*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie się obudziłam z pośniadaniowej drzemki
Ewelina! Ja przecież taka łagodna!no nie powiem nasze sny są dość pokręcone!
Dziś mnie czeka dokupienie ostatnich rzeczy przed porodem i w końcu zadzwonię do babeczki od literek i je zamówiędodatkowo sobie wymyśliłam, że dziś pomaluję swoje wylepianki z masy solnej
U nas dziś podobny obraz za oknem, taki jak ostatnio Ania nam pokazywałaślicznie jest!
-
isabelle wrote:A co dają te ziemnikaki i kapusta? Troche pracochłonne, ugotować ziemniaki przed (muszą być na pewno ciepłe, bo o rozgrzanie kanalikow mlecznych chodzi). No i jakos sobie nie wyobrażam biegać po oddziale neonatologii z liściem kapusty w staniku
ciepłe i zimne okłady muszą zatem wystarczyć, a jak nie minie do końca tygodnia - mam się zgłosić po antybiotyk
isabelle lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5cb74d690a6.jpg
Domek Szymusia - zdjęcie z dziś.
82% na suwaczku. Zostało 50 dni.
Rano trzy razy tak kopnął, że myśleliśmy z mężem, że już siedzi z nami pod kołdrąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:04
rastafanka, Tymi, Wiki81, Kawa, jonka91, Malenq, ania_29, Agus89, M4DZI4, szpilka, kamilaaa_88, Ewelina88, marrtka, Bounia, Fedra, bluegirl89, zielarka lubią tę wiadomość
-
Kawa przeczytałam " obudziłam sie dzis z CIPAMI w nosie " buahahahaha sama z siebie sie uśmiałam :d
Jonka pobilas snem na łeb nas wszystkie :d
Paula śliczny domek
Wiki Ty jesteś cały czas w szpitalu ??
Ag podziwiam z woda ja Max 2 litry
Kulnelam sie dzis do sklepu rano , uwielbiam jak jest mrozno i słonecznietak wogole dziekuje Bogu ze rodzę zima bo nie wyovrazam sobie kulach due teraz w 30 stopniowe upały byłby to istny koszmar !!!!
Kawa, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Bell tak ja pisałam, brzuchy mamy podobne to moze i objawy podobne:) Właśnie stuknęło mi 5 litrów które wypilam dziś, więcej się chyba nie da:)chyba, ze malenq dajesz rade 6.
Z tego co wiem, nie wolno pic tak dużych ilości wody. Wystarcza 2,5-3litry dziennie.
Zbyt duża ilość wody powoduje obrzęk mózgu, co jest śmiertelne dla nas.
" Nagły wzrost ilości wody w organizmie automatycznie rozregulowuje gospodarkę wodno-mineralną. Spada stężenie kluczowych jonów, powodując uczucie osłabienia, ból głowy, rozkojarzenie, utratę świadomości. Płyny ustrojowe silnie się rozcieńczają, szczególnie krew, której zwiększonej ilości nie nadąża pompować serce, a substancje odżywcze są w niej tak rozcieńczone, że nie wyczerpują potrzeb organizmu."Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Tymi jestem w szpitalu i już mam do porodu zostac. Ale dzisiaj ktg mi dziwne wychodzi. Skurcze do 100 ale jednorazowe u znowu tętno zanikające?? Nie wiem ale mam obawy ze coś nie tak. Tylko ze dzisiaj rano znowu zaczęła się ruszać. Jakbym nie była pod monitoringiem to pewnie bym się nie przejmowała, a tak...www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Wiki dobrze ze jesteś pod stałym monitoringiem lepiej dla Was choc im człowiek wiecej jest świadomy tak jak pisałas tym bardziej sie schizuje , zawsze w każdej chwili mogą brać Cie na stół gdyby cos nie halo było , dzielna baba z Ciebie!!!
Ag ja kupiłam kurtkę na bon prix taka regulowana po bokach z zamkami ktora będę nosić tez po ciazy
A tak wogole to chce juz rodzic !!! -
Dziewczyny DONOSIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jestem szczęśliwa.Ag..., Selene, Melula, kasiakra, Kawa, Karolajla, rastafanka, Malenq, ania_29, Tymi, jonka91, M4DZI4, Agus89, szpilka, kamilaaa_88, Wiki81, MonikaDM, nix, A.loth, Ewelina88, Chanela, kasia86, Anutka, Becia81, Bounia, bluegirl89, olka25, zielarka, Fucina, renia83, polaola lubią tę wiadomość
-
Tymi wrote:Ag ja kupiłam kurtkę na bon prix taka regulowana po bokach z zamkami ktora będę nosić tez po ciazy
A tak wogole to chce juz rodzic !!!
wiem wiem ze są takie regulowane ale ja juz mam tyle kurtek ze mi sie szafa nie domyka. a chce kupic czarny plascz ale czekam na wyprze, no i na bardziej plaski brzuch bo teraz moge nieobiektywnie ocenic jak wygladam:D
odkurzacz po raz kolejny rozwalil moją piramidke ekotoreb do szpitala- chyba tez juz mu przeszkadzająWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:35
-
jakby to powiedzial klasyk z How I met your mother- Challenge Accepted:D haha
ale zeby nie było, wcale sie nie scigam...czekam spokojnie.
Aczkolwiek mama mi dzwoni wlasnie i mowi- "wypisalam urlop od wigilii o 7.01. Urodzisz w tym czasie??" zgłupialam:)MonikaDM, Bounia lubią tę wiadomość