*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaKD wrote:Wyzwaly mnie od ciemnogrodu.a dziewczynie nie pomogły.no bo i czopki i termometry zle.
To one są w ciemnogrodzie skoro nie wiedzą że jabłka to cenny błonnik, który krew wchłania przekazując dziecku w mleku matki dlatego działa dobrze na zaparcia u niemowlakówMartaKD, MonikaJ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chanela wrote:do poczytania i wzruszenia
http://www.100pociech.com/2015/03/everest_21.html
a wieczorem nadrobię forum
Dzięki,
zobaczyłam ten post:
http://www.100pociech.com/2015/03/fajny-gadzet-gryzak-do-owocow.html
Ale super!!! Nie wiedziałam, że coś takiego jest ale czytałam w necie, że podobno super jak dziecko ząbkuje bo można włożyć tam zimne jabłko. I cena atrakcyjna. -
nick nieaktualny
-
witajcie
caly dzien na zakupach i nic dla siebie nie znalazlam, mlody z tata zostal, drugi worek z mlekiem im pekl i do obuwniczego i castoramy juz nie dotarlam, trzeba bylo wracac
Olka cudownie, nic nie pisalas i sie martwilysmy
mialam sie jeszcze odnieac do paru rzeczy, ale nic nie pamietam,
jutro mamy szczepienieolka25 lubi tę wiadomość
-
Moj juz wazy ponad 6 kg. Tak w sumie mysle, ze za dwa miesiace to juz bedzie odpowiedni do nastepnego fotelika. W tym jemu juz nie wygodnie. A niby do 13 kg.
Jak mi tel fiksuje. Jestem zla. Pisanie wiadomosci. Wchodze w wiadomosc i mi ja zamyka. A najlepiej jak pokaze czerwony ekran. I to na wiadomosciach na fejsie i na smsach. Faakk oby sie zrestartowal, bo go rzuce o sciane. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia co Ci się bardziej podoba ja mam nosidło, dziś w nim nawet pochodziłam choć stwierdzam że mała musi jeszcze miesiąc podrosnąć do niego bo obecnie ma główkę schowaną i nie ma jak się rozglądać chusty mi się kojarzą z lumpami nie wiem czemu (bez obrazy dla zwolenniczek-szanuję Wasz wybór) i dużo wiązania z nimi. A np Bergo z belly nosiła w chuście ale na wypad w góry wolała kupić nosidło by do karmienia czy przewijania nie rozplątywać tych prawie 5ciu metrów chusty zależy jak długo masz zamiar w tym chodzić
-
Taaaaka radość!
szpilka, jonka91, Rybka1, Selene, Wiki81, MonikaDM, Ag..., ania_29, blador, magdalenka, Becia81, isabelle, rastafanka, MartaKD, MonikaJ, Viv78, slash, Ewelina88, Maud11, Bogusiar80, Chanela, renia83, Anutka, M..., olka25 lubią tę wiadomość