*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Ag... będzie dobrze, 3mamy z Kośką kciuki........ale wiem, o czym piszesz....
tez tak mysle;) ale jak mam sie zastanawiac do nast srody o co chodzi temu dziecku to wole sie upewnic ze wszystko z nim OK;)
dziekuje za kciuki.
W koncu nie ma mocnych na Kostka i KosięMalenq lubi tę wiadomość
-
Ja place 100 zł za pakiet z usg przez brzuch i dopochwowym a gdy czuje ze coś jest nie tak, to zawsze każe mi przyjechać i za te dodatkową wizytę nie bierze nigdy kasy. Kiedyś chodziłam do innego gina i za każdym razem mnie pięknie kasowal. Na koniec lepiej chyba nie zmieniać lekarza tym bardziej ze wcześniej Ci pomógł, jesteś na finiszu
-
nick nieaktualny
-
Ja place 150, no co poradzic koszty kosztami:/jak w gre wchodzi jakies zaniepokojenie o dziecko to nie grają one jednak zadnej roli.
Juz do konca zycia bedziemy ponosci wydatki zwiazane z dziecmi- pora sobie zdac z tego sprawe:)
Gwiazzdeczko co u Ciebie!!! zaczynam sie niepokoic! -
nick nieaktualnyBounia to naprawdę tanio..........gdyby nie ten pakiet medicoveru to za mojego 200pln sobie kasują, i 50pln za usg........
ale masz rację już bliżej niż dalej......
Ag... około 13stej też myślałam, ze GWIAZDKA będzie........
nie lubię jak stałe bywalczynie forum znikają bez słowa......
M4DZI4 odezwij się na chwilkę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Ag... około 13stej też myślałam, ze GWIAZDKA będzie........
nie lubię jak stałe bywalczynie forum znikają bez słowa......
M4DZI4 odezwij się na chwilkę....
Noo bardzo nie lubie... toz to forum jak lista obecnosci w pracy- trzeba podpisac dziennie:)a na tym etapie to juz wogole.szpilka lubi tę wiadomość
-
Ufff...nadrobiłam od wczoraj wszystkie wpisy...
My po wczorajszej wizycie, na twardnienie dostałysmy Luteinę, w poniedziałek USG i wtedy zobaczymy co dalej, jeśli twardnienia nie ustapią to wspominał coś o sterydach, ale już po 3 aplikacjach czuję się lepiej więc mam nadzieję, że nie będzie potrzeby sterydów.
Młoda już główką napiera więc możliwe, że moje przeczucia, że urodzę wcześniej są uzasadnione, zobaczymy.
Jestem strasznie ciekawa poniedziałku i tego USG.
A i komoda w pokoju Zosi właśnie dziś została ukończona JUPI
WIki trzymamy kciuki.
Renia- super wieści...oby tak dalej
A i ja za wizyte u ordynatora płacę 70 zł...bajka w porównaniu do innych lekarzy w moim mieścieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:37
Malenq, Wiki81, szpilka, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selene wazne zeby znalezc lekarza, ktory nam odpowiada i ktoremu ufamy. Cena wizyty nie swiadczy o tym jak " dobry" jest lekarz.
Mozna trafic na zlotego czlowieka na NFZ, a mozna na daremnego gnojka za 300.
Ja w trakcie starań odwiedzilam mnostwo lekarzy z czego osobowosciowo i kompetencyjnie byl to pelen przekroj. Od zabucowanych debili do naprawde fajnych gostkow. Jeden mi bardzo pasowal w ramach pakietu lux med ale niestety na wizyty nie dalo sie umawiac wczesniej niz na kilka mcy do przodu:/ no a w ciazy to kiepsko takie cos.
trudno, prowadze ciaze prywatnie ale ufam lekarzowi, mimo ze chodze do tego alurat od 23 tc. wczesniejszy tez byl fajny ale niestety za daleko pozniej dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:43