X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ale skurcze na tym etapie to juz chyba normalka- jakos macica musi potrenowac.
    masz bolesne skurcze? nie przechodzą po chwili? bo jesli sa niebolesne i chwilowe to nie masz co schizowac z IP.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Marta powiem Ci kobieto, że masz czym oddychać hehe ekstra zdjęcie, dawaj więcej...
    No powiedziała fotografka i makijazystka,że będzie czym karmić:)

Wiki81, Ag... lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi pierś właśnie nie urosły za bardzo. Ale i tak je lubię!!!

Ewelina88, Kawa, renia83 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie poszło w cycki i w nogi:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Ewelina ale skurcze na tym etapie to juz chyba normalka- jakos macica musi potrenowac.
    masz bolesne skurcze? nie przechodzą po chwili? bo jesli sa niebolesne i chwilowe to nie masz co schizowac z IP.
    No właśnie mam takie bóle jak przy okresie i trwają ok pół minuty. Ale mało ich i nie regularne. No i nie wiem jak na to patrzec. Narazie nospa magnez zaraz ciepły prysznic i leze. Z mężem mam ustalone że jak coś się dzieje i nie może odebrać to od razu dzwonię drugi raz. Zresztą mam przejść tylko przez drogę do niego do pracy to jak coś to wyjde przed klatkę i będę krzyczeć. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:22

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ja wczoraj miałam taki ból jak przy okresie i do tego ból w krzyżu, ale nie nasiła się był cały czas taki sam i trwało to może z godzinę, nie odczuwałam tego jako skurczy tylko jako "jednolity" ból. Więc Twój to może co innego...

• Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama wiesz najlepiej ale jak polminutowe i nieregularne to chyba poprostu normalne objawy trenowania macicy. ZObaczysz sama, moze po magnezie i prysznicu przejdzie:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boszzzzzzzz to mój małż jest jakieś 200km ode mnie...........nie usłyszałby krzyków.............

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta zazdroszczę cycuszków :D
    Ja w drodze powrotnej z badań zakupiłam 75C ale wydaje mi się być za duży, zaś 75B mnie ciśnie ;/

• Chanela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:59

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ja w drodze powrotnej z badań zakupiłam 75C ale wydaje mi się być za duży, zaś 75B mnie ciśnie ;/

włozysz wkladki laktacyjne i bedzie:)

Kawa lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    Dobrze że wczoraj zrobiłam sobie na dzisiaj już sos do obiadu, teraz tylko kasza i jest bo tak mnie nogi bolą jakbym w nocy maraton jakiś zrobiła.

magdalenka dzięki za przypomnienie o promocji w CCC bo zapomniałam a też nie mam kapci do szpitala. Myślałam już o tym że wezmę ze z domu, ale potem trzeba będzie prać i nie będę mieć w czym chodzić.
    Ja wziełam takie tylko czerwone i na niższej podeszwie d4bbbf021d617951m.jpg z tym, że ja noszę rozmiar 39 a te kapcie kupiłam 41 bo te z inblu są jakieś wyjątkowo ciasne...
    A jak Cie nogi bolą ?? Bo ja mam ten problem o paru tygodni w nocy budzi mnie okropny ból nóg szczególnie ud i posladków, jakbym zakwasy miała...

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ja mam 80B z takich miękkich, rozminanych do karmienia i mam miejsce na wkładkę jeszcze, może zwiększ obwód nie miseczke.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Ja mam 80B z takich miękkich, rozminanych do karmienia i mam miejsce na wkładkę jeszcze, może zwiększ obwód nie miseczke.

Własnie porównywałam 75 i 80 z tych co mieli i nie było różnicy. A obwód jest okey tylko miseczka B jakby nie mieściła piersi.

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko jestem takiego samego zdania jak Ag... To już taka pora, że mogą się pojawić przepowiadacze :) Wystarczy poczytać grudniówki ile czasu co niektóre chodzą ze skurczami nieregularnymi :)
    Marta fajniutko :) Tylko z oświetleniem Was chyba trochę marnie było, przynajmniej takie odnoszę wrażenie.

201501145565.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie bolą łydki i czuję w nich takie pulsowanie, drętwienie. Do tego dochodzą kolana jakbym gdzieś po górach łaziła i mocno je obciążyła. Daję je wyżej ale nie zawsze pomaga.

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    mnie bolą łydki i czuję w nich takie pulsowanie, drętwienie. Do tego dochodzą kolana jakbym gdzieś po górach łaziła i mocno je obciążyła. Daję je wyżej ale nie zawsze pomaga.
    Ja już sama nie wiem w necie piszę że to od ciężaru, na innej stronie że od ucisku na żyły a na jeszcze innej że za mało mikroelementów i magnezu...a mi spanie z nogami uniesionymi też nie pomaga. Dopiero jak w nocy wstanę i postoję chwię to ból przechodzi, ale jak wracam do łóżka to powraca.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    85G/H jeżeli chodzi o rozmiar.......więc do karmienia muszę poszukać I/J heheheh

szpilka lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie z allegro dostalam bluzke do karmienia z HM- wlicytowana za 8zl a wyglada jak noweczka:) starczy tych rzeczy. Nie lubie tych "karmiących" dekoltow.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    85G/H jeżeli chodzi o rozmiar.......więc do karmienia muszę poszukać I/J heheheh

jeeej... musialam na palcach liczyc ile to wiecej od mojego B:D heheh

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 1502 1503 1504 1505 1506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ