*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
my po KTG i wizycie. Serduszko puka jak należy, na KTG dwa skurcze nieodczuwalne. Szyjka 1 cm
powinnam dotrwać do 01.01.2015r
hihi
Agus89, zielarka, Wiki81, rastafanka, M4DZI4, Ewelina88, nick nieaktualny, renia83 lubią tę wiadomość
-
No i ja miałam dziś intensywny poranek po nieprzespanej nocy. Ostatnie (chyba) takie wyjście do miasta, ZUS, kosmetyczka, apteka, oddanie próbki na GBS-a. Zajęło mi to jakieś 3h i wróciłam wykończona:/ Brzuch twardnieje, ale ciśnienie w normie. Boli mnie spojenie chyba ale chodzenie nie jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem...
Sylwester jednak wyjazdowo, ale do znajomych niedaleko więc jak coś to szpital mamy po drodze.
I ja Wam życzę lepszego niż poprzedni roku, a na bank taki będzie bo będą z nami nasze maleństwa
Do siego Roku 
Kawa Też mam takiego szampana <jupi> Nasze zdrowie !!! I oby nasze dzieci miały bogatych rodziców
A co... ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:26
Agus89, szpilka, Chanela, nick nieaktualny, rastafanka, Ewelina88, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
belldandy wrote:Mamuśki, bierzecie ten wielki rogal do karmienia na porodowke?

Leżę w wannie, juz 6 skurcz okresowy mnie złapał.... Ech zaczynam sie bać, ze do terminu nie dam rady
Ja miałam ostatnio takich z 15 w ciagu dnia..nadal jestem w dwupaku, to pewnie macica ćwiczy
zaciskaj nóżki
-
to informuj nas na biezacoAnutka wrote:Hej ja od pn w szpitalu, poszlam na rutynowe ktg a tam regularne skurcze 80%, jednak w miare uplywu czasu ustalo i tetaz czasami mam 40-50% max, ale lezymy i czekamy
rozwarcie 1 cm, wody ani czop nie odeszly 
-

Przedstawiam Wam moja niunie
wczoraj wyszlysmy ze szpitala i uczymy się siebie
Niestety nie czytam a Was od niedzieli wiec nie wiem co słychać, ale serdecznie gratuluję wszystkim rozpakowanym i mam nadzieje ze uda mi się częściej i na dłużej tutaj zagladac
Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny !
Chanela, Gwiazdeczka27, Martaaa, Selene, kasiakra, nick nieaktualny, Wiki81, Goosiaczek2, MartaKD, blador, lwuska55592, szpilka, marrtka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Emca, bluegirl89, Ag..., Anielle, nick nieaktualny, magdalenka, rastafanka, Rybka1, polaola, Agus89, M4DZI4, Ewelina88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zuzia.zuzia, Viv78, renia83, Bounia, nick nieaktualny, isabelle, nick nieaktualny, Pinia108, kamilaaa_88 lubią tę wiadomość
-
gosiaczek czyżby zły humor zwiastował poród?

gdyby nie przełom roku to 99% z nas narzekałoby, że tu ciąża donoszona, a nic się jeszcze nie dzieje, coś czuję, że od jutra posypie się fala postów Boże jak ja chcę już urodzić :)a póki co zaciskamy nóżki na ostatnich kilka godzinWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:42
bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
ja mam brzoskwiniowy:) i lecha free, wypiję z sokiem mohito:)Kawa wrote:Mąż już o mnie zadbał

Będę zaglądać ale już za wczasu Życzę Wam wszystkiego dobrego, żebyście wytrzymały jeszcze te kilka godzinek, dużo miłościi!! Dla tych rozpakowanych i oczekujących :*
nick nieaktualny, bluegirl89, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Ja już pomału przygotowuję się na imprezę we dwoje
ostatni spacer w tym roku, potem kąpanie maseczki golenie nóg itp itd 
Więc nie wiem czy jeszcze zajrzę w tym roku.
Ale chciałam Wam moje Drogie życzyć zdrowych i spokojnych Maluszków, możliwości wysypiania się, łagodnego baby blues, samych radosnych chwil w tym 2015 Roku. Dodatkowo dla nierozpakowanych porodów bez komplikacji a potem jak wyżej
(czego życzę i sobie). SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
Selene, nick nieaktualny, szpilka, bluegirl89, Chanela, rastafanka, Gwiazdeczka27, Agus89, lwuska55592, Ewelina88, nick nieaktualny, MartaKD, renia83, jonka91 lubią tę wiadomość

[/url]