*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i w końcu mam i ja,smartphona z prawdziwego zdarzenia:) wczesniej kochałam miłością wielką wszelakie Nokie, później zdradziłam na cudownego Blackberry,a teraz znów Nokia w wersji smartphona:)
Kupilismy też wczoraj lezaczek i kojec na przyszłość. .
Była też kolezanka i przyniosła na prezent książkę Zabawy z dzieckiem 0-12 miesięcy, świetną ramkę na kilka zdjęć (czas już cos wywołać z pierwszego miesiąca zycia) i z Baydream taką spiralkę do obkrecenia np.przez szczebelki łożeczka i na niej są zabaweczki.
Ja dziś jade do mojej szkoły językowej, czas się pokazac:) a na 13.30 na pierwsza wizytę do pediatry.
Kawa, Ag..., Wiki81 lubią tę wiadomość
-
zazdraszczam tych dobroci saunowych! my się wybieramy na basen jak Klarcia skończy 4 miesiące.Ag... wrote:Chanela ja słyszę też nie raz że jestem uzalezniona:)
Mam nadzieję ze karuzela się spodoba.
Po basenie spoko, posziedzialam w saunie i jacuzzi, masaż jutro albo w czwartek bo dziś było zajete:)
A teraz fikam z młodym bo ok 24 muszę go nakarmić jeszcze. Dobranoc:)
Ag... lubi tę wiadomość
-
Swietny pomysł.My mamy taką księge Pierwsze 3 lata i tam chyba opisze podobna historięSelene wrote:Właśnie piszę list do córki
chcę jej opisać historię jak lekarz powiedział, że brak struktur płodowych (mam to napisane na pierwszym zdjęciu USG) i jak pierwszy raz usłyszałam jak bije jej serce (a byłam u gina tylko upewnić się, że nic z tego już nie ma)
Nie wiem jak długo to przetrwa, ale chciałabym jej dać to jak będzie już starsza i świadoma. Jest naszym cudem i chcę aby o tym wiedziała
Chciałabym napisać to na normalnej kartce, ale boję się, że nie przetrwa próby czasu (wszystkie kartki i listy z mojej młodości są takie rozmiękłe i pismo zamazane) więc napiszę na komputerze.
Włożę list do pudełka i zastanawiam się co mogłabym tam jeszcze dać aby po latach mogła sobie to zobaczyć, macie jakieś pomysły?
Selene lubi tę wiadomość
-
Antoś ładnie dzisiaj pospaŁ. Jedliśmy o 23,3:30 I 8. O 7 coś przekąsił i wstał dopiero o 8 na konkretny posiłek: ) noce mamy ładne (odpukac) .Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Selene wrote:Właśnie piszę list do córki
chcę jej opisać historię jak lekarz powiedział, że brak struktur płodowych (mam to napisane na pierwszym zdjęciu USG) i jak pierwszy raz usłyszałam jak bije jej serce (a byłam u gina tylko upewnić się, że nic z tego już nie ma)
Nie wiem jak długo to przetrwa, ale chciałabym jej dać to jak będzie już starsza i świadoma. Jest naszym cudem i chcę aby o tym wiedziała
Chciałabym napisać to na normalnej kartce, ale boję się, że nie przetrwa próby czasu (wszystkie kartki i listy z mojej młodości są takie rozmiękłe i pismo zamazane) więc napiszę na komputerze.
Włożę list do pudełka i zastanawiam się co mogłabym tam jeszcze dać aby po latach mogła sobie to zobaczyć, macie jakieś pomysły?
A moze napisac na kartce recznie i zalaminowac te kartki, każda osobno. Pismo reczne jest takie brdziej ,,osobiste'' niż wydruk komputerowy
Selene lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Ewelina88 wrote:Pinia nie wiem czy wiesz ale mieszkańcy Kielc mają darmowe szczepienia na pneumokoki i meningokoki.
Wiem
ja bede szczepic w przychodni Zdrowie na Warszawskiej przy Galerii Korona
Dzis weszlam na ZIP, za trzy dni pobytu w szpitalu na patologii ciazy szpital zgarnia 1500 zl. Gdzie oprocz jednego usg i badan krwi nie miałam nic robione!!!Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
A ja miałam dzisiaj w planie pojechać z Małą do miasta. Chciałam odwiedzić lumpka, zrobić zakupy. Niestety Ala jest dzisiaj zbyt wymagająca. Jęczy gdy tylko odejdę na moment. Co godzinę chce jeść. Więc szykuje się powtórka z wczoraj. Także zostajemy w domu, bo nie ma sensu jej męczyć.
-
No nareszcie was nadrobilam, mam zapalenie gardła, ledwo mówię i prawie nie jem bo tak pieronsko boli że masakra, dostałam od lekarza antybiotyk ale końską dawkę bo w nocy zaslablam po nim no masakra jednym słowem ale za to dziś już jakoś żyję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 10:19
-
nick nieaktualny

jakby owulacja miała być