*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Isabelle, mam niemalże wszystkie za duże ubrania. Zwykle miałam większe bluzki, luźniejsze, bo miałam "słuszną" wagę, ale teraz na mnie wiszą. -20kg robi swoje, gdy w ciąży przytyłam tylko 6 (waga przed ciążą - 86kg, miesiąc przed rozwiązaniem - 92kg, potem nie wiem, ile dokładnie w przeddzień porodu, bo nie ważyli na oddziale). Teraz 73kg

Ala ma kupki musztardowe, czasami z grudkami, jak twarożek wiejski, a miała rozwolnienie niedawno.
MartaKD, dlatego rozważam innego gina, ten jakiś dziwnyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:27
-
he he he - skąd ja to znam, teraz mam piersi pełniejsze - było 85E, teraz jest 75IMartaKD wrote:U mnie wszystko zlecialo tylko sie w cyckach nie dopinam.mleczarnia jak ta lala!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:28
Becia81 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam luźne po całości to teraz w cyckach ok, ale w pozostałej części wisi jak na wieszaku (a do wieszaka mi daleko). Do tego obrączka przy myciu rąk mi spada (rozmiar 11) a swobodnie noszę pierścionek zaręczynowy, a po weselu już go ubrać nie mogłam, bo cisnął. Założyłam go po 3 latach ponownie
Jaka radość!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:32
Chanela, jonka91, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Chanela moj na mnie ulewa na porzadku dziennym, niekiedy doslownie miedzy kolejnymi polknieciami i pomimo odbijania w trakcie karmienia, a jak juz jestem calkiem pewna, ze nie moze byc glodny, bo jadl dlugo z obu piersi daje smoka
Maud my jestesmy na diecie teoretycznie bezmlecznej, nic od pediatry nie dostalam na uzupelnienie wapnia poza porada ze czasem moge sobie zjesc zupe mleczna, sama mam problemy z trawieniem mleka, wiec odstawilam to co mi sprawialo problemy zostal ser zolty i topiony w malych ilosciach (dwa plastry, trojkat) oraz to co ukryte w potrawach w skladzie, no ale u nas to tylko podejrzenie i bede znow probowac z twarogiem za jakis czas
biore falvit mama od czasu ciazy, bo ma 30% dziennego zapotrzebowania na wapn (najwiecej z tego co znalezlismy wsrod ciazowych witamin z farmaceuta) i kupilam jakies calcium w syropie dla ciezarnych z polecenia farmaceuty, ale jeszcze nie probowalam, bo nie mam glowy do przeliczania dawki uwzgledniajac witaminy, zeby nie przesadzic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaud11 wrote:Widzę że edytowałaś, a właśnie tak się zastanawiałam czy witaminy odstawiłaś :p
Ja myślę nad czymś dodatkowym bo w witaminach które mam jest tylko 25% zapotrzebowania dziennego
Ja biorę to:
http://www.doz.pl/apteka/p5444-Ostercal_1250_D_tabletki_60_szt.
Maud11 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a któraś z was ma lub planuje wkładkę Jaydess? To bardzo podobna wkładka do Mireny, ale na 3 lata i mniejsza jest. Mi ją ginekolog poleciła i się zastanawiam bo właśnie za 3 lata chcemy kolejne dziecko.