X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    22, 23 st to dużo, nam i lekarka i położna mówiły że ma być 18 max 20 stopni. Spróbuj zmniejszyć temperaturę. Nie odstawiaj sama piersi, idź do pediatry, poszukaj innych rozwiązań.

FITop1.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlenq moja Ala miała uczulenie na Lovelę. Miała wtedy takie czerwone plamki. Kupiłam proszek do prania Biały Jeleń na bazie płatków mydlanych. I to pomogło. Teraz już piorę w zwykłym proszku.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiakra wrote:
    Tak, rejestracja jest na bieżąco. Ja najpierw ok. tygodnia próbowałam się dodzwonić tam, nikt nie odbierał, potem wysłałam męża przed pracą, żeby nas zarejestrował, ale okazało się, ze rejestrują w dzień wizyty. My byliśmy dziś ok. 9.30 to nie było kolejki w rejestracji, mąż mówi, że rano to kolejka od 7.. sami emeryci, koło 8 jest ich już tłum, jedni trzymają miejsca drugim, dlatego poszliśmy trochę później.
    Do dr. Lewandowskiej nie było kolejki, czekaliśmy tylko aż ktoś wyjdzie z gabinetu.
    Jak widzisz robi, a nawet sama zaproponowała i kazała donieść skierowanie :-) fajna lekarka polecam
    Dziękuję Ci kochana!
    Ja też tam kiedyś kilka dni próbowałam się dodzwonić, jak już mi się udało i zapytałam czy właśnie pani Lewandowska wykonuje podcięcia to pani w rejestracji w ogóle nie wiedziała o co chodzi i trochę mnie zbyła :)
    Jak dobrze że Belly istnieje!!! :D
    W najbliższych dniach się tam wybierzemy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selen powiedz mi jaki to lezaczek??;)

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uparciuch z tej mojej córy. Na rękach by spała bez problemu, szkopuł w tym że chcę ją nakłonić do spania w łóżeczku... Ile można wkładać, wyjmować, bujać i co jakiś czas karmić...

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie stale pory spacerow??

• Chanela Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 13:50

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa - ja staram się wychodzić codziennie mniej więcej o tej samej porze. Zazwyczaj między 13 a 14 w zależności o której skończę karmić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 17:17

Kawa lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Kawa - ja staram się wychodzić codziennie mniej więcej o tej samej porze. Zazwyczaj między 13 a 24 w zależności o której skończę karmić.

Hahaha :D To ci stała pora :D

Kawa lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Hahaha :D To ci stała pora :D

Hehe. :D Już poprawiłam. Tak to jest jak się piszę z komórki. :P

Kawa lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedziałam że poprawisz :D :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 17:19

201501145565.png
  • Selene Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:03

Kawa lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :)
    Jestem przyszłą mamusią tzn majówką 2015 :)
    Zaglądnełam do Was - żeby Wam wszystkim pogratulować.
    Niestety jakoś nie daje rady Was podczytywac.
    A chciałam zapytać jakiego sprzedawcę polecacie w internecie z ciuszkami moze byc allegro albo sklep internetowy - chodzi mi o ciuszki fajne gatunkowo tzn 100% bawełna oczywiście w przyzwoitych cenach (co oznacza przyzwoita ? Taka normalna np spiochy 15 zł a moze i taniej to jeszcze lepiej) Będę wdzięczna za sugestie - bo pewnie jestescie juz po paru praniach i wiecie co jak się sprawdziło - w miarę możliwości poczytam wasze wpisy z kiedyś tam.
    Jednak będę wdzięczna za jakies informacje - Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna z waszymi mleństwami :)

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę polecić, ale nie sklep internetowy.
    Ostatnio robiłam przegląd ubranek i mogę powiedzieć że najlepsze jakościowo z tych co mam są ubranka z Auchan - firma Inextenso. Sama się zdziwiłam.
    Cool Club ze Smyka - porozciągane, Lupilu z Lidla - w miarę ok, ale przebija je Auchan... 8)

slash lubi tę wiadomość

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam parę rzeczy z inextenso, nie wiedziałam, że to Auchan, ale faktycznie jakościowo są super, nawet jestem zaskoczona, że to z Auchan... też polecam.

relgtgf6uee8xud8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash u mnie RZĄDZĄ ubranka z SH: next i spółka hehehe.....
    wszystkie nowe Smykowe itp "nie umywają" się do tych z ciuchacza:)

Zielarko u mnie jak jest 21C to już mała ma zimne ręce i nogi...a poza tym ciężko na zwykłym centralnym uregulować tmpkę....staram się wietrzyć często sypialnię....

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jak jest nawet ze 23 stopnie to Tomek ma rączki-lody.
    Ja nie jestem w stanie utrzymać w całym domu temp. 21 stopni bo chyba bym musiała w wełnie od stóp do głów chodzić. Taki jestem zmarzluch, nic nie poradzę.
    W pokoju Tomka jest najzimniej - właśnie 21 stopni, ale jak karmię to muszę kocem się przykrywać a jak śpię to pod kołdrą i kocem.
    Reszta domu na szczęście cieplejsza :D
    A Tomek na pewno nie jest przegrzany.

• isabelle Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiakra wrote:
    Kuba ma ten sam kocyk, najbardziej go lubimy, a kosztował w biedrze 12 zł na wyprzedaży, inne drogie kocyki leżą nieodpakowane :-)

My też mamy i lubimy, a dzisiaj dorwałam w biedrze jeszcze jeden taki, tyle, że bladoturkusowy w kropki za całe 9 zł :D

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    chyba nie...w domku mam 22-23C, mała ma body + pajac...
    ech....

to może faktycznie za ciepło. my mamy 21,5 - 22 stopnie, a ubieram małą w samego pajaca, bez body.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    to może faktycznie za ciepło. my mamy 21,5 - 22 stopnie, a ubieram małą w samego pajaca, bez body.
    uhmmmmm jejku sama już nie wiem....to jutro ją lżej ubiorę...nie dam rady obniżyć tempki w domku (stary piec C.O).....

‹‹ 2074 2075 2076 2077 2078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ