*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie coś rusza chyba...
Skurcze mam średnio co 10 minut trwające 20-30 sekund. Dość mocno bolesne.
Trzymajcie kciuki aby to było to!!!!
A tymczasem piorę, sprzątam, gotuje obiad dla M na te parę dni w razie W...jonka91, Ag..., Silatan, Chanela, Gwiazdeczka27, renia83, Malenq, Bogusiar80, Nuskaw, kasiakra, szpilka, bluegirl89, rastafanka, lwuska55592, zielarka, Agus89, Ewelina88, nix, M4DZI4, Selene, kasia86, Asiaa1201, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do temperatury. U nas w domu jest między 18 a 20 stopni. Sama byłam w takiej temperaturze wychowywana i właściwie nie chorowałam. Myślę, że przegrzewanie też nie jest dobre. Obydwoje z mężem jesteśmy raczej chłodno-lubni więc sądzę, że dziecko też nie będzie miało problemów.
Wczoraj pojechałam na ktg. Skurcze w granicach 80-100 ale nieregularne i brak rozwarcia, dlatego jestem w domu. Generalnie szyjka miękka i przepuszcza palec. Nawet no-spa domięśniowo nie pomogła.Jeszcze się okaże, że przenoszę. A mąż właśnie zaczął urlop. Ale niech wychodzi kiedy chce widać jeszcze potrzebuje tych kilku dni.
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom. -
nick nieaktualny
-
ania_29 wrote:U mnie to samo, chociaż Ty masz większe do tego powody. Trzymaj się Martuś :*
Gratuluję rozpakowanym i trzymam kciuki za rodzące
Wrócę tutaj jak już Natalka będzie się pchała na świat. A na razie wrzucam tryb "stand by". Pora skupić się na sobieale wyciszenie to też zwiastun porodu
To ja powinnam wrócić tu za miesiąc
Gratuluję nowym mamusiom, wracajcie do sił. Maluszkom dużo zdrówka!
Gwiazdeczka walnij se kawusię i... serniczekJa mam 133/94 a mogłabym iść spać, chociaż wstałam po 10!
Wysłałam mojego małża do biedry po chusteczki Dady w promocji. I co przyniósł? Te z pudełkiem! nosz k...wa a tłumaczyłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 14:46
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Już wypita, serniczka nie mam niestety buuuu
Kurcze taka cisza się u nas zrobiła, czyzby to tzw cisza przed burzą?
Moj mąż poszedł spac a ja nie wiem co ze sobą zrobić, smyram tylko synka po piętkach bo odciska na brzuchu.
Kurcze i od wypychania pupy po lewej stronie pojawily sie rozstepy! I to w ciagu 5 dni!
A taki ładny brzuszek miałam...
Jak beda bardzo widoczne to laserowo je usune
Marrtka skad ja to znam... Z moim jest identycznie ..ale oni na serio chcą dobrze
Moj to by pewnie powiedzial ze innych nie bylo hehe co tak naprawde bylo by sciemąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 14:50
Agus89 lubi tę wiadomość
-
no moj to specjalnie wzial mnie dzis na zakupy, bo wczoraj przy kladzeniu plytek pekl jeden pierniczony dekor i chcial skoczyc do najblizszego sklepu z plytkami, zeby dokupic, oczywiscie jakby peklo w nocy z czwartku na pt pewnie do srody by byly a tak musimy czekac az beda miec wiecej zamowien od producenta, wiec bede w pn dzwonic do pana z mojego ukochanego sklepu z plytkami i moze tym razem bedziemy czekac na ten dekor krocej niz 5 tygodni
-
Gwiazdeczka27 wrote:Już wypita, serniczka nie mam niestety buuuu
Kurcze taka cisza się u nas zrobiła, czyzby to tzw cisza przed burzą?
Moj mąż poszedł spac a ja nie wiem co ze sobą zrobić, smyram tylko synka po piętkach bo odciska na brzuchu.
Kurcze i od wypychania pupy po lewej stronie pojawily sie rozstepy! I to w ciagu 5 dni!
A taki ładny brzuszek miałam...
Jak beda bardzo widoczne to laserowo je usune
Marrtka skad ja to znam... Z moim jest identycznie ..ale oni na serio chcą dobrze
Moj to by pewnie powiedzial ze innych nie bylo hehe co tak naprawde bylo by sciemąDada? dada. Zielone? Zielone. Naturals? Wszystko się zgadza. Nawet dzwonił ze sklepu właściwie tylko pochwalić się, że kupił.
Miałam nie robić zapasów podkładów bella mama, ale teraz zaczynam się bać, co mógłby mi mąż do szpitala przynieść w razie czego. Wolę kupić samaAg... lubi tę wiadomość
-
haha noo to u mnie podobnie z zakupami bywalo. ale nie czepialam sie juz pozniej bo wiem ze chcial dobrze. a odką dostał opierdziel ze jak jest na zakupach niech se radzi sam a nie dzwoni sprzed kazdej polki no to juz nie moglam narzekac.
no i w sumie juz nie narzekam:)
my wlasnie wrocilismy z werandowania i znowu maly spi a ja mam chwile dla siebie, mąż przykleja uszczelke na balkonie a ja popijam herbatke na laktacje Humana- szkoda ze mozna tylko 2 dzinnie bo strasznie dobra jest:)
serniczka tez nie mam:(
-
MartaKD wrote:a jaki smak herbtaki? bo ja jestem bardzo herbatkowa,więc czy na laktacje czy na odchudzanie,chętnie wypiję
http://www.mlekolandia.pl/herbatki-dla-mam-i-dzieci,humana-herbatka-laktacyjna-dla-karmiacych-mam,8-k-942-984-p?gclid=CjwKEAiAw56lBRCs29jB9uOvkygSJADnD3-6BUax8l8zFQEYWqvTbr7k5O0hxtUYZWcFqOGlKZfbWxoCv4vw_wcB
o taka.
Ja tez jestem herbaciara:) ostatnio uwielbiam lipton zielona jaśminowa, lipton citrus lemon i wszystkie owocowe teekane.
MartaKD lubi tę wiadomość
-
Ja Was bardzo przepraszam za ten serniczek
ale nie chciałam pisać np o ciastkach korzennych z lidla, którymi się opycham do kawy i herbaty...bo nie wiem jak u Was z cukrami.
W ogóle ostatni trymestr przyniósł mi apetyt (nazwijmy to tak elegancko). Jem na co mam ochotę. Na zapasAg... lubi tę wiadomość
-
Małż napil sie troche odemnie herbatki laktacyjnej- teraz pajac trzyma sie za cycki i mowi ze twarde i gorące:/ ehhh... soooo funny:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 15:37
Malenq, Gwiazdeczka27, jonka91, szpilka, M4DZI4, renia83, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
marrtka wrote:Ja Was bardzo przepraszam za ten serniczek
ale nie chciałam pisać np o ciastkach korzennych z lidla, którymi się opycham do kawy i herbaty...bo nie wiem jak u Was z cukrami.
W ogóle ostatni trymestr przyniósł mi apetyt (nazwijmy to tak elegancko). Jem na co mam ochotę. Na zapas