*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ala: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/555bceab192b.jpg Czy jest tu jakiś cwaniak? http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee78d411ed21.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 22:32
Agus89, Maud11, Wiki81, Selene, Gwiazdeczka27, Ewelina88, jonka91, Ag..., Paula44, szpilka, Chanela, kamilaaa_88, renia83, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze wiedzieć !Selene wrote:Dziewczyny a czemu wygazowujecie karmi? Mi lekarz powiedział, że pokarm nie tworzy się z jedzenia ale z krwi. Jeżeli jest jakiś alergen, to on przedostaje się do krwi i w ten sposób uczula dziecko. Zaznaczył przy tym, że gaz nie przedostaje się do krwi więc nawet jak pije gazowane napoje to nie mają one żadnego wpływu na samopoczucie maluszka.
Nie pije się gazowanych napoi ze względu na cukier, a nie na gaz... To jego słowa.
Ja piję wszystko gazowane i małą po tym nie wzdyma, ale my to może jesteśmy ewenementem, bo ja jem fast foody, kapustę i czekoladę a mała od 3 tyg. rzadko kiedy się nawet spina. Espumisan odłożyłam już dawno temu, bo nie ma problemów z bączkami.
Nie miałam pojęcia jak tworzy się pokarm
jutro chciałam przetestować karmi, ale w takim razie w najbliższym czasie też pozwolę sobie przypomnieć jak smakuje cola :p
-
Melula.... ale minki. Super śliczna.
Jak dzidziuś śpi z rączkami do góry to znaczy, że mu dobrze i jest zdrowy. U mnie to się zawsze spraedzało, jak synek był chory to tak nie miał. a jak przechodziła mu choroba, to zawsze spał z rączkami do góry.
No i sie stało. Piję karmi. Agus - oficjalnie karmi jest bezalkoholowe, ale ma do 0,5% obj,
Ag..., Agus89 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Chanela ja słyszę też nie raz że jestem uzalezniona:)
Mam nadzieję ze karuzela się spodoba.
Po basenie spoko, posziedzialam w saunie i jacuzzi, masaż jutro albo w czwartek bo dziś było zajete:)
A teraz fikam z młodym bo ok 24 muszę go nakarmić jeszcze. Dobranoc:) -
Dziewczyny czy mialyscie sytuacje ze wasze dziecko zjadlo ale nie poszlo spac przez ok 3 h i znowu jadlo?albo chwilke sie zdrzemnelo po ok 3 aktywnosci i znowu jadlo? Ja tak mialam wlasnie teraz i nie wiem czy to normalne... padam na zbity pysk kolokwialnie ujmujac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak najbardziej normalne:-DGwiazdeczka27 wrote:Dziewczyny czy mialyscie sytuacje ze wasze dziecko zjadlo ale nie poszlo spac przez ok 3 h i znowu jadlo?albo chwilke sie zdrzemnelo po ok 3 aktywnosci i znowu jadlo? Ja tak mialam wlasnie teraz i nie wiem czy to normalne... padam na zbity pysk kolokwialnie ujmujac
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość