X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki później was nadrobie :)

OliOla GRATULACJE :) witaj w klubie euforycznego haju :)

My jesteśmy w domku od poniedziałku :) wszystko u nas dobrze :) Wiki dobrze we własnym łóżku ale spaniem tego nie da się nazwać :) mały karmionko co 2,5-3h :)
    i ja też sama bardziej czuwam niż śpię :) ale samo szczęście :)
    Postaram się być bardziej aktywna ale cały czas nie mogę was nadrobić :)
    Buziolki dla wszystkich :) i Gwiazdeczko nie jedz tyle czekolady ;)

jonka91, magdalenka, Ag..., nick nieaktualny, ania_29, Wiki81, Ewelina88, nick nieaktualny, Martaaa, MartaKD, rastafanka, Tymi, marrtka, Agus89, nick nieaktualny, Bounia, bluegirl89, nix, zielarka, olka25, M4DZI4, szpilka, kejti91, isabelle, OliOla lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reniu zmień suwaczek !

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniu aaaaaaaaaaaaaaaaa jak fajnie, że już w domku jesteście:)
    i tak oczywiście: ZMIEŃ SUWAK:)

• Anutka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    reniu zmień suwaczek !
    O wlasnie :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle pytanie do dziewcczyn które juz urodziły. Jak to jest NIE byc w ciaży ? Czy naprawdę brakuje brzucha, ruchów, czkawek dzieciątka?? Czy wręcz przeciwnie jest lżej i lepiej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag - Ty podpisałas już umowę z polskim bankiem kom. Macierzystych, tak?
    Który pakiet?
    On line czy był u Was konsultant?
    Zalapalas się na ta promocje?

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia cudownie ze u Was dobrze. A to czuwanie nocne to juz wiedziałaś wcześnie co Cię czeka. Te 2,5-3h to w sam raz niestety.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 13:29

renia83 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Ag - Ty podpisałas już umowę z polskim bankiem kom. Macierzystych, tak?
    Który pakiet?
    On line czy był u Was konsultant?
    Zalapalas się na ta promocje?

Tak- pakiet czerwony, bo jesli myslismy o 2 dziecku to wtedy na 2 dziecko jest za pol ceny i wtedy oplaca sie wziac ten ze sznurem pępowiny do zabiegow regeneracyjnych.
    Byl konsultant u nas bo chcielismy zeby opowiedzial nam wszystko i w sumie fajnie ze byl bo wiele wyjasnil.
    Zalapalam sie na promocje, ktora byla wczesniej. Teraz jest bdajze nawet wieksza promocja.

wzielismy dodatkowo pakiet 20/120 w gratisie bylo jeszcze ubezpieczenie alianz na rok i transplant assistance i 300 zl znizki- tak mam na umowie. Nie wiem co teraz jest w promocji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 13:43

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Marta zazdroszczę cycuszków :D
    Ja w drodze powrotnej z badań zakupiłam 75C ale wydaje mi się być za duży, zaś 75B mnie ciśnie ;/
    ja mam 80G z Alles:) a przed ciążą 75F,czyli dokłądnie o rozmiar poszło w górę.A ja Tobie zazdroszczę zgrabnych nóg,u mnie niestety gdy tyję idzie w nogi.Ale też dośc łatwo z nich zrzucić.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Ewelinko jestem takiego samego zdania jak Ag... To już taka pora, że mogą się pojawić przepowiadacze :) Wystarczy poczytać grudniówki ile czasu co niektóre chodzą ze skurczami nieregularnymi :)
    Marta fajniutko :) Tylko z oświetleniem Was chyba trochę marnie było, przynajmniej takie odnoszę wrażenie.
    Ja się nie znam na oswietleniu:) to była pierwsza sesja ciążowa tej fotografki, a pieniążki za nią przeznaczyliśmy na Stowarzyszenie dla dzieci z porażeniem mózgowym.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe kto się nudzi niech sobie poczyta hehehehheeh
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-rodzone-w-grudniu,5250,1.html

• Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    hehehe kto się nudzi niech sobie poczyta hehehehheeh
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-rodzone-w-grudniu,5250,1.html

przeczytalam kilka początkowych postów... dobrze, ze poziom inteligencji w naszej grupie jest nieco wyzszy niz tej pani co zalozyla temat i tych co sie w nim wypowiadają:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:22

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq ,AG a o czym tam ?

l22nhdge0qqepa6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag..........ale dojdź, do momentu Belli jakiejś tam........nosz padłam po prostu...........ale zajęcie miałam heheheheh
    i dziękuję Bogu, za NASZ wątek............;)

Tymi o tym, że nie powinno się rodzić dzieci w grudniu, a potem o tym, że słabe jednostki powinny być eliminowane itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:28

Tymi lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tym zeby nie rodzic w grudniu, bo dzieci do tylu z IQ i wogole...ehhh nie wiem szczerze, nie chcialo mi sie zaczytywac w te bzdury

Tymi lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ag..........ale dojdź, do momentu Belli jakiejś tam........nosz padłam po prostu...........ale zajęcie miałam heheheheh
    i dziękuję Bogu, za NASZ wątek............;)

ahahaaa, ale na ostatnia strone przeskoczylam. jakas laska wkleila wyniki badan " naukowych".

banda egoistek z nas ( tzn z tych co w grudniu urodzą)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żal , ktos kto założył ten temat ma IQ na poziomie imbecyla, ale bzdury!!!!!

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie jednak wypisują. Bo tu nie zgodziła sie dyrekcja na moje leczenie z immoglobuliną. A w Lublinie mam zamówioną. Tyle ze dużo podróży mnie czeka. Podobno to ktg nie jest zle. Dziwne bo pierwszy raz takie mam. Napisze jak cos się więcej dowiem.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie no ja mam znajomych- kolezanka ma 35 i starają sie tak zeby nie wypadlo na II polowe roku bo maz uwaza ze dzieci powinny rodzic sie w I albo II kwartale. no i przegadaj kretynowi. nie da rady. Myslenie sredniowieczne;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki 3maj się i daj znać jak dojedziesz do domku....kurczę kawał drogi.......

Tymi otóż to.....ale ubaw miałam i przebrnęłam przez wątek z myślą....ciekawe co można powiedzieć o dzieciach urodzonych w tak jak ja w lipcu???? heheheheheheehe

Wiki81 lubi tę wiadomość

‹‹ 1503 1504 1505 1506 1507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ