*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję Ci kochana!kasiakra wrote:Tak, rejestracja jest na bieżąco. Ja najpierw ok. tygodnia próbowałam się dodzwonić tam, nikt nie odbierał, potem wysłałam męża przed pracą, żeby nas zarejestrował, ale okazało się, ze rejestrują w dzień wizyty. My byliśmy dziś ok. 9.30 to nie było kolejki w rejestracji, mąż mówi, że rano to kolejka od 7.. sami emeryci, koło 8 jest ich już tłum, jedni trzymają miejsca drugim, dlatego poszliśmy trochę później.
Do dr. Lewandowskiej nie było kolejki, czekaliśmy tylko aż ktoś wyjdzie z gabinetu.
Jak widzisz robi, a nawet sama zaproponowała i kazała donieść skierowanie
fajna lekarka polecam
Ja też tam kiedyś kilka dni próbowałam się dodzwonić, jak już mi się udało i zapytałam czy właśnie pani Lewandowska wykonuje podcięcia to pani w rejestracji w ogóle nie wiedziała o co chodzi i trochę mnie zbyła
Jak dobrze że Belly istnieje!!!
W najbliższych dniach się tam wybierzemy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny

Jestem przyszłą mamusią tzn majówką 2015
Zaglądnełam do Was - żeby Wam wszystkim pogratulować.
Niestety jakoś nie daje rady Was podczytywac.
A chciałam zapytać jakiego sprzedawcę polecacie w internecie z ciuszkami moze byc allegro albo sklep internetowy - chodzi mi o ciuszki fajne gatunkowo tzn 100% bawełna oczywiście w przyzwoitych cenach (co oznacza przyzwoita ? Taka normalna np spiochy 15 zł a moze i taniej to jeszcze lepiej) Będę wdzięczna za sugestie - bo pewnie jestescie juz po paru praniach i wiecie co jak się sprawdziło - w miarę możliwości poczytam wasze wpisy z kiedyś tam.
Jednak będę wdzięczna za jakies informacje - Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna z waszymi mleństwami
-
nick nieaktualnyJa mogę polecić, ale nie sklep internetowy.
Ostatnio robiłam przegląd ubranek i mogę powiedzieć że najlepsze jakościowo z tych co mam są ubranka z Auchan - firma Inextenso. Sama się zdziwiłam.
Cool Club ze Smyka - porozciągane, Lupilu z Lidla - w miarę ok, ale przebija je Auchan...
slash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash u mnie RZĄDZĄ ubranka z SH: next i spółka hehehe.....
wszystkie nowe Smykowe itp "nie umywają" się do tych z ciuchacza:)
Zielarko u mnie jak jest 21C to już mała ma zimne ręce i nogi...a poza tym ciężko na zwykłym centralnym uregulować tmpkę....staram się wietrzyć często sypialnię.... -
nick nieaktualnyU mnie jak jest nawet ze 23 stopnie to Tomek ma rączki-lody.
Ja nie jestem w stanie utrzymać w całym domu temp. 21 stopni bo chyba bym musiała w wełnie od stóp do głów chodzić. Taki jestem zmarzluch, nic nie poradzę.
W pokoju Tomka jest najzimniej - właśnie 21 stopni, ale jak karmię to muszę kocem się przykrywać a jak śpię to pod kołdrą i kocem.
Reszta domu na szczęście cieplejsza
A Tomek na pewno nie jest przegrzany. -
kasiakra wrote:Kuba ma ten sam kocyk, najbardziej go lubimy, a kosztował w biedrze 12 zł na wyprzedaży, inne drogie kocyki leżą nieodpakowane

My też mamy i lubimy, a dzisiaj dorwałam w biedrze jeszcze jeden taki, tyle, że bladoturkusowy w kropki za całe 9 zł
-
nick nieaktualny