Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    22, 23 st to dużo, nam i lekarka i położna mówiły że ma być 18 max 20 stopni. Spróbuj zmniejszyć temperaturę. Nie odstawiaj sama piersi, idź do pediatry, poszukaj innych rozwiązań.

FITop1.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlenq moja Ala miała uczulenie na Lovelę. Miała wtedy takie czerwone plamki. Kupiłam proszek do prania Biały Jeleń na bazie płatków mydlanych. I to pomogło. Teraz już piorę w zwykłym proszku.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiakra wrote:
    Tak, rejestracja jest na bieżąco. Ja najpierw ok. tygodnia próbowałam się dodzwonić tam, nikt nie odbierał, potem wysłałam męża przed pracą, żeby nas zarejestrował, ale okazało się, ze rejestrują w dzień wizyty. My byliśmy dziś ok. 9.30 to nie było kolejki w rejestracji, mąż mówi, że rano to kolejka od 7.. sami emeryci, koło 8 jest ich już tłum, jedni trzymają miejsca drugim, dlatego poszliśmy trochę później.
    Do dr. Lewandowskiej nie było kolejki, czekaliśmy tylko aż ktoś wyjdzie z gabinetu.
    Jak widzisz robi, a nawet sama zaproponowała i kazała donieść skierowanie :-) fajna lekarka polecam
    Dziękuję Ci kochana!
    Ja też tam kiedyś kilka dni próbowałam się dodzwonić, jak już mi się udało i zapytałam czy właśnie pani Lewandowska wykonuje podcięcia to pani w rejestracji w ogóle nie wiedziała o co chodzi i trochę mnie zbyła :)
    Jak dobrze że Belly istnieje!!! :D
    W najbliższych dniach się tam wybierzemy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selen powiedz mi jaki to lezaczek??;)

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uparciuch z tej mojej córy. Na rękach by spała bez problemu, szkopuł w tym że chcę ją nakłonić do spania w łóżeczku... Ile można wkładać, wyjmować, bujać i co jakiś czas karmić...

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie stale pory spacerow??

• Chanela Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 13:50

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa - ja staram się wychodzić codziennie mniej więcej o tej samej porze. Zazwyczaj między 13 a 14 w zależności o której skończę karmić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 17:17

Kawa lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Kawa - ja staram się wychodzić codziennie mniej więcej o tej samej porze. Zazwyczaj między 13 a 24 w zależności o której skończę karmić.

Hahaha :D To ci stała pora :D

Kawa lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Hahaha :D To ci stała pora :D

Hehe. :D Już poprawiłam. Tak to jest jak się piszę z komórki. :P

Kawa lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedziałam że poprawisz :D :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 17:19

201501145565.png
  • Selene Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:03

Kawa lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :)
    Jestem przyszłą mamusią tzn majówką 2015 :)
    Zaglądnełam do Was - żeby Wam wszystkim pogratulować.
    Niestety jakoś nie daje rady Was podczytywac.
    A chciałam zapytać jakiego sprzedawcę polecacie w internecie z ciuszkami moze byc allegro albo sklep internetowy - chodzi mi o ciuszki fajne gatunkowo tzn 100% bawełna oczywiście w przyzwoitych cenach (co oznacza przyzwoita ? Taka normalna np spiochy 15 zł a moze i taniej to jeszcze lepiej) Będę wdzięczna za sugestie - bo pewnie jestescie juz po paru praniach i wiecie co jak się sprawdziło - w miarę możliwości poczytam wasze wpisy z kiedyś tam.
    Jednak będę wdzięczna za jakies informacje - Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna z waszymi mleństwami :)

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę polecić, ale nie sklep internetowy.
    Ostatnio robiłam przegląd ubranek i mogę powiedzieć że najlepsze jakościowo z tych co mam są ubranka z Auchan - firma Inextenso. Sama się zdziwiłam.
    Cool Club ze Smyka - porozciągane, Lupilu z Lidla - w miarę ok, ale przebija je Auchan... 8)

slash lubi tę wiadomość

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam parę rzeczy z inextenso, nie wiedziałam, że to Auchan, ale faktycznie jakościowo są super, nawet jestem zaskoczona, że to z Auchan... też polecam.

relgtgf6uee8xud8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash u mnie RZĄDZĄ ubranka z SH: next i spółka hehehe.....
    wszystkie nowe Smykowe itp "nie umywają" się do tych z ciuchacza:)

Zielarko u mnie jak jest 21C to już mała ma zimne ręce i nogi...a poza tym ciężko na zwykłym centralnym uregulować tmpkę....staram się wietrzyć często sypialnię....

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jak jest nawet ze 23 stopnie to Tomek ma rączki-lody.
    Ja nie jestem w stanie utrzymać w całym domu temp. 21 stopni bo chyba bym musiała w wełnie od stóp do głów chodzić. Taki jestem zmarzluch, nic nie poradzę.
    W pokoju Tomka jest najzimniej - właśnie 21 stopni, ale jak karmię to muszę kocem się przykrywać a jak śpię to pod kołdrą i kocem.
    Reszta domu na szczęście cieplejsza :D
    A Tomek na pewno nie jest przegrzany.

• isabelle Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiakra wrote:
    Kuba ma ten sam kocyk, najbardziej go lubimy, a kosztował w biedrze 12 zł na wyprzedaży, inne drogie kocyki leżą nieodpakowane :-)

My też mamy i lubimy, a dzisiaj dorwałam w biedrze jeszcze jeden taki, tyle, że bladoturkusowy w kropki za całe 9 zł :D

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    chyba nie...w domku mam 22-23C, mała ma body + pajac...
    ech....

to może faktycznie za ciepło. my mamy 21,5 - 22 stopnie, a ubieram małą w samego pajaca, bez body.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    to może faktycznie za ciepło. my mamy 21,5 - 22 stopnie, a ubieram małą w samego pajaca, bez body.
    uhmmmmm jejku sama już nie wiem....to jutro ją lżej ubiorę...nie dam rady obniżyć tempki w domku (stary piec C.O).....

‹‹ 2074 2075 2076 2077 2078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ