*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina, sprobuj pomaltretowac sutki, moze uda sie wywolac skurcze
Selene, jaka mieliscie bilirubine przy wyjsciu ze szpitala, bo pamietam, ze byla u Was zoltaczka silna. U nas dzis 202 i nas nie chca puscic, a ja juz tak bym chciala juz do domu
-
Dzień dobry,
zazdroszczę Wam strasznie. W większości jesteście już z Maluchami a ja zaczynam powoli wariować i dopiero mam obawy i strach przed porodem. Całą ciąże byłam spokojna..a teraz!
Mam termin na 15-17,jak nic nie będzie się działo to na ktg a na 25 styczeń skierowanie do szpitala.
Tatuś pracuje, a my tylko czekamy żeby wrócił w pore bo do szpitala 30 km. Córa chyba najspokojniejsza teraz sobie czka i wypina tyłeczek.
Pozdrawiam gorąco.
-
Gabrysia84 wrote:Ewelina, sprobuj pomaltretowac sutki, moze uda sie wywolac skurcze
Selene, jaka mieliscie bilirubine przy wyjsciu ze szpitala, bo pamietam, ze byla u Was zoltaczka silna. U nas dzis 202 i nas nie chca puscic, a ja juz tak bym chciala juz do domu
nie wiem jaka to miara ale ja mialam 10,6 najwiecej i zostalam jeden dzien dluzej zeby zobaczyc czy spada, jak spadlo do 8,2 to poszlam do domu.
W czwatek mial 6,2.
ma naswietlanie lampami?? -
MartaKD wrote:ag,a pozniej by cos sie stłukło czy co i byś reklamowała:)
ja rozumiem te płyny albo cos, ale chusteczki w folie owijac??
haha, moj wczoraj kupil sobie narty ( ot taki kaprys- mimo ze jezdzi na desce) ale dla malego jeszcze nie bylo:)
a wozki do joggingu- jak biegacie to super sprawa! -
Gabrysia84 wrote:Ewelina, sprobuj pomaltretowac sutki, moze uda sie wywolac skurcze
www.styczniowki2015.phorum.pl -
MartaKD wrote:mój mąż biega,ja wolę siłownie i bieznie,ogólnie wolę ćwiczenia indoor:)
a chusteczki to nie rozumiem,że w folie.pewnie tak wszystko pakują i taką mają 'polityke"
no to nic tylko kupowac i z małą na jogging wiosnąwytrzęsie ją i bedzie spała jak aniolek całą noc.
pewnie taka polityka- racja, leci hurtowo.
Biedny ten co to pakuje, okleja wszystko. Ciekawa praca:/ -
MartaKD wrote:Dziewczyny po cc,czy Wasze dzieciaczki były tez po urodzeniu podgrzewane?bo u mnie w szpitalu biora wszystkie po cc pod grzejniczek:)www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Juśka wrote:Dzień dobry,
zazdroszczę Wam strasznie. W większości jesteście już z Maluchami a ja zaczynam powoli wariować i dopiero mam obawy i strach przed porodem. Całą ciąże byłam spokojna..a teraz!
Mam termin na 15-17,jak nic nie będzie się działo to na ktg a na 25 styczeń skierowanie do szpitala.
Tatuś pracuje, a my tylko czekamy żeby wrócił w pore bo do szpitala 30 km. Córa chyba najspokojniejsza teraz sobie czka i wypina tyłeczek.
Pozdrawiam gorąco.
Juśka tylko się nie denerwuj, bo ja dochodze do wniosku ze to Maluch wybiera datę kiedy do nas wyjdzie. Ja próbowałam i sexu i chodzenia po schodach (na raz na 7 piętro) i spacerów i piłki i pobudzania sutków, ale Franek jest uparty więc teraz zobaczymy czy lekarze w szpitalu go przekonająAle licze na poród sn.
-
nick nieaktualny
-
MartaKD wrote:A ja się z małą basenu nie moge doczekać, ciekawe od kiedy mozna.
Marta podobno od 3 miesiąca już można. Jak chodziłam na basen na Woli w Warszawie to były zajęcia "Bąbelki pływają" (basen miał certyfikaty bezpieczeństwa dla maluszków) to już takie widziałami była informacja ze zapraszają od 3 miesiąca.