*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Przeszło mi trochę ale teraz mam mdłości bo od lezenie z dupa w górze córka mi się przesunęła i coś w żołądek mi pakuje. Może któraś z was powie że jestem wyrodna matka ale mnie ta końcówka zwyczajne męczy i chce żeby czas szybciej minął. Chce corcie mieć już przy sobie.
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Witajcie mamuśki. Głowa pęka mi od rana, nie wiem czy to zatoki, czy zmiana pogody będzie:/ Budzą Was w nocy skurcze/twardnienia brzucha? Kurcze, u mnie kilka razy dziś tak było i to na lewym boku. Brzuch jak kamień i duszność przy tym. Dopiero na plecach lepiej...
jonka Twój sen rozwalił wszystko
Ag zdaje mi się, że jesteśmy sąsiadkami jeśli chodzi o pracę, tzn. budynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:39
-
nick nieaktualny
-
Selene wrote:A mnie np wkurzają teksty, które słyszę na okrągło.. Nie te, że dziecko może być najmłodsze w klasie ale te, że głupio tak urodzić na święta bo dziecko będzie miało 1 prezent!!
Czy my naprawdę żyjemy w tak materialistycznym kraju, że ostatnio nawet mój szwagier w twarz mi powiedział: "o ale głupio jak teraz urodzisz, bo będzie dostawać tylko 1 prezent pod choinkę i na urodziny jednocześnie"
Przecież nie o pieniądze i prezenty w życiu chodzi!
Fakt, utrzymujemy się obecnie głównie z wypłaty męża i na luksusy nas nie stać, ale damy temu maleństwu maximum naszej miłości i nawet jak nie będzie nas stać na milion prezentów, to wierzę, że wychowamy nasze dziecko w zrozumieniu i cierpliwości. -
Ludzie to plotą takie bzdury chyba dlatego, że nie wiedzą, jak skomentować. Co ma miesiąc urodzenia do IQ. Zdolności i talent to raz, ale bez nauki i pracy nad sobą nic z tego. Pamiętam, że w podstawówce miałam kolegę z klasy, który był mega mózgiem matematycznym, a urodził się w grudniu. Ja się śmieję z takich porównań. A prezenty jak ktoś chce może kupować dziecku co miesiąc. Ale po co.
-
nick nieaktualnyWiki - te skoki tętna są ok. To się jakoś nazwa fachowo. .ważne, żebym 190-200 nie było kilka minut. Uważaj po drodze.
Ag - no teraz jest tak, że za czerwony 680 zl teraz a dwa tygodnie po porodzie zniżka 400 zl czyli nie 1690 a 1290. Może być na 3 raty po 447 czyli wychodzi 1340 zl. Potem w styczniu 2016 540 zł i tak co rok. Co daje ten pakiet 20/120?Wiki81 lubi tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Wiki to kiedy w końcu rozwiązują ciążę?
D
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki a nie musisz rodzic w bielanskim??
Paula- ten pakiet daje to ze jesli masz za malo krwi pobranej, PBKM przechowuje ja na wlasny koszt a ty nie placisz nic poza oplata ta początkową, i wowczas przy dostepnych technikach namnazania komorek beda mogly byc wykorzystane.
opisany jest dokladnie na stronie na samym dole.
https://www.pbkm.pl/oferty-specjalne
decydujecie sie tez na pobranie krwi?? -
nick nieaktualny
-
Ja właśnie skończyłam sprzątać.
Zmieniłam firanki, pozbyłam się kurzu, zmyłam podłogi i dodałam parę świątecznych akcentów w domu.
Obiad prawie zrobiony.
A po obiedzie lenistwo się szykuje.
Razem z moim najwierniejszym kompanem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 15:09
Malenq, ania_29, MonikaDM, Wiki81, jonka91, Chanela, Kawa, Patrycha, rastafanka, Maud11, MartaKD, szpilka lubią tę wiadomość
-
A ja dzwonilam wlasnie do gina- troche mnie niepokoją te mega bolesne i czeste ruchy. Rzuca sie od rana jak pokręcony.a boli mocno ok kilku dni. Mam podjechac po wszystkich pacjentkach dzis i sprawdzi czy jest OK. Czyli ok 21 mam wizyte.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 15:34