*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się również nadal w dwupaku !
Nie mam teraz czasu zaglądac i pisać, bo mąż ma wolne i wolimy razem spędząć czas niz siedzieć przy kompie.
Ale trochę Was nadrobiłam bo dzisiaj od 3 do 8 nie mogłam spać i siedziałam na forum podczytywałam Was. Tyle piszecie że cięzko nadgonić.
Wczoraj byłam u lekarza i moja szyjka ma 2,5cm ! tyle samo co w 18 tygodniu ciąży...brak rozwarcia, główka jeszcze wysoko. Na KTG zalediw jeden większy skurcz, którego nawet nie poczułam...nie wiem na kiedy to moje dziecię sie szykuję. Dzisiaj idziemy na posiadówkę sylwestra do znajomych, troszke nastałam się więc w kuchni robiłam sałatkę gyros, kopiec kreta, dewolaje i kotelty z ananasem. Ale biorąć pod uwage fakt że nie spałam 5 godzin w nocy nie wiem czy wytrzymam do 24 oby..szpilka, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Patrycha ale laska mała;) sliczna
Ja wrocilam ze slubu, zaliczylam tez galerie i kupilam sobie 2 czapki. Malemu odciąglam do butli i został z mamą. I nawet powerandowaliśmy 5 min bo bylo -2:)
Sylwek mam taki jak Gwiazdeczka- we Wrocku, Gdyni albo KRK, jeszcze nie wiem gdzie. Mama sama w domu miala siedziec wiec przyjechala do nas.
No to laseczki- styczeń nalezy do WAS!!! Wszystkiego NAJLEPSZEGO w nowym roku!szpilka, Nuskaw, Gwiazdeczka27, Agus89, Ewelina88, Malenq, MartaKD, Paula44, renia83, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Rybka1 wrote:ja też tylko niezbędne rzeczy dla siebie i Małej
Prawda jest taka ze kazda bierze prawie to samo i jest tego sporo mimo ze bierzemy minimum.
Wiec nikt was nie posądzi ze przyjechala paniusia rodzic z 3 torbami bo kazda ma tyle.
Te podklady, podpaski, reczniki, szlafrok o wszystko jest duze! jeszcze woda, jedzenie.
No niestety jesli by polowa z tego byla zapewniona przez szpital to torba bylaby duzo mniejsza.
Ja mialam duzą walize i 2 ekotorby i jeszcze skrzynke z pbkmu i maz chodzil na 3 razy.
I kazda miala tak samo wypchane pudlo pod lozkiem -
Ja, mimo iż mam listę ze szpitala, co zabrać, wzięłam niezbędne minimum. Najwyżej małż coś dowiezie, jak będzie konieczność... Zmieściłam siebie w torbę (średniej wielkości - od ręczników po koszule i kosmetyki) i Alę w małą walizkę (od rożka po pampersy), tylko ręczniki papierowe i wodę mam w torbie szmacianej.
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Nie jestem dobra w składaniu życzeń.
365 szczęśliwych dni ,
52 cudownych rodzinnych weekendów,
12 wspaniałych miesięcy,
4 kolorowych pór roku,
spełnienia marzeń
w Nowym Roku 2015 roku
(małpka musi być) http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-monkey/crazy-monkey-emoticon-046.gif
A od serca życzę wszystkim i tym rozpakowanym i tym w dwupaku abyście czuły się spełnione jako mamy, zdrowych i szczęśliwych dzieci, aby rok 2015 był rokiem samych przyjemnych niespodzianek
Nuskaw, szpilka, Agus89, M4DZI4, Ewelina88, Malenq, Chanela, MartaKD, Martaaa, Paula44, rastafanka, renia83, polaola, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Zielarko i inne mamy karmiące co moge wziac ze soba do jedzenia do szpitala na po porodzie, zawsze brałam sobie serek topiony z szynka w trojkacikach, zeby miec do chleba jak jest cos po czym moglabym miec sensacje zoładkowo-jelitowe a nie chciałabym od razu na wstepie zaszkodzić dzidzi
-
Kochane w przerwie między jedzeniem a leżeniem zaglądam życzyc wszystkim stycznióweczkom Szczęśliwego Nowego Roku, żeby wszystkie nasze dzieciaczki były zdrowe i przynosiły mnóstwo pięknych i niezapomnianych chwil!!!
szpilka, Ewelina88, Malenq, Chanela, Martaaa, rastafanka, renia83, Gwiazdeczka27, Agus89, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie wróciłam z zakupów i padam!
Też u mnie pizza w planach. Z mężem będziemy robić w ramach atrakcji sylwestrowych. Szampan taki jak u was i mam piwko bezalkoholowe takie jakieś regionalne. Z dalszych atrakcji to wcześniej wspomniany seks i mąż obiecał potańczyć!
Mama już 3 raz dzwoni i pyta się czy coś się nie zaczyna bo czeka na pozdrowienia z tv.
Patrycha sliczny aniołek! Gratuluje!Nuskaw, Malenq, szpilka, Agus89, polaola lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle dziewczynki to życzę wam aby ten rok był lepszy niż ten który się kończy! Życzę wam aby dzieciaki przyszły zdrowe na świat. Aby porody były zapamiętane jako coś wspaniałego! Wszystkim w dwupaku i tym rozpakowanym aby dzieci mało płakały, mleko lało się strumieniami i aby zawsze byłyśmy szczęśliwe! No i dużo pieniędzy tak na koniec! Szczęśliwego nowego roku!
Nie umiem składać życzeń więc może trochę chaotyczne ale prosto z serca!MartaKD, Chanela, Martaaa, Paula44, rastafanka, szpilka, renia83, Gwiazdeczka27, zielarka, kasiakra, Agus89, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Ciekawe, która pierwsza urodzi w 2015 roku;) na pewno nie bede to ja
My na sylwestra wybieramy sie do mojej babci, gdzie bedą moi rodzice z bratem oraz ciotka i wujek z dziećmikażdy cos przynosi i tak sobie od 19 do 1-2 posiedzimy
Kochane, życzę Wam szczęśliwego rozwiązania, codziennej motywacji, miłości i wytrwałości w swoich noworocznych postanowieniach! Szczęśliwego Nowego Roku Stycznioweczki !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 17:21
MartaKD, Ag..., Martaaa, Paula44, szpilka, renia83, Gwiazdeczka27, Ewelina88, Malenq, kasiakra, Agus89, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
jestem bardziej rozczulona niż w Wigilię. Suszyłam własnie wlosy i robiłam w myslach rozliczenie 2014. Na Sylwestra bylismy w Szwecji, bylam wtedy w 8/9 tygodniu ciazy,zakonczonej 19 stycznia. Juz wtedy jakoś dziwnie się czulam-psychicznie,bo fizycznie było super.Później wizyty u psychologa, nienawiść do kazdej kobiety w ciazy, badania w Łodzi, leczenie, 1 kwietnia moj maz nagle stracil pracę, dalej jezdzenie do Łodzi,aż 16 maja pierwsza wizyta z ciązą u ginekologa, mąż znalazl prace, psychicznie nadal ciezko,bo balam się o ciązę strasznie, ale 7 sierpnia dowiedzialam się w 17 tygodniu,ze to zdrowa dziewczynka:) Wygrałam tez konkurs na pokoik dziecięcy. Na razie szczęscie nas nie opuszcza.W glowie jednak siedzi coś takiego,że sie zaraz cos spieprzy.Oby nie:) i tego życze wszystkim... żeby tych pechowych dni bylo jak najmniej w 2015!
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Już imprezujecie? Dopiero skończyłam sprzątać chałupę
Czekam aż mi podłogi wyschną i zabieram się za pizzę.
Wszystkiego najlepszego kochane w Nowym Roku! Na pewno będzie cudowny dzięki naszym dzieciomSpełnienia kolejnych marzeń
Ewelina88, Malenq, Agus89, MartaKD, jonka91 lubią tę wiadomość