*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!!!
Witam się z rana. Dziewczyny mi też puchną nogi, od wewnętrznej strony nawet mi już kostek nie widać, trochę lepiej jest z zewnętrznej. Ale tragedii nie ma. Gin powiedział, ze to jeszcze nie są zapuchnięte nogi. Natomiast puchną mi dłonie, rano mam problem z zaciśnięciem ich, bolą.
Ja byłam dziś z samego rana zrobić badania, potem podjechałam tramwajem do ZUS aktywować konto w PUE. W dupę uprzejma Pani na dzienniku podawczym nie udzieliła mi informacji czy mama iść na lewo czy na prawo, bo była 7.50, a oni obsługują petentów od 8. Tajną informację uzyskałam punkt 8. (Ja sama pracuję w samorządzie i u mnie to byłoby nie do pomyślenia, szef jest bardzo wyczulony na takie sytuacje). Potem przeszłam się na targ i do galerii. A teraz odpoczywam, jem śniadanie i nadrabiam Was.
Miłego dnia!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Kochana ja wykreślam dni w kalendarzu!
Obliczyłam nawet że nie mogę urodzić wcześniej niż za 15dni żeby dotrzymać do stycznia
Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie aktulanie bujanie biodrami, coby małej czkawka przeszła...
jakoś to dziwnie powiązane, bo tylko jak chodzę i bujam to jej przechodzi, jak siadam i czekam to niestety i przez 20min potrafi "czkać"...
u mnie belly pokazało 91% za mną...uhmmmmmmmmmmm a jak ja nie chcę???
buuuuuuuuuuuuuuu najpierw wszystko się dłużyło, teraz na maksa przyspiesza.......... -
Dzien dobry i milego dnia
Mi tez rece w nocy puchna i do tego dretwieja, az sie budze z bolu
Przede mna dzisiaj ostatnie prasowanie ubranek i zostana mi tylko tetry i posciel!
A w sobote odbieramy wozek, kupujemy ostatnie.brakujace rzeczy i skladamy lozeczkojuz sie ciesze. Lozeczko planuje.ubrac po powrocie ze szpitala bo to przeciez 5 minut roboty
Tylko torbe do szpitala spakuje i bedziemy czekac na rozwoj wypadków. -
nick nieaktualnyGoosiaczek2 wrote:hahaha mam ten sam cel nawet tapetę w telefonie sobie ustawiłam która mi odlicza dni do 1.01.2015
ale Ty jesteś w lepszej sytuacji, bo masz na później termin!a ja mam na 7go oficjalnie
czyli cc(5) pokrywa mi się praktycznie z tp
-
nick nieaktualny
-
No, heloł!
Znów się wyspałam, ojej jakie to cudowne. Wstałam o 5 na siusiu, małż się kąpał wówczas. Ala położyła się w poprzek, to znaczy wysunęła tyłek i rozprostowała nóżki, nie dało się położyć. Potem małż poszedł do salonu, dołączyłam do niego i tak siedzieliśmy do 6. Małż pojechał do pracy, a ja walnęłam się dalej spać. Wstałam o 9 na siusiu, a potem to wiadomo: śniadanko i błogie lenistwo.
O 12 zabieram się za ogarnięcie łazienki, mam energię, więc korzystam -
nick nieaktualnyDziewczyny powiedzcie mi na Pocztexie w statusie przesyłki pisze mi: Nadejście przesyłki O_o czyli co? ktoś ją odebrał?
bo zamawiałam znowu od tego r_p77 i pisze Nadana z Bielska, Nadejście przesyłki Zabrze- a Zabrze jest jeszcze dalej niż mieszkam. Nie czaje? -
Kawa wrote:Dziewczyny powiedzcie mi na Pocztexie w statusie przesyłki pisze mi: Nadejście przesyłki O_o czyli co? ktoś ją odebrał?
bo zamawiałam znowu od tego r_p77 i pisze Nadana z Bielska, Nadejście przesyłki Zabrze- a Zabrze jest jeszcze dalej niż mieszkam. Nie czaje?
Ostatnio przez pocztex miałam doręczaną przesyłkę i miejscu nadejście przesyłki mam - Warszawa, więc prawdopodobnie to jest po prostu główny magazyn w regionie, tam paczki segregują na poszczególne regiony i ładują na samochody, które do nas do domu zajadą
u mnie później po Warszawie jest jeszcze przygotowanie do doręczenia Urząd pocztowy Marki i dopiero później przyjechał miły pan i wręczył mi paczuszkę
Selene wrote:Piszę być może, bo u mnie tak też ostatnio było, że w statusie było, że przesyłka doręczona do Mysłowic o 6:00. Tego samego dnia kurier ok 12:00 dostarczył mi ją do drzwi.
Nadejście przesyłki 2014-12-14 01:37 WER Warszawa
Wysłanie przesyłki 2014-12-15 08:25 WER Warszawa
Przygotowanie przesyłki do doręczenia 2014-12-15 10:50 UP Marki 1
Przekazanie przesyłki do doręczenia 2014-12-15 10:50 UP Marki 1
A w domu paczka była o 13?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 11:16
Kawa lubi tę wiadomość