*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem superbohaterem:)
Kostek na śpiocha zaczął piszczec w wozku, łezki i ryk " a precz brzydkie sny" jak zwykle dało radę
i dokonczylam chirurgów- bez łez tym razem;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 16:39
magdalenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też już latała Rusałka!
)
marrtka mojej się zdarzyło raz zwymiotować, jak chlusnęła to poleciało na jakieś 20cm. Karmiłam ją cyckiem nad ranem i jej nie spionizowałam do odbicia bo jeszcze spałyśmy, ale to był jednorazowy incydent.
Wróciłam ze spaceru, tak Wam powiem że to jest wiocha totalna! Kuźwa tylko raz spotkałam tu kogoś z wózkiem (pana), a chodzę średnio co drugi dzień! Nawet nie mam z kim pogadać, a miałam plan zagadać do kogokolwiek bo nikogo tu nie znam.
Wkurza mnie jak widzę oferte Biedroniki w gazetce ide po doniczki do wysiewu a ona dalej nie przyjechały
bleh bleh
Ukulałam ciasto na pizze, teraz rośnie w siłę, plus domowej pizzy?? można nawalić składników KUPE! -
isabelle wrote:Tą http://www.aptekagemini.pl/bebedue-wanienka-nadmuch-czerw.html? Jest napisane, że tylko do 3 miesiąca. Fajnie byłoby kupić coś, co posłuży na dłużej. Optymalnie do roczku, a na pewno przez wakacje, bo wtedy będziemy pewnie jeszcze częściej wyjeżdżać.
W tytule tak, ale w opisie jest info ze do roku czy dwóch. Przyszła jest fajna i gruba. Latem będzie robiła za "basenik" w ogródku. Tylko pompka do bani -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Dziewczyny chce zawieźć mała na pobranie krwi i oddać kupkę na przebadanie, i tu moje pytanie co oznaczyć??
Bo przy kupce chce nietolerancję laktozy...
A przy krwi to podstawowa morfologia???
mozesz jeszcze crp zrobicMalenq lubi tę wiadomość
-
Hej!
W końcu znalazłam chwilkę, żeby coś naskrobać.. Młody od kilku dni ładnie śpi w nocy. Po kąpieli i karmieniu śpi ok 5-6h. Budzi się ok godz. 2-3 zje i od razu dalej zasypia. Później budzi się zazwyczaj w okolicy 6 i zaczynamy nasz dzień
Filipek też ostatnio odkrył swoje rączki i ciągle je pcha do buźki. Odkrył też, że fajnie jest ciągać i trzymać pieluszkę/kocyk/czy pluszowe zabawki
Tutaj tarmosi swojego psiaka
Na liczniku mamy już 6340g.
Filip ostatnio w trakcie jedzenia puszcza pierś i zaczyna gadać, uśmiechać się potem znowu łapie ją i je, później znów uskutecznia konwersację swoimi agu, agggWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 21:04
magdalenka, isabelle, lwuska55592, szpilka, Agus89, Bogusiar80, Rybka1, Becia81, Ewelina88, rastafanka, MartaKD, Maud11, Chanela, MonisiaK, zielarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Becia81 wrote:Dziewczyny powiedzcie czy przegotowaną wodę, którą podawałyście dzieciom na kupkę dawałyscie ciepłą, czy zimną?ile dawałyście. Ja podałam, ale kupy nadal nie ma.
Becia81 lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:U niemowląt taka temperatura jeszcze nie oznacza nic strasznego. Stan podgorączkowy u niemowląt liczy się od 37,5 do 38 st. Może mała jest po prostu rozgrzana po spaniu? Może jest za ciepło ubrana?