*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag to pewnie jeszcze nie to ale napisze jak bylo u mnie. Dr mówiła mi ze chłopcy sa bardzo wygodni i jak dostaną butelkę, gdzie nie trzeba ciągnąć tylko damo leci to się szybko przestawiają. U mnie tak bylo. Jak wróciłam do pracy i zaczęłam podawać odciągnięty pokarm to tylko w nocy chcial ssac pierś a i to szybko się skończyło.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
U mnie krwawienie po porodzie jest juz niewielkie. Za to bola mnie piersi,sa twarde a dopiero co karmilam godzine temu. O 20 kapiel i chcialam dac cyca po, ale nie wiem czy wytrzymam. Laktator jeszcze nie dotarl. W dodatku zmmierzylam temp i mam 37,4. Wzielam apap, myslicie ze czas na kapuste?
ratujcie
-
Moja córcia nie zna smaku mmSelene wrote:A jestem ciekawa czy są tu mamusie, którym udało się od porodu całkowicie ominąć mm. Większość chyba miała dokarmiane dzieciątko w szpitalu czy tak jak ja dokarmiają raz na jakiś czas.
Absolutnie nie jestem przeciwniczką mm, ale ciekawi mnie to czy któremuś dzieciaczkowi całkowicie udało się nie poznać smaku mm
Pomomo cc od początki karmiłam piersią.
Selene lubi tę wiadomość
-
o jakie fajne hity i kity:) juz pisze swoje
Hity ( Isabelle zgadzam się) pojemniki IKEA na łózeczko:) to zdecydoway nr jeden:D
bodziaki kopertowe i polspiochy
sterylizator do mikrofali
baza pod fotelik ( wkladanie fotelika trwa 3 sekundy)
chusta!
szumiś
ręczniki z kapturkiem z IKEI
nawilzacz powietrza
mata edukacyjna
monitor snuza
kity
sliniaczki bawełniane
rogal do karmienia
bodziaki przez głowe, tez mi się robi duzy dekolt
duuuuzo za duzo ubranek:)
plyny dzidzius- nie spierają kup
pieluchy DADA
mega duza ilosc kosmetykow ktorych nie uzywam
gruszka do nosa
brak automatycznego wyłącznika w podgrzewaczu
bluzki do karmienia z HM, stanik z fiszbinai do karmienia
sliniaczki z ceratką
Chanela lubi tę wiadomość
-
hity:
pieluchy tetrowe (żałuję że nie kupiłam kilka mniejszych, łatwiej byłoby podłożyć małej pod bródkę)
poduszka klin!
organizer przy przewijaku
ubranek nigdy za wiele, zwłaszcza pajacyków i to najlepiej z wywijanymi rękawkami
(przynajmniej nie muszę nastawiać codziennie pralki)
mydełko odplamiające
śpiworek do spania z hello kitty - jest super, mała ma w nim cieplutko
kity:
czapeczki bawełniane - nie ubrałam ani jednej
pieluszki flanelowe - dotąd nie użyłam
kołyska - na razie zbyteczna
U mnie bodziaki przez głowę się spisują. Może to zależy od firmy. Te co dotąd ubrałam nie robią wielkiego dekoltu
Nożyczki do paznokci też są ok 
-
Niestety taka prawda, ze smyk z wielopakami leci w kulki... Sa slabe jakosciowo..
Ja kupilam ze smyka spiochy w wielopaku i zalozylismy je tylko 1 raz bo sie zbiegly po 2 praniu i sie nie rozciagaja.. A na poczatku byly fajne uciagliwe... Dobrze, ze na wyprzy je kupilam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 20:59
-
A u mnie z odchodami sprawa sie miala tak, ze juz byla bezbarwna albo zoltawa wydzielina a dzis znow krew.. Krew ktora ostatni raz widzialam tydzien po porodzie..
A swoje hity i kity, rozczulajace momenty i to za czym tesknie z okresu ciazy wkleje jutro, bo mam na kompie czesc napisana w wordzie..