X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa ja ten chód nazywam chodem gejszo-kaczki ;)nogi razem i gibanie na boki :d tez juz ledwo sie bujam w końcu so terminu zostało nam 19 dni ;d

Kawa, Malenq lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 13:06

Kawa, zielarka lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:57

Kawa, Wiki81 lubią tę wiadomość

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!!
    Witam się z rana. Dziewczyny mi też puchną nogi, od wewnętrznej strony nawet mi już kostek nie widać, trochę lepiej jest z zewnętrznej. Ale tragedii nie ma. Gin powiedział, ze to jeszcze nie są zapuchnięte nogi. Natomiast puchną mi dłonie, rano mam problem z zaciśnięciem ich, bolą.

Ja byłam dziś z samego rana zrobić badania, potem podjechałam tramwajem do ZUS aktywować konto w PUE. W dupę uprzejma Pani na dzienniku podawczym nie udzieliła mi informacji czy mama iść na lewo czy na prawo, bo była 7.50, a oni obsługują petentów od 8. Tajną informację uzyskałam punkt 8. (Ja sama pracuję w samorządzie i u mnie to byłoby nie do pomyślenia, szef jest bardzo wyczulony na takie sytuacje). Potem przeszłam się na targ i do galerii. A teraz odpoczywam, jem śniadanie i nadrabiam Was.
    Miłego dnia!!!

relgtgf6uee8xud8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selen dorównałabym Ci "kroku" w galerii- jakby mąż zniósł mi bajerancki wózek po babci ze strychu :D

Selene lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:
    o terminu zostało nam 19 dni ;d

Kochana ja wykreślam dni w kalendarzu! :) Obliczyłam nawet że nie mogę urodzić wcześniej niż za 15dni żeby dotrzymać do stycznia :D

Tymi lubi tę wiadomość

• Tymi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez trzymam nogi do 31 grudnia do północy hehe:)
    Wierzyć mi sie nie chce ze to juz tuż tuż !!!

Kawa lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM dzięki za info, mąż też gdzieś to wyczaił, ze można te wózki pooglądać w Bochni, jedziemy w sobotę. Dziewczyny z okolic Krk też polecały wybrać się do Bochni.

MonikaDM lubi tę wiadomość

relgtgf6uee8xud8.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to niezle sny Kawa :)

Witam sie po nieco paskudnej nocy, o 4 pospane po trzech godzinach snu i dopiero jakos dobrze po 7 zasnelam

Kawa lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Kochana ja wykreślam dni w kalendarzu! :) Obliczyłam nawet że nie mogę urodzić wcześniej niż za 15dni żeby dotrzymać do stycznia :D
    hahaha mam ten sam cel nawet tapetę w telefonie sobie ustawiłam która mi odlicza dni do 1.01.2015 :)

Kawa lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze ma taki klujacy, ostry bol w boku jak kolka od biegania, mam nadzieje, ze zaraz przejdzie, bo normalnie staczam sie z lozka jak foka a teraz to juz w ogole przy tym kluciu

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie aktulanie bujanie biodrami, coby małej czkawka przeszła...
    jakoś to dziwnie powiązane, bo tylko jak chodzę i bujam to jej przechodzi, jak siadam i czekam to niestety i przez 20min potrafi "czkać"...

u mnie belly pokazało 91% za mną...:-/ uhmmmmmmmmmmm a jak ja nie chcę???
    buuuuuuuuuuuuuuu najpierw wszystko się dłużyło, teraz na maksa przyspiesza..........

• kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry i milego dnia :-)
    Mi tez rece w nocy puchna i do tego dretwieja, az sie budze z bolu :-/
    Przede mna dzisiaj ostatnie prasowanie ubranek i zostana mi tylko tetry i posciel!
    A w sobote odbieramy wozek, kupujemy ostatnie.brakujace rzeczy i skladamy lozeczko :-D juz sie ciesze. Lozeczko planuje.ubrac po powrocie ze szpitala bo to przeciez 5 minut roboty ;-)
    Tylko torbe do szpitala spakuje i bedziemy czekac na rozwoj wypadków.

relg8iikn5mn7s8i.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    hahaha mam ten sam cel nawet tapetę w telefonie sobie ustawiłam która mi odlicza dni do 1.01.2015 :)

ale Ty jesteś w lepszej sytuacji, bo masz na później termin! :D a ja mam na 7go oficjalnie :) czyli cc(5) pokrywa mi się praktycznie z tp :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:57

Chanela lubi tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, heloł!
    Znów się wyspałam, ojej jakie to cudowne. Wstałam o 5 na siusiu, małż się kąpał wówczas. Ala położyła się w poprzek, to znaczy wysunęła tyłek i rozprostowała nóżki, nie dało się położyć. Potem małż poszedł do salonu, dołączyłam do niego i tak siedzieliśmy do 6. Małż pojechał do pracy, a ja walnęłam się dalej spać. Wstałam o 9 na siusiu, a potem to wiadomo: śniadanko i błogie lenistwo.
    O 12 zabieram się za ogarnięcie łazienki, mam energię, więc korzystam :)

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 13:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi na Pocztexie w statusie przesyłki pisze mi: Nadejście przesyłki O_o czyli co? ktoś ją odebrał?
    bo zamawiałam znowu od tego r_p77 i pisze Nadana z Bielska, Nadejście przesyłki Zabrze- a Zabrze jest jeszcze dalej niż mieszkam. Nie czaje?

• Selene Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 13:07

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Dziewczyny powiedzcie mi na Pocztexie w statusie przesyłki pisze mi: Nadejście przesyłki O_o czyli co? ktoś ją odebrał?
    bo zamawiałam znowu od tego r_p77 i pisze Nadana z Bielska, Nadejście przesyłki Zabrze- a Zabrze jest jeszcze dalej niż mieszkam. Nie czaje?

Ostatnio przez pocztex miałam doręczaną przesyłkę i miejscu nadejście przesyłki mam - Warszawa, więc prawdopodobnie to jest po prostu główny magazyn w regionie, tam paczki segregują na poszczególne regiony i ładują na samochody, które do nas do domu zajadą ;)
    u mnie później po Warszawie jest jeszcze przygotowanie do doręczenia Urząd pocztowy Marki i dopiero później przyjechał miły pan i wręczył mi paczuszkę ;)
    Selene wrote:
    Piszę być może, bo u mnie tak też ostatnio było, że w statusie było, że przesyłka doręczona do Mysłowic o 6:00. Tego samego dnia kurier ok 12:00 dostarczył mi ją do drzwi.
    u mnie tak samo jak u Ciebie :)

Nadejście przesyłki 2014-12-14 01:37 WER Warszawa
    Wysłanie przesyłki 2014-12-15 08:25 WER Warszawa
    Przygotowanie przesyłki do doręczenia 2014-12-15 10:50 UP Marki 1
    Przekazanie przesyłki do doręczenia 2014-12-15 10:50 UP Marki 1
    A w domu paczka była o 13?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:16

Kawa lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

‹‹ 1609 1610 1611 1612 1613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ