*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki później was nadrobie

OliOla GRATULACJE
witaj w klubie euforycznego haju 
My jesteśmy w domku od poniedziałku
wszystko u nas dobrze
Wiki dobrze we własnym łóżku ale spaniem tego nie da się nazwać
mały karmionko co 2,5-3h 
i ja też sama bardziej czuwam niż śpię
ale samo szczęście 
Postaram się być bardziej aktywna ale cały czas nie mogę was nadrobić
Buziolki dla wszystkich
i Gwiazdeczko nie jedz tyle czekolady
jonka91, magdalenka, Ag..., Malenq, ania_29, Wiki81, Ewelina88, Maud11, Martaaa, MartaKD, rastafanka, Tymi, marrtka, Agus89, MonikaDM, Bounia, bluegirl89, nix, zielarka, olka25, M4DZI4, szpilka, kejti91, isabelle, OliOla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula44 wrote:Ag - Ty podpisałas już umowę z polskim bankiem kom. Macierzystych, tak?
Który pakiet?
On line czy był u Was konsultant?
Zalapalas się na ta promocje?
Tak- pakiet czerwony, bo jesli myslismy o 2 dziecku to wtedy na 2 dziecko jest za pol ceny i wtedy oplaca sie wziac ten ze sznurem pępowiny do zabiegow regeneracyjnych.
Byl konsultant u nas bo chcielismy zeby opowiedzial nam wszystko i w sumie fajnie ze byl bo wiele wyjasnil.
Zalapalam sie na promocje, ktora byla wczesniej. Teraz jest bdajze nawet wieksza promocja.
wzielismy dodatkowo pakiet 20/120 w gratisie bylo jeszcze ubezpieczenie alianz na rok i transplant assistance i 300 zl znizki- tak mam na umowie. Nie wiem co teraz jest w promocji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 13:43
-
ja mam 80G z Alles:) a przed ciążą 75F,czyli dokłądnie o rozmiar poszło w górę.A ja Tobie zazdroszczę zgrabnych nóg,u mnie niestety gdy tyję idzie w nogi.Ale też dośc łatwo z nich zrzucić.Kawa wrote:Marta zazdroszczę cycuszków

Ja w drodze powrotnej z badań zakupiłam 75C ale wydaje mi się być za duży, zaś 75B mnie ciśnie ;/ -
Ja się nie znam na oswietleniu:) to była pierwsza sesja ciążowa tej fotografki, a pieniążki za nią przeznaczyliśmy na Stowarzyszenie dla dzieci z porażeniem mózgowym.ania_29 wrote:Ewelinko jestem takiego samego zdania jak Ag... To już taka pora, że mogą się pojawić przepowiadacze
Wystarczy poczytać grudniówki ile czasu co niektóre chodzą ze skurczami nieregularnymi 
Marta fajniutko
Tylko z oświetleniem Was chyba trochę marnie było, przynajmniej takie odnoszę wrażenie. -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:hehehe kto się nudzi niech sobie poczyta hehehehheeh
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-rodzone-w-grudniu,5250,1.html
przeczytalam kilka początkowych postów... dobrze, ze poziom inteligencji w naszej grupie jest nieco wyzszy niz tej pani co zalozyla temat i tych co sie w nim wypowiadają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:22
Malenq, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg..........ale dojdź, do momentu Belli jakiejś tam........nosz padłam po prostu...........ale zajęcie miałam heheheheh
i dziękuję Bogu, za NASZ wątek............
Tymi o tym, że nie powinno się rodzić dzieci w grudniu, a potem o tym, że słabe jednostki powinny być eliminowane itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:28
Tymi lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Ag..........ale dojdź, do momentu Belli jakiejś tam........nosz padłam po prostu...........ale zajęcie miałam heheheheh
i dziękuję Bogu, za NASZ wątek............
ahahaaa, ale na ostatnia strone przeskoczylam. jakas laska wkleila wyniki badan " naukowych".
banda egoistek z nas ( tzn z tych co w grudniu urodzą) -
A mnie jednak wypisują. Bo tu nie zgodziła sie dyrekcja na moje leczenie z immoglobuliną. A w Lublinie mam zamówioną. Tyle ze dużo podróży mnie czeka. Podobno to ktg nie jest zle. Dziwne bo pierwszy raz takie mam. Napisze jak cos się więcej dowiem.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
nick nieaktualnyWiki 3maj się i daj znać jak dojedziesz do domku....kurczę kawał drogi.......
Tymi otóż to.....ale ubaw miałam i przebrnęłam przez wątek z myślą....ciekawe co można powiedzieć o dzieciach urodzonych w tak jak ja w lipcu???? heheheheheheehe
Wiki81 lubi tę wiadomość