*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Selene- ja z kolei boję się, ze druga bedzie tak samo leżąca jak 1 i wtedy nie dam rady ogarnąć rocznego dziecka i jednoczesnego lezenia dupą do gory:(
zobaczymy co powie mi gin, ile mam odczekac.
Silna babka jestes:) mam nadzieje ze ogarniecie tematy tak ze na wszystko idealnie starczy czasu. Czasem im wiecej na glowie tym czlowiek bardziej zorganizowany:)
co do towarzystwa ja wspominam dobrze tylko moją wspollokatoore z rudy z ktorą mieszkalam miesiąc czasu:) reszta to jakies dziwne dziewczyny, kobiety z onkologii, starsze panie, a an porodowce tez jakies dziwne byly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:01
-
Ja się właśnie zastanawiam jakie będę miała laski na sali.Jak pierwszy raz po poronieniu bylam w szpitalu miałam takie 3 wariatki, jedna to nawet zwiała ze szpitala,żeby pojechać do Maca:) jak brałam ksiażkę poczytać,to się śmiała,co ja tak czytam, jak zakładałam na uszy mp3 to gadały do mnie.Non stop gadały o poronieniu,a mi to nie było potrzebne.Jak wyszły dzień wcześniej niż ja byłam szczęśliwa.
Za drugim razem miałam fajną jedną dziewczynę,druga była jakaś niedomyta, waliły jej nogi, później przyszła jakaś jeszcze gorsza,ale już wychodziłam po paru godzinach.A w ogóle na oddziale była jakaś psychiczna laska z zagrażającym poronieniem w 4 miesiącu, łaziła po salach, szukała lakieru do paznokci i maszynki do golenia, facet do niej jakiś przychodził,ale chyba miał jej dosyć, ta za nim latała po szpitalu.
No,ale takie uroki szpitali.Obym miała normalne współlokatorki, które dadzą mi poczytac i posłuchac muzyki i będa w miarę czyste.Nuskaw, Chanela lubią tę wiadomość
-
Selene ja czesto wpisuje jaki "problem" w google i czytam inne fora. Jakie dziwne, chamskie, niejednokrotnie głupie odzywki mają dziewczyny to się w glowie nie miesci.
Ja uwazam ze jestesmy tutaj fajną grupą- wspieramy sie, pomagamy, ustawiamy do pionu:)
pewnie kazdy " miesiąc" jest taki sam- aczkolwiek wiadomo ze nasz najlepszy:D
MartaKD, Selene, szpilka lubią tę wiadomość
-
tez mi sie wydaje,że nasze forum jest takie...przyjazne:) weszłam ostatnio na jakieś forum, nie pamietam jaki miesiąc,poczatki w każdym razie i dziewczyny sprawdzały jaka płeć będzie i sikały na sodę czy na coś tam.Przepraszam,ale tak mnie to rozśmieszyło,że musiałam napisać.I strasznie poważnie do tego podchodziły.
ja przed ciazą czytałam też bociana.oj tam to nie daj Boże jak się napisało nie na temat watku albo coś przeciwko to od razu admin czy ktoś tam upominał.straszne to forum bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:16
-
MartaKD wrote:tez mi sie wydaje,że nasze forum jest takie...przyjazne:) weszłam ostatnio na jakieś forum, nie pamietam jaki miesiąc,poczatki w każdym razie i dziewczyny sprawdzały jaka płeć będzie i sikały na sodę czy na coś tam.Przepraszam,ale tak mnie to rozśmieszyło,że musiałam napisać.I strasznie poważnie do tego podchodziły.
widzialam to na yt:D haha, wiarygodnosc 50%