*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Ewelina ale skurcze na tym etapie to juz chyba normalka- jakos macica musi potrenowac.
masz bolesne skurcze? nie przechodzą po chwili? bo jesli sa niebolesne i chwilowe to nie masz co schizowac z IP.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chanela wrote:Dobrze że wczoraj zrobiłam sobie na dzisiaj już sos do obiadu, teraz tylko kasza i jest bo tak mnie nogi bolą jakbym w nocy maraton jakiś zrobiła.
magdalenka dzięki za przypomnienie o promocji w CCC bo zapomniałam a też nie mam kapci do szpitala. Myślałam już o tym że wezmę ze z domu, ale potem trzeba będzie prać i nie będę mieć w czym chodzić.z tym, że ja noszę rozmiar 39 a te kapcie kupiłam 41 bo te z inblu są jakieś wyjątkowo ciasne...
A jak Cie nogi bolą ?? Bo ja mam ten problem o paru tygodni w nocy budzi mnie okropny ból nóg szczególnie ud i posladków, jakbym zakwasy miała... -
Kawa wrote:Marta zazdroszczę cycuszków
Ja w drodze powrotnej z badań zakupiłam 75C ale wydaje mi się być za duży, zaś 75B mnie ciśnie ;/ -
nick nieaktualnymagdalenka wrote:Ja mam 80B z takich miękkich, rozminanych do karmienia i mam miejsce na wkładkę jeszcze, może zwiększ obwód nie miseczke.
Własnie porównywałam 75 i 80 z tych co mieli i nie było różnicy. A obwód jest okey tylko miseczka B jakby nie mieściła piersi. -
Ewelinko jestem takiego samego zdania jak Ag... To już taka pora, że mogą się pojawić przepowiadacze
Wystarczy poczytać grudniówki ile czasu co niektóre chodzą ze skurczami nieregularnymi
Marta fajniutkoTylko z oświetleniem Was chyba trochę marnie było, przynajmniej takie odnoszę wrażenie.
-
Chanela wrote:mnie bolą łydki i czuję w nich takie pulsowanie, drętwienie. Do tego dochodzą kolana jakbym gdzieś po górach łaziła i mocno je obciążyła. Daję je wyżej ale nie zawsze pomaga.
-
nick nieaktualny