*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OliOla wrote:Właśnie czytam na internecie, że kobiety na laktacje polecają PIWO karmi karmelowe? Jak myślicie bujda czy faktycznie pomaga
?
W przypadku nawału mozna pić szałwię, która obniża laktację, max 2 szklanki na dobę.OliOla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHah przyszedł zameldować się dziadek-87l że idzie do przyjaciela-90l. a z kieszeni wystaje mu flaszka
zielarka, szpilka, jonka91, lwuska55592, M4DZI4, Fucina, Chanela, MonikaDM, bluegirl89, Maud11, rastafanka, marrtka, Ewelina88, MartaKD lubią tę wiadomość
-
Czy Któraś z Was też ma problem z puchnięciem? Puchną mi bardzo dłonie, stopy mniej ale też, całe ciało mam napompowane. gin zapisał mi diuretyki i ochrzanił za picie 3 litrów wody, powiedział, że to za dużo, że może zaszkodzić, powiedział, że mam pić max 1,5 litra dziennie i brać leki odwadniające.
-
nick nieaktualnySzpilka śniłaś mi się dziś..
byłyśmy na zakupach w Silesi Katowice, chodziłyśmy po sklepach i się wymądrzałyśmy która to lepszą mamą jest, która bardziej pożywne posiłki szykuje, szybciej przewija itp hah! chodziłyśmy tak z wózkami. Wpadłyśmy w taki szał przymierzania i zakupów że po jakimś czasie się zorientowałyśmy że gdzieś zostawiłyśmy wózki z naszymi maluszkami i nie pamiętałyśmy w którym sklepie!
głupotki!
szpilka, Maud11 lubią tę wiadomość
-
zielarka wrote:Czy Któraś z Was też ma problem z puchnięciem? Puchną mi bardzo dłonie, stopy mniej ale też, całe ciało mam napompowane. gin zapisał mi diuretyki i ochrzanił za picie 3 litrów wody, powiedział, że to za dużo, że może zaszkodzić, powiedział, że mam pić max 1,5 litra dziennie i brać leki odwadniające.
-
Kawa wrote:Szpilka śniłaś mi się dziś..
byłyśmy na zakupach w Silesi Katowice, chodziłyśmy po sklepach i się wymądrzałyśmy która to lepszą mamą jest
Ja się dzisiaj do Silesii wybieram i chętnie bym was tam spotkała!Kawa, szpilka lubią tę wiadomość
-
Tymi wrote:Ja mam niestety ten sam problem ! W nocy zwłaszcza , jak serdelki ! Zgiąć nie moge nie wiem od czego to
No właśnie w nocy też mam łapy jak bochny chleba, sztywne, zgiąć się nie da.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 10:18
-
nick nieaktualnySelene wrote:Ja się dzisiaj do Silesii wybieram i chętnie bym was tam spotkała!
Kup mi coś fajnego!Ja już niestety mam problem z chodzeniem, bardzo boli mnie krocze i chodzę tip topami, rano zahaczyłam o Biedronkę po zaledwie kilka rzeczy i myślałam że do auta nie dojdę.. Jak zajebiście się czułam do 8go miesiąca- tak teraz mam kumulację!
Selene lubi tę wiadomość
-
To ja mam tylko tak z prawą ręką a wieczorami mam nogi opuchnięte.
Kurcze dziewczyny już mam traumę by jechać jutro do szkoły zależy mi tylko na tym by dokończyć to półrocze by nie poszło na marne. Lecz jutro mam zajęcia z głupią babą boże jak ona potrafi wyprowadzić z równowagi to szok. Najchętniej nie poszłabym na jej zajęcia, ale niestety raz tylko można nie być a ja swój jeden raz wykorzystałam jak w szpitalu leżałam ;/ niby to tylko 4 godz ale jak jutro tam nie urodzę to będę bardzo szczęśliwa. -
Kawa wrote:Kup mi coś fajnego!
Ja już niestety mam problem z chodzeniem, bardzo boli mnie krocze i chodzę tip topami, rano zahaczyłam o Biedronkę po zaledwie kilka rzeczy i myślałam że do auta nie dojdę.. Jak zajebiście się czułam do 8go miesiąca- tak teraz mam kumulację!