*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maud11 wrote:Ag, ja przez to że Tomek śpi 8-10 godzin i wychodziło mu 170 g na tydzień, ściągam mleko i daje mu z butelki po kąpaniu przed spaniem i rano jak się obudzi.
Jak dostawał po kąpaniu z piersi to zasypiał po kilku pociągnięciach i nie szło go dobudzić. Rano jak jest głodny po nocy to też wolę dać w butelce bo przynajmniej wiem że szybko zaspokaja ten głód. Z butelki zjada 120-160 ml. No a w dzień wisi na cycu ile chce.
Mam nadzieję że to będzie wystarczające żeby przybierał w normie i żebym nie musiała go budzić w nocy
maud po 1 Isabelle ma racje, ze Tomek bardzo powazny facet
a co do postu ja nie odciagam, cyca obrabia w tyle samo czasu co z butli 120Maud11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:maud po 1 Isabelle ma racje, ze Tomek bardzo powazny facet
a co do postu ja nie odciagam, cyca obrabia w tyle samo czasu co z butli 120
No to u mnie tak nie ma, butla idzie szybko a cycem się chyba rozkoszuje
W dzień możemy się tak karmić i z godzinę - 3 łyczki, ciumcianie, łyczek, wzdechnięcie, łyczek, 30 sekund snu itd...
A wiem że potrafi szybko bo butla wjeżdża na razWięc poszłam na łatwiznę i podaję te 2 razy z butelki. Za to w ciągu dnia nie mam nic przeciwko, ja też z chęcią sobie posiedzę spokojnie na tyłku
Ag... lubi tę wiadomość
-
Czy któraś z Was ma rozstep mięśni prostych brzucha po porodzie? U mnie niestety został i czekam na wizytę u fizjoterapeuty ...Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyisabelle wrote:Maud, twój Tomek w awatarze wygląda na takiego dorosłegoAg wrote:maud po 1 Isabelle ma racje, ze Tomek bardzo powazny facet
To chyba zasługa tego zmarszczenia skóry nad brwiami - robi to identycznie jak jego tata kiedy się wymądrza i próbuje mi udowodnić że ma racjęAg..., isabelle, renia83, Kawa, Ewelina88, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Bogusiar80 wrote:Juz sie pojawily grudniowki
a za chwile beda styczniowki, leci ten czas
Malemu podbilam temp w lazience, ciut cieplejsza wode zrobilam. A i tak jak zobaczyl, ze go obnizam do wanienki uskutecznil swoja histerie ehhh
Kochana u mnie podzialalo władanie małego owinietego w pieluche flanelowa, nie ma od razu styku z wodą tylko powoli zamacza się razem z nią i od tej pory kocha kąpiele, jak widzi że go rozbieram całego to piszczy prawie i śmieje się w głos i zero płaczu i też mamy cieplejsza wodęAg... lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:Jeśli pogoda do końca miesiąca będzie taka jak dziś to mam ogromną szansę spełnić swoje postanowienie, czyli zrobić w marcu 100 km z wózkiem. Obecnie mamy na liczniku 57 km
isabelle, Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualnyAG... To się Kostek i Kostka zamówili, po wczorajszym ważeniu mała przybrała tylko 70gr w tydzień
mimo karmienia 3razy w nocy i na żądanie w dzień
Omg to to ja chyba tylko z 20km zrobiłam...własne podwórko rozleniwiahehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 06:33
-
A Kostek cos gorączkuje tzn wiem ze temp u dziecka to wyzej ale jak swoją ma 36.8 to teraz od 37.5 do 38:/ ma biale dziąsełka, slini sie od wczoraj na potęge...zeby?? za wczesnie chyba
https://parenting.pl/portal/objawy-zabkowania-u-niemowlat
w sumie to zalicza wszystkie 7 no ale to takie objawy, ze do wszystkiego pasują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 06:37