*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł,
uśmiecham się do was, e-ciocie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/caabc0622715.jpg
"Mamo, dlaczego robisz mi fotki, gdy śpię?" (sobota - w podróży na Mazury):
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac0abece6c29.jpg
Selene, ania_29, szpilka, Malenq, Becia81, rastafanka, jonka91, Ewelina88, Agus89, Gwiazdeczka27, Wiki81, Maud11, kamilaaa_88, isabelle lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:03
Melula, ania_29, szpilka, Kawa, renia83, Malenq, Becia81, lwuska55592, rastafanka, jonka91, Ewelina88, Agus89, Gwiazdeczka27, Maud11, MartaKD, Paula44, isabelle, Ag... lubią tę wiadomość
-
Selene, ależ ona słodka. Wiecie co, zauważyłam, że nie mam takich słodkich ubranek. Sukienusie albo za małe, albo za duże... Wy macie takie wypasione ubranka, a u nas takie zwykłe - praktyczne bardziej. Muszę się temu przyjrzeć
Hm...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 10:55
Selene lubi tę wiadomość
-
muszę ją raz odstroić, żeby nie było, że nie mamy... he he he
zauważyłam, że mam takie fajne, dziewczyńskie ciuszki, ale dopiero od rozmiaru 68
Ja też mam z sh albo po moim bratanku (stąd wytłumaczenie chłopięcego stylu), pozostałe - duuużą większość kupiliśmy sami, pewnie dlatego praktyczne są...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 11:05
-
Selene nic odkrywczego nie bylo tyle ze najlepsze do rodzenia sn sa dzieci miedzy 3 a 4 kg, a takie kolosy ponad 6 kg to skutek chorob metabolicznych
Renia zdrowiej
Melula moj ciagle tylko w bodziakach i pajacach lub polspiochach, przebierac sie nie lubi wiec stawiam na jego wygode spodnie i bluzy poki co zostana zapakowane dla mlodszych, moze jak troche podrosnie bedzie czas na przebieranki
renia83, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam zrobić po 3 miesiącach, koleżanka z sali miała zalecenie po 6 tygodniach.Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Hej!!!
Ja dziś byłam u chirurga po skierowanie na usg bioderek... To jest dopiero głupota pediatra daje skierowanie do chirurga ortopedy, a ortopeda na usg, u mnie to inna przychodnia, a po usg mam wrócić po tygodniu do chirurga ortopedy po wyniki... jakby wiedziała to poszłabym prywatnie.
Przy okazji chirurg obejrzała wędzidełko młodego i zaproponowała podcięcie, zrobiła to od razu, kazała tylko załatwić z dziś skierowanie od pediatry... ach ta papierologia.. Kubuś ma teraz piękny języczek
Dziewczyny jak mierzycie temperaturę naszym milusińskim? Bo Kuba jest od wczoraj jakiś dziwny, rozdrażniony.
Ja kupiłam kiedyś termometr bezdotykowy i na czole za każdym razem pokazuje inną temperaturę, ale jeszcze nie gorączkę, natomiast w uchu pokazuje już gorączkę, wkurzyłam się i wzięłam zwykły elektroniczny, włożyłam w tyłek i 3 razy wyszło 36.6. -
nick nieaktualny
-
witam, jesli chodzi o żółtaczke-dostalismy leki bo w zeszłym tyg. zatrzymał sie poziom na 10, essentiale i luminal-czopki, którym byłam bardzo przeciwna, ale u nas mały nie chce pic z butelki i nawet odstawienie od piersi na 24 g. nic nmie dało, wiec leki,... widze ze pomagaja bo jest coraz mniej zółty:0 w piatek na kontrole mam nadzieje ze bedzie dobrze:)
-
Cześć mamuśki!
W mojej małej Kruszynie obudził się okropny zarłok. Wczoraj prawie nic nie jadła a dziś 15minut je, godzinę śpi i znowu je. Widzę że za dużo bo jej się ulewa ale jak nie dam cyca to wycie. I do tego dosyć aktywnie ssie więc nie jest to tylko zabawa w ciumkanie.