*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
No i ja miałam dziś intensywny poranek po nieprzespanej nocy. Ostatnie (chyba) takie wyjście do miasta, ZUS, kosmetyczka, apteka, oddanie próbki na GBS-a. Zajęło mi to jakieś 3h i wróciłam wykończona:/ Brzuch twardnieje, ale ciśnienie w normie. Boli mnie spojenie chyba ale chodzenie nie jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem...
Sylwester jednak wyjazdowo, ale do znajomych niedaleko więc jak coś to szpital mamy po drodze.
I ja Wam życzę lepszego niż poprzedni roku, a na bank taki będzie bo będą z nami nasze maleństwaDo siego Roku
Kawa Też mam takiego szampana <jupi> Nasze zdrowie !!! I oby nasze dzieci miały bogatych rodzicówA co... ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:26
Agus89, szpilka, Chanela, Kawa, rastafanka, Ewelina88, Malenq lubią tę wiadomość
-
belldandy wrote:Mamuśki, bierzecie ten wielki rogal do karmienia na porodowke?
Leżę w wannie, juz 6 skurcz okresowy mnie złapał.... Ech zaczynam sie bać, ze do terminu nie dam rady
Ja miałam ostatnio takich z 15 w ciagu dnia..nadal jestem w dwupaku, to pewnie macica ćwiczyzaciskaj nóżki
-
Anutka wrote:Hej ja od pn w szpitalu, poszlam na rutynowe ktg a tam regularne skurcze 80%, jednak w miare uplywu czasu ustalo i tetaz czasami mam 40-50% max, ale lezymy i czekamy
rozwarcie 1 cm, wody ani czop nie odeszly
-
Przedstawiam Wam moja niunie
wczoraj wyszlysmy ze szpitala i uczymy się siebie
Niestety nie czytam a Was od niedzieli wiec nie wiem co słychać, ale serdecznie gratuluję wszystkim rozpakowanym i mam nadzieje ze uda mi się częściej i na dłużej tutaj zagladac
Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny !
Chanela, Gwiazdeczka27, Martaaa, Selene, kasiakra, Paula44, Wiki81, Goosiaczek2, MartaKD, blador, lwuska55592, szpilka, marrtka, Kawa, Nuskaw, Emca, bluegirl89, Ag..., Anielle, Becia81, magdalenka, rastafanka, Rybka1, polaola, Agus89, M4DZI4, Ewelina88, Silatan, Malenq, Zuzia.zuzia, Viv78, renia83, Bounia, kasia86, isabelle, MonikaDM, Pinia108, kamilaaa_88 lubią tę wiadomość
-
gosiaczek czyżby zły humor zwiastował poród?
gdyby nie przełom roku to 99% z nas narzekałoby, że tu ciąża donoszona, a nic się jeszcze nie dzieje, coś czuję, że od jutra posypie się fala postów Boże jak ja chcę już urodzić :)a póki co zaciskamy nóżki na ostatnich kilka godzinWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:42
bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
Kawa wrote:Mąż już o mnie zadbał
Będę zaglądać ale już za wczasu Życzę Wam wszystkiego dobrego, żebyście wytrzymały jeszcze te kilka godzinek, dużo miłościi!! Dla tych rozpakowanych i oczekujących :*Kawa, bluegirl89, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Ja już pomału przygotowuję się na imprezę we dwoje
ostatni spacer w tym roku, potem kąpanie maseczki golenie nóg itp itd
Więc nie wiem czy jeszcze zajrzę w tym roku.
Ale chciałam Wam moje Drogie życzyć zdrowych i spokojnych Maluszków, możliwości wysypiania się, łagodnego baby blues, samych radosnych chwil w tym 2015 Roku. Dodatkowo dla nierozpakowanych porodów bez komplikacji a potem jak wyżej(czego życzę i sobie). SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
Selene, Nuskaw, szpilka, bluegirl89, Chanela, rastafanka, Gwiazdeczka27, Agus89, lwuska55592, Ewelina88, Malenq, MartaKD, renia83, jonka91 lubią tę wiadomość