska całkowicie szyjki tylko podtrzymuje wszystko żeby
główka dziecka na nią nienaciskała. I skracanie i rozwieranie sie szyjki jest
więc jak najbardziej prawdopodobne i u Ciebie to rzeczywiście mógł byc czop
śluzowy. Takiej odpowiedzi udzieliła mi pani dr."
Jak wody mogą chlusnąć to widocznie czop też może odejść. Zapytam sie swojego gin. Na wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 20:37
-
nick nieaktualny
-
OliOla kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie i przede wszystkim Twoja corcie. Poczytalam trochę na internecie o tym i trzeba być pozytywnej myśli. Najlepiej jak najszybciej do szpitala niech się wami zajmia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 20:43
OliOla lubi tę wiadomość
-
OliOla wrote:Cześć Mamuśki,
niestety mam złe wiadomości. Dostałam skierowanie do szpitala.
Lekarz stwierdził hipotrofie u Oliwci. Jutro mam mieć robione dokładne badania, i zobaczymy jak dalej jak z moją córeczką. Na razie tyle wiem, że lekarz chce ją pomonitorować parę dni.
Jak dalej nie będzie rosła prawdopodobnie będziemy musieli zakończyć ciąże.
Jestem zrozpaczona...
Jak tylko coś będę więcej wiedziała postaram się odezwać.
Ojejku
Mam koleżankę, która miała problemy z za szybko starzejącym się łożyskiem i też jej dziecko miało hipotrofie, ale z kolei jej lekarz uznał , że lepszym rozwiązaniem będzie jak dziecko jednak jak najdłużej zostanie w brzuchu. No ale wiadomo, każdy przypadek jest inny.
Najważniejsze jest to, że mimo że jej synek urodził się mniejszy i miał małą masę urodzeniową jest zdrowiutki i ma się bardzo dobrze. Wierze, że u Ciebie też wszystko będzie okOliOla, nix lubią tę wiadomość
-
Lekarz stwierdził hipotrofie u Oliwci. Jutro mam mieć robione dokładne badania, i zobaczymy jak dalej jak z moją córeczką. Na razie tyle wiem, że lekarz chce ją pomonitorować parę dni.
Jestem zrozpaczona...
Wiem łatwo napisać alee... nie stresuj się za bardzo!! Najważniejsze, że traficie do szpitala, gdzie Twoją córcię będą bacznie obserwować!! Trzymajcie się cieplutko Dziewczyny!OliOla lubi tę wiadomość
-
Jestem zrozpaczona...
OliOla lubi tę wiadomość
-
oliola trzymaj sie kochana zajma sie Wami w,szpitalu
reniu cholera powodzenia trzymam kciuki
kamila moj maz tez jest kierowca i nie ma go od pon. do piatku cala wyprawke ja robilam, tylko o niektore rzeczy pytalamna porod z nim raczej nie moge liczyc, mam tylko nadzieje ze urodze pod koniec tyg. bo sie On spyrta do piatku jak to sie stanie w poniedzialek
OliOla lubi tę wiadomość