X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie dostalam karton z gemini- mam wrazenie ze kupuje folię bąbelkową. Po wypakowaniu karton pelny folii:/ nie wiem po co az tak bardzo to pakują

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy ktoras moze polecic jakies lozeczko turystyczne??

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, sprobuj pomaltretowac sutki, moze uda sie wywolac skurcze :) Selene, jaka mieliscie bilirubine przy wyjsciu ze szpitala, bo pamietam, ze byla u Was zoltaczka silna. U nas dzis 202 i nas nie chca puscic, a ja juz tak bym chciala juz do domu

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ag,a pozniej by cos sie stłukło czy co i byś reklamowała:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Juśka Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    zazdroszczę Wam strasznie. W większości jesteście już z Maluchami a ja zaczynam powoli wariować i dopiero mam obawy i strach przed porodem. Całą ciąże byłam spokojna..a teraz!
    Mam termin na 15-17,jak nic nie będzie się działo to na ktg a na 25 styczeń skierowanie do szpitala.
    Tatuś pracuje, a my tylko czekamy żeby wrócił w pore bo do szpitala 30 km. Córa chyba najspokojniejsza teraz sobie czka i wypina tyłeczek.
    Pozdrawiam gorąco.

relgh371oag5i13h.png
  • MartaKD Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na łóżeczkach sie nie znam,ale dziś moj mąż oglądał wózki uwaga...do joggingu:)

Ag..., Nuskaw lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia84 wrote:
    Ewelina, sprobuj pomaltretowac sutki, moze uda sie wywolac skurcze :) Selene, jaka mieliscie bilirubine przy wyjsciu ze szpitala, bo pamietam, ze byla u Was zoltaczka silna. U nas dzis 202 i nas nie chca puscic, a ja juz tak bym chciala juz do domu

nie wiem jaka to miara ale ja mialam 10,6 najwiecej i zostalam jeden dzien dluzej zeby zobaczyc czy spada, jak spadlo do 8,2 to poszlam do domu.
    W czwatek mial 6,2.
    ma naswietlanie lampami??

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    ag,a pozniej by cos sie stłukło czy co i byś reklamowała:)

ja rozumiem te płyny albo cos, ale chusteczki w folie owijac??

haha, moj wczoraj kupil sobie narty ( ot taki kaprys- mimo ze jezdzi na desce) ale dla malego jeszcze nie bylo:)
    a wozki do joggingu- jak biegacie to super sprawa!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po cc,czy Wasze dzieciaczki były tez po urodzeniu podgrzewane?bo u mnie w szpitalu biora wszystkie po cc pod grzejniczek:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Dziewczyny po cc,czy Wasze dzieciaczki były tez po urodzeniu podgrzewane?bo u mnie w szpitalu biora wszystkie po cc pod grzejniczek:)

haha- jak kurczaczki na rożen:) ??

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia84 wrote:
    U nas bylo 9,2. Ale na sali jan dziewczynka obok miała 14,6 to ją naświetlali.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż biega,ja wolę siłownie i bieznie,ogólnie wolę ćwiczenia indoor:)
    a chusteczki to nie rozumiem,że w folie.pewnie tak wszystko pakują i taką mają 'polityke" :)

Ag... lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    haha- jak kurczaczki na rożen:) ??
    no to takie kurczaki są:) a dla mam mogliby solarium zapodac:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    mój mąż biega,ja wolę siłownie i bieznie,ogólnie wolę ćwiczenia indoor:)
    a chusteczki to nie rozumiem,że w folie.pewnie tak wszystko pakują i taką mają 'polityke" :)

no to nic tylko kupowac i z małą na jogging wiosną:) wytrzęsie ją i bedzie spała jak aniolek całą noc.

pewnie taka polityka- racja, leci hurtowo.
    Biedny ten co to pakuje, okleja wszystko. Ciekawa praca:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Wiki81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    W szpitalu bielańskim nie wszystkie. Bez znaczenia czy po sn czy cc, liczyły sie tylko wyniki pomiarów bilirubiny

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    no to takie kurczaki są:) a dla mam mogliby solarium zapodac:)

masażystę!!!

dobra zbieram się na USG, musze obudzić księcia zeby cos jeszcze podjadł. A tak słodko spi:(

Welina lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się z małą basenu nie moge doczekać, ciekawe od kiedy mozna.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Welina Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juśka wrote:
    Dzień dobry,
    zazdroszczę Wam strasznie. W większości jesteście już z Maluchami a ja zaczynam powoli wariować i dopiero mam obawy i strach przed porodem. Całą ciąże byłam spokojna..a teraz!
    Mam termin na 15-17,jak nic nie będzie się działo to na ktg a na 25 styczeń skierowanie do szpitala.
    Tatuś pracuje, a my tylko czekamy żeby wrócił w pore bo do szpitala 30 km. Córa chyba najspokojniejsza teraz sobie czka i wypina tyłeczek.
    Pozdrawiam gorąco.

Juśka tylko się nie denerwuj, bo ja dochodze do wniosku ze to Maluch wybiera datę kiedy do nas wyjdzie. Ja próbowałam i sexu i chodzenia po schodach (na raz na 7 piętro) i spacerów i piłki i pobudzania sutków, ale Franek jest uparty więc teraz zobaczymy czy lekarze w szpitalu go przekonają :) Ale licze na poród sn.

dqpri09k9d4fedco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:

Tak moja była ułożona w kąciku szklanego bolidu z tą matą :)

MartaKD lubi tę wiadomość

• Welina Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    A ja się z małą basenu nie moge doczekać, ciekawe od kiedy mozna.

Marta podobno od 3 miesiąca już można. Jak chodziłam na basen na Woli w Warszawie to były zajęcia "Bąbelki pływają" (basen miał certyfikaty bezpieczeństwa dla maluszków) to już takie widziałam :) i była informacja ze zapraszają od 3 miesiąca.

dqpri09k9d4fedco.png
‹‹ 1868 1869 1870 1871 1872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ