*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
l
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:51
MartaKD, Ewelina88, magdalenka, Kawa, jonka91, Ag..., Malenq, lwuska55592, rastafanka, Agus89, ania_29, isabelle, szpilka, Becia81, Maud11, Rybka1, Bogusiar80, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJonka rozbawilas mnie
) zeby nie bylo zjadlam platki nesquik duo, wiec nie krzyczec po mnie 
Malenq daje rade chyba dzieki cukru/cukrowi niewiem jak poprawnie;p zawartym w napojach.
Selen cudo, nie wiedzialam ze w tk mają ciuszki dzieciece, wlasciwie zawsze omijalam ten sklep bo jakos mnie nie zachęcał. Ale teraz wpadne do niego napewno
jonka91, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:J zeby nie bylo zjadlam platki nesquik duo, wiec nie krzyczec po mnie

Malenq daje rade chyba dzieki cukru/cukrowi niewiem jak poprawnie;p zawartym w napojach.
No płatki dobry początek. A cukry z napojów- samo zdrowie!
I bedziemy krzyczeć
od tego jestesmy zeby sie do pionu stawiac;)
Malenq, Ewelina88, jonka91, szpilka lubią tę wiadomość
-
magdalenka wrote:jonka skąd ja to znam na 10 zdjęć tylko 1 wyraźne hehe
U nas akurat na odwrót
rzadko nam wyjdzie to niewyraźne
ale może to dlatego, że próbuje mocno skupić jego uwagę na sobie i robię tysiąc dziwacznych minek i głupotki gadam, świszcze, cmokam itp.. 
Kawa wrote:Jonka rozbawilas mnie
) zeby nie bylo zjadlam platki nesquik duo, wiec nie krzyczec po mnie
/QUOTE]
Taki miałam zamysł.. Dziewczyny już na Ciebie "nakrzyczały", a ja dorzuciłam swoje trzy grosze
Dbaj o siebie 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:36
-
nick nieaktualny
-
Selen córcia wygląda przeuroczo!
Czasami żałuję, że nam zostają tylko koszule
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 21:06
Ag..., magdalenka, Ewelina88, Selene, Kawa, rastafanka, Malenq, Agus89, ania_29, isabelle, Becia81, Maud11, Rybka1, Bogusiar80, Chanela lubią tę wiadomość
-
Co do ciemieniuchy na brwiach to najlepiej najpierw nasmarować oliwką a później delikatnie zdrapać. Na sucho nie wolno bo może wdać się infekcja.
U nas oczko przestało ropieć po kroplach sulfacetamidum. Nic innego nie pomagało.
Aaaa i w końcu pozbyliśmy się odparzeń! Radość w rodzinie!
Wczoraj byłam z Alutką u lekarza i dostała maść i wieczorem już praktycznie nie było śladu po odparzeniach. 
Czy jak idziecie do lekarza to wchodzicie poza kolejka? Bo ja czekałam chyba godzinę czasu w kolejce... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Ewelina jestesmy na mm i czasem kp jak jem cos pozywnego. Dla mnie kp to nic nadzwyczajnego, mam piersi w bolacych guzkach, tej magii KP nie czuje. Wiem ze dla malej bardziej pozywne jest mm niz moje "puste" bo z czego mialoby byc wartościowe.
Hej Kawa, to nie jest prawda, że twoje mleko jest puste, bo mało jesz czy nie szczególnie dbasz o dietę. Mleko mamy zawsze jest najlepsze, dużo lepsze od mm w każdej sytuacji, ale niestety wyciąga dobre składniki z organizmu matki i jeśli ich nie uzupełniasz zdrowym odżywianiem się to tylko ty odczujesz niedobory, ale na pewno nie Delka. No także tego, cycki do przodu i szoruj po zakupy
Mówię to ja, która jada wieczorami odgrzewane obiady od męża z pracy 
Kawa lubi tę wiadomość