X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki później was nadrobie :)

OliOla GRATULACJE :) witaj w klubie euforycznego haju :)

My jesteśmy w domku od poniedziałku :) wszystko u nas dobrze :) Wiki dobrze we własnym łóżku ale spaniem tego nie da się nazwać :) mały karmionko co 2,5-3h :)
    i ja też sama bardziej czuwam niż śpię :) ale samo szczęście :)
    Postaram się być bardziej aktywna ale cały czas nie mogę was nadrobić :)
    Buziolki dla wszystkich :) i Gwiazdeczko nie jedz tyle czekolady ;)

jonka91, magdalenka, Ag..., Malenq, ania_29, Wiki81, Ewelina88, Maud11, Martaaa, MartaKD, rastafanka, Tymi, marrtka, Agus89, MonikaDM, Bounia, bluegirl89, nix, zielarka, olka25, M4DZI4, szpilka, kejti91, isabelle, OliOla lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reniu zmień suwaczek !

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniu aaaaaaaaaaaaaaaaa jak fajnie, że już w domku jesteście:)
    i tak oczywiście: ZMIEŃ SUWAK:)

• Anutka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    reniu zmień suwaczek !
    O wlasnie :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle pytanie do dziewcczyn które juz urodziły. Jak to jest NIE byc w ciaży ? Czy naprawdę brakuje brzucha, ruchów, czkawek dzieciątka?? Czy wręcz przeciwnie jest lżej i lepiej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag - Ty podpisałas już umowę z polskim bankiem kom. Macierzystych, tak?
    Który pakiet?
    On line czy był u Was konsultant?
    Zalapalas się na ta promocje?

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia cudownie ze u Was dobrze. A to czuwanie nocne to juz wiedziałaś wcześnie co Cię czeka. Te 2,5-3h to w sam raz niestety.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 13:29

renia83 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Ag - Ty podpisałas już umowę z polskim bankiem kom. Macierzystych, tak?
    Który pakiet?
    On line czy był u Was konsultant?
    Zalapalas się na ta promocje?

Tak- pakiet czerwony, bo jesli myslismy o 2 dziecku to wtedy na 2 dziecko jest za pol ceny i wtedy oplaca sie wziac ten ze sznurem pępowiny do zabiegow regeneracyjnych.
    Byl konsultant u nas bo chcielismy zeby opowiedzial nam wszystko i w sumie fajnie ze byl bo wiele wyjasnil.
    Zalapalam sie na promocje, ktora byla wczesniej. Teraz jest bdajze nawet wieksza promocja.

wzielismy dodatkowo pakiet 20/120 w gratisie bylo jeszcze ubezpieczenie alianz na rok i transplant assistance i 300 zl znizki- tak mam na umowie. Nie wiem co teraz jest w promocji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 13:43

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Marta zazdroszczę cycuszków :D
    Ja w drodze powrotnej z badań zakupiłam 75C ale wydaje mi się być za duży, zaś 75B mnie ciśnie ;/
    ja mam 80G z Alles:) a przed ciążą 75F,czyli dokłądnie o rozmiar poszło w górę.A ja Tobie zazdroszczę zgrabnych nóg,u mnie niestety gdy tyję idzie w nogi.Ale też dośc łatwo z nich zrzucić.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Ewelinko jestem takiego samego zdania jak Ag... To już taka pora, że mogą się pojawić przepowiadacze :) Wystarczy poczytać grudniówki ile czasu co niektóre chodzą ze skurczami nieregularnymi :)
    Marta fajniutko :) Tylko z oświetleniem Was chyba trochę marnie było, przynajmniej takie odnoszę wrażenie.
    Ja się nie znam na oswietleniu:) to była pierwsza sesja ciążowa tej fotografki, a pieniążki za nią przeznaczyliśmy na Stowarzyszenie dla dzieci z porażeniem mózgowym.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe kto się nudzi niech sobie poczyta hehehehheeh
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-rodzone-w-grudniu,5250,1.html

• Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    hehehe kto się nudzi niech sobie poczyta hehehehheeh
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-rodzone-w-grudniu,5250,1.html

przeczytalam kilka początkowych postów... dobrze, ze poziom inteligencji w naszej grupie jest nieco wyzszy niz tej pani co zalozyla temat i tych co sie w nim wypowiadają:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:22

Malenq, MonikaDM lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq ,AG a o czym tam ?

l22nhdge0qqepa6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag..........ale dojdź, do momentu Belli jakiejś tam........nosz padłam po prostu...........ale zajęcie miałam heheheheh
    i dziękuję Bogu, za NASZ wątek............;)

Tymi o tym, że nie powinno się rodzić dzieci w grudniu, a potem o tym, że słabe jednostki powinny być eliminowane itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:28

Tymi lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tym zeby nie rodzic w grudniu, bo dzieci do tylu z IQ i wogole...ehhh nie wiem szczerze, nie chcialo mi sie zaczytywac w te bzdury

Tymi lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ag..........ale dojdź, do momentu Belli jakiejś tam........nosz padłam po prostu...........ale zajęcie miałam heheheheh
    i dziękuję Bogu, za NASZ wątek............;)

ahahaaa, ale na ostatnia strone przeskoczylam. jakas laska wkleila wyniki badan " naukowych".

banda egoistek z nas ( tzn z tych co w grudniu urodzą)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żal , ktos kto założył ten temat ma IQ na poziomie imbecyla, ale bzdury!!!!!

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie jednak wypisują. Bo tu nie zgodziła sie dyrekcja na moje leczenie z immoglobuliną. A w Lublinie mam zamówioną. Tyle ze dużo podróży mnie czeka. Podobno to ktg nie jest zle. Dziwne bo pierwszy raz takie mam. Napisze jak cos się więcej dowiem.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie no ja mam znajomych- kolezanka ma 35 i starają sie tak zeby nie wypadlo na II polowe roku bo maz uwaza ze dzieci powinny rodzic sie w I albo II kwartale. no i przegadaj kretynowi. nie da rady. Myslenie sredniowieczne;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki 3maj się i daj znać jak dojedziesz do domku....kurczę kawał drogi.......

Tymi otóż to.....ale ubaw miałam i przebrnęłam przez wątek z myślą....ciekawe co można powiedzieć o dzieciach urodzonych w tak jak ja w lipcu???? heheheheheheehe

Wiki81 lubi tę wiadomość

‹‹ 1503 1504 1505 1506 1507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ