*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdalenka wrote:A właśnie przed chwilą zakończyłam śwpiewanie kołysanek do brzucha, ponuciłam chyba z pół godziny i Jasiek chyba się wsłuchał bo tylko czasem nogą posmyrał od środka. A że znam na pamięć tylko 3 kołysanki to myślę sobie że jak będę mu regularnie je śpiewała to być może będzie sie przy nich uspokajał po porodzie...
-
ja tam mimo ogromnego brzucha nie mam problemu z goleniem
biorę lusterko i gole i potem sprawdzam i jest superwięcej problemu mam z goleniem nóg, mąż mi pomaga ( gdyby ktoś kiedyś powiedział, że mąż mi nogi będzie golił to bym wyśmiała go śmiechem) nigdy nie mów nigdy
ale golę się faktycznie dla mojego ginekologa, już nie dla samej siebie i dla powiedzmy no mężaAg..., Malenq, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Kawa porozcinaj ten materac bo on smierdzi- niech się wietrzy!
Do kwietnia/maja zdąży wywietrzećw razie czego wystawię go na taras bo już ciepło będzie.
p.s bo mała w kołysce będzie spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:28
-
Mamusie, ktore maja juz starsze dzieciaczki na jak dlugo nam potrzebne pieluchy rozmiar 1? na peirwszy tydzien tylko czy dluzej u Was zeszlo zanim sie na wieksze przerzucilyscie? no i jak to mniej wiecej ilosciowo wyglada? u nas do sklepow daleko z mojej wsi w najblizszym miasteczku pieluchy od rozmiaru 3 sie zaczynaja, wiec robie teraz zapasy 1 i mam tez jakies rozmiar 2 (zaczete pampersy zielone, bo bratanek M wyrosl i duze pudlo z dada) a z rozmiaru 1 dady do szpitala (pewniecale opakowanie zejdzie na pobyt) i rossmannowe 1 opakowanie i sie zastanawiam czy to styknie czy lepiej jeszcze miec, jestem pod tym wzgledem zielona zupelnie
-
Martaa piękny klocuszek w brzuszku rośnie
gwiazdeczko ja też operuję lusterkiem, ale jak położę sobie na brzegu wanny to jakoś źle się patrzy. Z kolei jedną ręką muszę machać maszynką a drugą naciągać to i owo, więc tej trzeciej łapy do lusterka brakujeSwojego męża zaangażuję do tego, choć się wzbrania nie wiedzieć czemu. Pod swoje potrzeby jakoś nosem nie kręcił
Gwiazdeczka27, Martaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż zawsze w pracy dostaje na gwiazdkę mega pake ze słodyczami, winami... W tym roku tylko się poślinie na jej widok...
Cukier po obiadku 113 jestem happy
Nie wiem czy macie taki program muzyczny STAR TV , super kawałki starsze na nim lecąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 14:44
-
Anutka mysle ze warto sprawdzać jakość Cie niepokoi. Nie wyobraża sobie jakby okazało sie ze coś jest na koniec nie tak.
A u mnie jednak zmiana. Po usg dzidziuś ma 2940. Wiec za tydzień powinien miec 3000 g. I jednak po rozsądnej rozmowie z dr ustaliłam ze rozwiązanie będzie po skończonym 37 tyg. Przejrzała te ktg z kilku dni, omówiła jak wygląda procedura przy małopłytkowości dziecka, ze ostatnie dni są tu dla niego kluczowe, bo wtedy są te problemy z wylewami wewnatrzczaszkowymi. Wynegocjowałam tylko ze da mi szpital ten jeszcze jedną serię immiglobuliny i na początku następnego tygodnia cc!!!
W sumie to sie spodziewałam tego rozwiązania bo mam w szpitalu dla siebie wszystko juz do porodu i dla malutkie. Tylko pokój niegotowy. Ale liczę ze mąż dokończy sam. A pościel jak cos to zaloze jak wrócę. Byle pokój byl sprzątnięty. Tapeta położona i meble ustawione a dopiero w tym tyg mają byc wysłane.
Suwaczek zmienię, jak dostane gotowy termin, ale to ok 7 dni. Ehh liczę na Wasze wsparcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 15:22
ania_29, kasia86, MonikaDM, Chanela, Fedra, rastafanka, Agus89, Bounia, bluegirl89, renia83 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl