*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, głupio mi, ze nie mam czasu Was czytać i odpowiadać, ale moje dziecko nie daje mi na to czasu... całymi dniami mi płacze, jest tylko na rękach i w ogóle nie sypia. .. prawdopodobnie ma skaze białkowa, dostał silnego uczulenie na twarzy I stąd takie objawy jak straszny płacz, rozdrażnienie 24/H bóle brzucha i brak snu. zapisałam nas na środę do alergologa... stąd przychodzę z pytaniem, czy któreś dziecko styczniowe także ma takie problemy?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnySelene wrote:Dziewczyny jak rozumiecie, że trzeba podawać witaminy dziecku do końca 3 miesiąca. Jeżeli moja mała skończy 3 miesiące za 10 dni to dopiero wtedy mówię, że ma 3 miesiące, ale wtedy idzie już jej 4 miesiąc.. A więc podaje witaminy jeszcze 10 dni, czy do tego czasu jak mówię, że ma 3 miesiące więc tak naprawdę do 4 miesiąca.. Trochę zagmatwałam ale napiszcie jak wy to rozumiecie..

Selene, witamina K+D jeszcze 10 dni. To dlatego opakowania tych witamin są po 75 sztuk - podaje się od którejś tam doby życia do końca 3 miesiąca, czyli do końca ok. 90 dni życia dziecka. Wg mnie tak jest
A D oczywiście dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 14:19
-
Mój, nie dość, że nie interesuje się wszelakimi okazjami to i o tych miłych gestach nie pamięta. To jest dopiero typ!Ewelina88 wrote:Melula mój rzadko interesuje się takimi świętami, nawet urodziny nie są dla niego specjalna okazja. Ale to już taki typ. Dlatego ja doceniam inne gesty, takie małe, bez okazji. Np miły sms, kartka na lodowce, ogórki na talerzu ułożone w kształcie serce.

-
nick nieaktualnyDziewczyny Wy tu kiedyś pisałyście o oleju z migdałów, że są jakieś bardziej i mniej prawdziwe? Że po cenie też widać czy to jest ten dobry czy nie.
Jak by ktoś mógł wrzucić linka który ten olej jest dobry...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 14:28
-
nick nieaktualnyU mnie jest taka diagnoza.... To co opisujesz tak było zanim przeszłam na dietę, mała trochę się uspokoiła...i płaczu jest mniej pryszcze prawie zniknęły...ale juz po jednym biszkopcie pryszczyki są itp. Wszędzie gdzie jest ukryte mleko, cokolwiek zjem mała to musi odchorowaćbelldandy wrote:Kurczę, głupio mi, ze nie mam czasu Was czytać i odpowiadać, ale moje dziecko nie daje mi na to czasu... całymi dniami mi płacze, jest tylko na rękach i w ogóle nie sypia. .. prawdopodobnie ma skaze białkowa, dostał silnego uczulenie na twarzy I stąd takie objawy jak straszny płacz, rozdrażnienie 24/H bóle brzucha i brak snu. zapisałam nas na środę do alergologa... stąd przychodzę z pytaniem, czy któreś dziecko styczniowe także ma takie problemy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 14:31
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jakie macie smoczki ??
Bo byłam dzisiaj w sklepie i..nie wiedziałam co wziąć jest ich tak dużo.
Jak pisałam mam canpol babies w kształcie symetrycznym i jest od 0-6 msc ale jest jakby za krótki bo odciska się na policzkach.
Jaki kształt jest najlepszy ? anatomiczny, okrągły czy symetryczny?? -
nick nieaktualny

w dzien 130, w nocy 90