*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie jeździ mi Metro - strajkowac im się zachciało...nie mam jak dojechac do szkoły Zastanawiam się czy nie jechać rowerem, ale po pierwsze opusciłam go już jakiś czas temu a po drugie nie chce mi się A już wczoraj opuściłam zajęcia... niby mały dylemat a jakiś taki problemowy dla mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane:)
Po wizycie u endo, wszystkie wyniki dobre, za miesiąc powtórka...
jutro mam gina - mam nadzieję, że uda mi się fasolkę zobaczyć,...
Witam nową koleżankę
Mnie znów senność dopadła, i sobie powoli tyję - średnio 0,5kg na tydzień buuuu a wydaje mi się że tak mało jem...heheheh
Miłego dnia skarby:)M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq gratuluję dobrych wyników Ja po ostatniej wizycie w piątek tez bym chcętnie znowu już zobaczyła fasolkę Tym bardziej jak sobie przypomne tą wyluzowaną pozycję z rączkami za głową i nogami "na za piętnascie trzecia"
Mnie sie tez chce spać, mimo, ze wstałam jakieś 1,5 godzinki temu...chyba skorzystam z tego naszego strajku komunikacji miejskiej i zostanę w domuMalenq, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też zaliczam rzyg na perfumy małża. Straszne to.
Dzisiejszy paw już poszedł.
I wiecie co? Dorobiłam się takiej mleczarni, że już znajomi zwracają uwagę na te gabaryty a na piersiach mam deltę Wisły, żyły strasznie wyszły mi też na brzuchu i udach. Szok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 08:20
-
nick nieaktualnya jednak jeszcze nie śpię....chociaż powieki coraz cięższe...
zastanawiam się co na obiad....
zielarko na szczęście mnie tylko od czasu do czasu męczą mdłości...ale wymiotów już brak...o i piersi przestały boleć...ale również mają taaaakie gabaryty, że ciężko ukryć, że coś się we mnie zmienia.... -
Ja dzis odespalam wczorajszą nieprzespaną z powodu choróbska noc. WIdać leki dzialają wczasuje się u mamy bo w domu nie mialabym sily chleba ukroić
a tu all inclusive:)
odwiedzila nas wczoraj kuzynka z 1,5 rocznym synkiem- przeslodki ale dziewczyny te ktore jeszcze nie mają dzieci- obijajcie sie teraz ile sie da. Wszedzie go pelno, wszystko musi dotknąć łącznie z posmakowaniem chrupek kota i przerzuceniem ich do miski z wodą
ochh bycze sie bez wyrzutow sumienia i jednoczenie czekam kiedy mi przyjdzie tak dreptać za moim maluchem:)
milego dnia!MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Wróciłam od lekarza rodzinnego, chciałam dostać skierowanie do endokrynologa i tu szok! Skierowanie dostałam ale babeczka powiedziała mi że i tak czeka się po pół roku do roku, i żebym lepiej poszła prywatnie to dostanę się za dwa-cztery miesiące.. Poszłabym prywatnie ale przecież to i tak długie czekanie a moje tsh 3,78 wynosi, chociaż moja gina twierdzi że się mieszczę w normie i nic nie muszę z tym robić bo norma jest do 4,30... Doradźcie mi!
-
Kawa.. nie ważne czy na NFZ czy prywatnie, prawo jest po stronie kobiet w ciąży!! W ciąży masz prawo iść do lekarza i wejść nawet bez kolejki jeszcze tego samego dnia! Pamiętajcie dziewczyny o tym
Mi też pani w recepcji powiedziała, że następny termin wolny jest dopiero za 4 miesiące (u endokrynologa), na to ja: że jestem w ciąży, niepokoją mnie badania i chcę się z nim zobaczyć jak najszybciej. następnego dnia byłam już po wizycie.
Kobietki, walczcie! Mi ginekolog przy każdej wizycie przypomina, żebym nie zapominała, że wciąży mam prawo iść do lekarza w tym samym dniu, bez kolejki. (choć ja z grzeczności zawsze czekam na swoją kolej)aniafk, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Kaws ja miałam TSH 2,59 i mój gin już mnie skierował do endokrynologa. Uważam, że powinnaś się udać do endo. Zresztą tsh wpływa na inteligencję dziecka, a chcemy by nasze dzieci były mądre. Mój endo jak spojrzał na mój wynik to powiedział, że bardzo dobrze, że przyszłam, bo zaczyna się dziać coś niepokojącego i miał rację. Stwierdzono u mnie subkliniczną niedoczynność tarczycy.