*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Goosiaczek2 wrote:a tak odbiegając od tematu... myślałyście może trochę nad wózkiem?
http://www.emmaljunga.pl/wozki-dzieciece/Mondial-Duo-Combi/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 18:16
Patrycha lubi tę wiadomość
-
Wy się tak boicie genetycznych a ja powiem wam, że to były jedne z najpiękniekszych moich badań
Pani doktor cierpliwie tłumaczyła co będzie teraz badać, by po chwili powiedzieć, że wszystko jest w najlepszym porządku tak jak ma być. Szukała noska po czym wskazywała i pokazywała go nam albo mówiła: a widzi pani tą czarną kropkę? To wątroba, dobrze, że sobie tutaj jest, niech sobie rośnie dalej albo: widzi pani tutaj, ten kształt jakby motylka - to mózg, taki ma kształt i ładnie się rozwija.
Nie ma się czego obawiać gdyby jednak okazało się, że coś może być nie tak, to pani doktor mnie zapewniła, że właśnie po to się robi te badania, aby na przyszłość móc z lekarzami czuwać i znaleźć jak najlepsze rozwiązanie.
Wspominam te badanie tak dobrze, że już jutro mogłabym go powtórzyć
Dlatego "pozwalam" wam czuć ekscytację i ciekawość, ale napewno nie pozwalam się wam bać!
Patrycha, isabelle, jonka91, MonikaDM, nix lubią tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:ag widze że tez szalejesz cenowo
No do tego niestety musze doliczyc jeszcze kwote fotelika adaptera do wozka:/ ale jak to swtierdzilismy maly/ mała bedzie sie bujało w volvo:)
pozatym te wozki są nie materiałowe tylko takie ze skory i moze zostanie na 2 od razu:)
-
Selene wrote:Wy się tak boicie genetycznych a ja powiem wam, że to były jedne z najpiękniekszych moich badań
Pani doktor cierpliwie tłumaczyła co będzie teraz badać, by po chwili powiedzieć, że wszystko jest w najlepszym porządku tak jak ma być. Szukała noska po czym wskazywała i pokazywała go nam albo mówiła: a widzi pani tą czarną kropkę? To wątroba, dobrze, że sobie tutaj jest, niech sobie rośnie dalej albo: widzi pani tutaj, ten kształt jakby motylka - to mózg, taki ma kształt i ładnie się rozwija.
Nie ma się czego obawiać gdyby jednak okazało się, że coś może być nie tak, to pani doktor mnie zapewniła, że właśnie po to się robi te badania, aby na przyszłość móc z lekarzami czuwać i znaleźć jak najlepsze rozwiązanie.
Wspominam te badanie tak dobrze, że już jutro mogłabym go powtórzyć
Dlatego "pozwalam" wam czuć ekscytację i ciekawość, ale napewno nie pozwalam się wam bać!
Selene i chcesz nam powiedziec ze przed sie nie denerwowalas wogole:)
to tak jak z prawkiem, maturą czy obroną magisterki. mądry ten kto ma za sobą
mam nadzieje ze bedziemy mialy takie same zdanie PO ale narazie jestesmy PRZED:)wiec pewnie zadne nawet najszzczersze slowa jakie to wspaniale uczucia nie wyplenia z nas strachu i niepewnosci niestety:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 18:21
Patrycha, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz sie rozgladam za wozkami ale narazie tylko w necie
Jak narazie to ten mi sie bardzo spodobal
http://allegro.pl/tutek-grander-play-eco-skora-od-reki-i4346220116.html
Najbardziej ten granatowo-bialo-czerwony
Gosiaczek ten Twoj tez fajny.
Ja bym chciala sie zmiescic z wozkiem w 2 tys.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 18:26
isabelle, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
A ja sie cieszcze ze slow Selenie. Trzeba sie nastawic, ze idziemy zobaczyc najpiekniejszy obraz w naszym zyciu, a nie ze moze cos sie okazac. Ja jestem podekscytowana badaniem genetycznym i mam nadzieje, ze do 11 lipca bede odczuwac takie same emocje, a nie strach. Trzeba pamietac,ze normą sa zdrowe dzieci a nie chore i prawdopodobienstwo uslyszenia zlych wiafomosci jest niskie.
Ag..., kejti91, Patrycha, nix, Selene lubią tę wiadomość
-
isabelle wrote:A ja sie cieszcze ze slow Selenie. Trzeba sie nastawic, ze idziemy zobaczyc najpiekniejszy obraz w naszym zyciu, a nie ze moze cos sie okazac. Ja jestem podekscytowana badaniem genetycznym i mam nadzieje, ze do 11 lipca bede odczuwac takie same emocje, a nie strach. Trzeba pamietac,ze normą sa zdrowe dzieci a nie chore i prawdopodobienstwo uslyszenia zlych wiafomosci jest niskie.
Ja tez jestem podekscytowana ale z drugiej strony bardzo sie boje mimo ze do tej pory wszystko bylo ok.
jedno drugiego nie wyklucza:)Patrycha, nix lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizyty co 4 tygodnie i myślę że to wystarczy. Nie mam po co chodzić częściej.
Jeśli chodzi o wózki to podobają mi się x landery. Najważniejsze żeby był wytrzymały w terenie. Często chodzimy na spacery do lasu czy na plażę. Szukamy wózka o dobrej amortyzacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 19:15
-
kejti91 wrote:To jest taka opcja na chlopczyka . Jesli bedzie dziewczynka to chcialabym z elementami w kropki lub bialo-rozowy. Chcilabym juz wiedziec co tam sie kryje
-
kejti91 wrote:Ja tez juz sie rozgladam za wozkami ale narazie tylko w necie
Jak narazie to ten mi sie bardzo spodobal
http://allegro.pl/tutek-grander-play-eco-skora-od-reki-i4346220116.html
Najbardziej ten granatowo-bialo-czerwony
Gosiaczek ten Twoj tez fajny.
Ja bym chciala sie zmiescic z wozkiem w 2 tys.
Bardzo fajny ten Tutek. Nie mogę się tylko przekonać do tych połączeń kolorystycznych. Chciałabym w jednolitym kolorze i najlepiej neutralnym, żeby wózek posłużył także kolejnego dziecka - być może przeciwnej płci? Podoba mi się m.in. Bebetto http://allegro.pl/luca-bebetto-3w1-cabrio-maxi-cosi-sklep-warszawa-i4309077336.html, głównie z powodu tych pięknych, stonowanych kolorów do wyboruAg... lubi tę wiadomość