*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:MartaKD- moja sis w 1 klasie podstawowki uwielbiama Frediego krugera:)
Ag..., A.loth, isabelle, renia83, szpilka lubią tę wiadomość
-
Marta, dobre!
My dzisiaj byliśmy na godzinnym spacerze i po karmieniu dziecko padłoi u nas też dziwaczne odgłosy, w tym takie, które do złudzenia przypominają szczekanie psa. Normalnie całe zoo mamy teraz w domach
Ag..., isabelle, szpilka lubią tę wiadomość
-
Marta rodzice chronią dziecko, rodzenstwo hartuje do zycia:)
chociaz ja to mam nadzieje ze Kostus bedzie sie opiekowal i chronil swoją małą siostrzyczke/ nooo ewentualnie braciszka ale wtedy nie wiem z kim bede na zakupy chodzic:/
a btw pytalyscie o galerie. Ja to bym wziela malego do sklepu ale mąż mowi ze chce to odwlec najpozniej jak sie da. w sumie ma racje- duzp tam ludzi, wirusów a pozatym juz lepiej isc do parku niz sklepu na spacer.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:39
-
MartaKD wrote:to był koszmar mojego dzieciństwa,jako najmłodsza z rodzenstwa byłam notorycznie tym straszona w celu wyjścia z pokoju:) i jeszcze Szczeki.Myślałam,że rekin wyjdzie z kibla.Jak się ma rodzeństwo nie uchronią rodzice przed złym,oj nie:)
Wiem, co czym mówisz Marta. Mam starszego brata, który bardzo mnie hartował w dzieciństwie np. wychodząc z szafki w momencie, gdy gasiłam światło i kładłam się do łóżka albo czając się na balkonie przy przymkniętym oknie i gdy tylko zgasiłam światło on wychodził oknem do środkaMartaKD lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:Ale fajnie, godzinny spacer to już coś. U nas dzisiaj śliczna pogoda była mimo mrozu, bardzo słonecznie. Werandowaliśmy Alę przez pół godziny na balkonie, jutro jedziemy na kontrolę neonatologiczną, ale jeśli w sobotę też będzie ładnie to wychodzę z wózkiem na spacer
jutro ma byc ladnie- moze wez ją na chwile po lekarzu.
i korzstaj bo podobno zima wraca;) -
fryzjer za jakis czas, kosmetyczka...heh moja ukochana kosmetyczka się zwolnila i zaprasza do siebie do domu wiec pewnie niebawem sie wybiore,a tez ma malutką córe, brwi robie na dole w klatce. a w sumie nic wiecej nie potrzebuje. cere mam jak z okladki po ciąży a paznokci mi sie nie chce robic. wiec cos trzeba wymyslec;)
Sklep w niedziele:) musze oddac nietrafione lupy wyprzedazowe z promoda i zary online:)
i przy okazji odwiedzic smyka.
kurcze jak nie bylo Kostka to ani razu jej sie nie chcialo wpasc do nas a teraz dziennie by przyjezdzala;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:51
-
Ag... wrote:pozatym moja mama tylko czeka czy nie chce gdzies jechac na zakupy zeby zostac z malym:)
Tylko zazdrościć! Ja dzisiaj zostawiłam na dwie godziny Alę z mężem, bo byłam u lekarza i poradzili sobie, chociaż ściągniętego mleka zabrakło i już w progu powitała mnie mega czkawka
Ag... lubi tę wiadomość
-
no wlasnie Isabelle u mnie konflikt. Mąż chce zostac sam zebym jechala z mamą bo on nie lubi sklepow i woli z malym sam ( mam wrazenie ze on bardzo chce zeby pokazac jak to swietnie sobie poradzi- w co nie wątpie), a mama chce zebym jechala z nim bo chce pobabciować...no i chyba będą monetą rzucać kto co robi:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:54
szpilka lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:no wlasnie Isabelle u mnie konflikt. Mąż chce zostac sam zebym jechala z mamą bo on nie lubi sklepow, a mama chce zebym jechala z nim bo chce pobabciować...no i chyba będą monetą rzucać kto co robi:)
Hehe, zaraz się okaże, że możesz Ag na urlop skoczyć na kilka dni do Grecji z koleżanką
Gdyby nie cycki oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 17:55
Ag... lubi tę wiadomość